Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikita 72

Pilnie poszukuję wolnych miejsc na morzem, w przystępnej cenie

Polecane posty

Pomóżcie proszę 🌻 wiem że późno, ale może się uda.... potrzebuję kwatery na ten weekend 28 lipca...

A gdzie konkretnie? W tamtym roku pojechałam nad morze w ciemno..nie mieliśmy zarezerwowanej kwatery!! Na miejscu okazało się że jest dużo wolnych miejsc z możliwością negocjacji ceny!! Więc może też tak zrób! Powodzenia;)

Obojętnie gdzie, też o tym myślałam, ale jedziemy z dziećmi. w ciemno trochę nie bardzo..

Gość elle i twoj styl
szukaj w google !!! 😠

Gość jak jest ładna pogoda
w weekend to nie ma szans na wolne miejsce, tym bardziej że jedziesz z dziećmi,ja bym nie ryzykowała

Gość jak jest ładna pogoda
chodziło mi o jazdę w ciemno

A może być do Łeby? Byłam w tamtym roku jest super:) podam tel. zadzwoń i sprawdź może akurat mają wolne miejsce!!! Nigdzie się nie ogłaszają: 506448648 pani Gaszewska

Gość a ja wiemaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja jade do łeby 27, jak tAM JEST? BO nigdy jeszcze w łebie nie byłam:)

W Łebie jest cudniee..ja też mam plan jechać , ale chyba w sierpniu...na razie nie mam urlopu...polecam ruchome wydmy:) na prawdę warto zobaczyć!

Gość ja przed pc
ile jest ze szczecina leby?

Niestety :) już nie ma wolnych miejsc... ale dzięki Ci :) może Ktoś jeszcze ma takie namiary...? Ciężko będzie wiem.... :( elle... w google też szukamy :)

Gość Ustka
może być?jak coś to zadzwoń też jest tam ok domek działka tel:059 814 90 20 byłam tam kiedyś,napisz czy dało rade.

Tam też się nie udało, ale dzięki :) Tarocistko, dzięki, próbuję na wszelkie sposoby :) możecie też pisać na maila, mam pod nickiem :)

Gość pobierówka
www.nadmorze.pl www.nadmorzem.pl ten albo ten adres

Dzięki Rosasita, może jednak trochę bliżej (Trójmiasta) jeszcze poszukam....

http://www.leba.fajnewczasy.pl/ przeglądałaś te oferty? Na pewno coś znajdziesz tylko więcej cierpliwości!!!! wiem że to trudne bo w tamtym roku miałam taki sam problem! Ale jak pojechaliśmy to okazało się, że w rzeczywistości jest dużo wolnych kwater trochę dalej od centrum(ale nie aż tak daleko żeby się przespacerować) ale większość po prostu się nie ogłasza;) może warto zaryzykować i pojechać w ciemno..

Dzięki Aneti :) 🌻 Chyba siorka coś znalazła, ale jeszcze musi dopytać czy z psami można.. Jak się uda dam znać :)

Było blisko... ale od soboty do poniedziałku, a chcielibyśmy od piątku do niedzieli... Także wciąż szukam...

Gość podniosę

Gość robcius
Kwatery u Asi Kołobrzeg ul.Rubinowa 21 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, TV, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na mojej stronie: http://www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98