Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dfdfdf

POR脫D TO NAJGORSZA RZECZ NA SWIECIE!!SAME ZOBACZCIE

Polecane posty

Go艣膰 dajcie wiecej
ja chce wiecej!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ecinka-e
upppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katherine D
Co upppujesz ? Chcesz przestraszyc mlode laski zeby bylo mniej polakow w kraju??? Ja od siebie powiem tylko tyle : Dla mnie to jest niesmaczne. Niesmaczne jest robic zdjecia, niesmaczne pokazywac to w internecie. Niezrozumiale jest dla mnie dlaczego dzieci tez sa w pokoju i patrza na to:/ Jest to nie do przyjecia. Sama bede rodzic, chce miec dziecko , ale to co zostalo pokazane jest moim zdaniem przegieciem !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa
no i co w tym takiego strasznego? Normalny por贸d. Nastolatki sie oburzaj膮 i bulwersuj膮, a to przecie偶 sama natura. Jedyne co mnie na tych zdj臋ciach zdziwi艂o to jej sutki - s膮 ogromne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ali_000
O MATKO przenaj艣wi臋tsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO OKROPNE! NIECH M贸J FACET RODZI JA NIE chc臋.......................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co ooo
w tym starsznego - no moze zarost tej kobiety:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie widzia艂am
w tym nic strasznego - przeciwnie szczesliw膮 rodzine i kobiet臋 raczej nie cierpiac膮 po porodzie naturalnym wiekszo艣膰 z nas wyglada strasznie, popekane naczynka od parcia , grymasy b贸lu a Ona taka 艣liczna i jak na kobiet臋 w tym stanie zgrabna, nie zbrz臋knieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie widzia艂am
a krew? na porod贸wce widzia艂am co salowa wynosi艂a i zapeniam was by艂o bardziej okropne od tego na tym zdj臋ciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuuuuuuuuj
obrzydliwe, mog艂aby si臋 ogoli膰!!!!!! wstr臋tna zaro艣ni臋ta baba, czemu dzieci tam patrz膮???????/ i 偶e si臋 nie wstydzi艂a tak w internecie pokaza膰?????? wiadomo 偶e ka偶dy tak na 艣wiat przychodzi (lub przez cesark臋 no) ale nie ka偶dy powinien na to patrze膰!! no i nie ka偶dy musi rodzi膰, ja nie zamierzam,w艂a艣nie dlatego 偶e wiem jak por贸d wygl膮da jak b臋d臋 chcia艂a dziecko to adoptuj臋, ale najgorsze jest to 偶e ona jest taka zaniedbana!! naprawd臋 mog艂aby si臋 ogoli膰!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pustych ma艂olat
ta pani co rodzi艂a nie zna obecnej na kaffe mody na golenie ja tez si臋 nia nie zarazi艂am wi臋c jestem odra偶aj膮ca??? ech ... os膮dza膰 dziewczyny po zaro艣cie 艂onowym - ciekawe czasy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bziczek
a szczerze m贸wi膮c pierwszy raz widz臋 zdjecia tak "dok艂adnie" pokazuj膮ce por贸d od strony krocza. No apetyczne to nie jest, ale tak wygl膮da naturalny por贸d - nie ma sie co oburza膰.. Sobie zdje膰 zrobi膰 nie pozwol臋 ale z ciekawosci膮 te obejrza艂am. Mnie te偶 to czeka i zamiast wys艂uchiwa膰 historyjek z sal porodowych wola艂am zobaczy膰 zdjecia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urodz臋 sama
Nie przera偶a mnie por贸d, ale podj臋li艣my z m臋偶em decyzj臋, 偶e urodz臋 sama. M膮偶 nie chce zawadza膰, przeszkadza膰, nie chodzili艣my do szko艂y rodzenia, wi臋c nie przypomni mi jak powinnam oddycha膰. On twierdzi, 偶e obawia si臋 sytuacji, w kt贸rej ja b臋d臋 cierpie膰, a on nie b臋dzie m贸g艂 nic zrobi膰, a ja nie chc臋 wbija膰 mu paznokci w sk贸r臋, albo mie膰 do niego 偶al, 偶e g艂aszcze mnie po g艂贸wce, podczas gdy ja cierpi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednego nie rozumiem..
dlaczego ta kobieta jest cala naga?? przeciez cycki na wierzchu nie sa potrzebne do porodu..dla mnie to jest niesmaczne:(((

Udost臋pnij ten post

Nie zgadzam si臋 ze stwierdzeniem 偶e por贸d to najgorsza rzecz na 艣wiecie :) Sama 9 marca urodzi艂am c贸reczk臋 i si臋 przekona艂am 偶e to nie jest a偶 takie straszne :) To ju偶 gorzej wspominam wizyty u dentysty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ba艅ka wsta艅ka
Nie bierzecie pod uwag臋 r贸偶nic kulturowych, to co u nas jest nie do pomy艣lenia, gdzie indziej jest normalne (i na odwr贸t). Ciekawe, 偶e jak nasze babcie by艂y zmuszane do wygolenia bikini w obozach koncentracyjnych, by艂o to dla nich strasznie upadlaj膮ce, a dzi艣 kobiete nieogolon膮 wyzywa si臋 od "obrzydliwych bab"...呕al mi tych, dla kt贸rych to czy kobieta jest wygolona do porodu czy nie jest w tym trudnym momencie najwa偶niejsze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskawaaa
bo偶e to jest okropne ! jak mo偶na tak traktowa膰 kobiet臋??? jak zwierz臋 jakie艣... CESARKI POWINNI ROBI膯 i nic wi臋cej !!! rzyga膰 si臋 chce poprostu ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrinka23
cesarka te偶 wygl膮da koszmarnie, mo偶e nawet gorzej jak te wszystkie bebechy rozpychaj膮 metalowym narz臋dziem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baladynka32
uwazam, ze taki porod jak ta kobieta z fizjologicznego punktu widzenia - to cud miod i orzeszki. bez nacinania, bez stresu, polozna dla niej i widac, ze zaangazowana - marzenie kazdej Polki. inna sprawa, ze co tam robia te dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muminkowy swiat
najgorsze to jej wilkie nieogolone cipsko bleeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Znawca .
hm drogie panie ..Uwa偶am 偶e dobrze 偶e przyszli rodzice mog膮 to sobie obejrze膰 ..Przynajmniej rozwydrzone panny bed膮 wiedzia艂y czym ko艅czy si臋 bzykanie .Mo偶e to zlo艣liwe ale prawdziwe. A co do porod贸w domowych -mysle 偶e to o.k. horror to jest w naszych szpitalach i jakby艣cie zobaczy艂y zdj臋cia stamt膮d to by艣cie wymi臋k艂y .. Problem niewygolonego krocza .to oburza chyba jakie艣 pogi臋te 14 latki .. Obowi膮zkowo golono w wi臋zieniach i kiedy艣 w naszych szpitalch .Jednym z zada艅 akcji "Rodzi膰 po Ludzku " Bylo zaniechanie przymusowych gole艅 okolicy 艂onowej. A co do dzieci przy porodzie -mnie te偶 to dziwilo ale .. Przecie偶 chyba lepiej jak dziecko widzi por贸d ni偶 gdy tata rzuca o 艣cian臋 mamusi膮 albo przychodzi codzie艅 do domu zapijaczony .. to chyba bardziej traumatyzuje dzieci臋c膮 psychik臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰buzka
Porod to koszmar a dziecko to nie zawsze gwarancja na radosna starosc a co jak w bolach urodzicie jambalaya?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰buzkabuzka
Albo w ogromnych bolach urodzicie kanibala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zlotek
A wogole to mi jest was zal kobiety takie fatum na was ciazy -bolesne miesiaczki,jakis chlop was penetruje a wy w bolach rodzicie te dzieci . Faceci za zadko wykazuja wam wdziecznosc ze urodzilyscie ich nie majac szacunku do zycia swojego I drugiego czlowieka ..I pomyslec ze to przez to jablko z Raju....I nie krytykujcie tych kobiet ktore nie beda rodzic to jest ich decyzja , mozna przelac swoja opiekunczosc np pomagajac innym , mozna miec w sobie taka dziecieca radosc nie majac dziecka. To prostu byc szczesliwym czlowiekiem z wyborami dokonanymi przez siebie bo to ty a nie partner czy otoczenie bedzie w ciazy I rodzic ,Skoda mi was kobitki

Udost臋pnij ten post