Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

PORÓD TO NAJGORSZA RZECZ NA SWIECIE!!SAME ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość dajcie wiecej
ja chce wiecej!

Gość ecinka-e
upppp

Gość Katherine D
Co upppujesz ? Chcesz przestraszyc mlode laski zeby bylo mniej polakow w kraju??? Ja od siebie powiem tylko tyle : Dla mnie to jest niesmaczne. Niesmaczne jest robic zdjecia, niesmaczne pokazywac to w internecie. Niezrozumiale jest dla mnie dlaczego dzieci tez sa w pokoju i patrza na to:/ Jest to nie do przyjecia. Sama bede rodzic, chce miec dziecko , ale to co zostalo pokazane jest moim zdaniem przegieciem !!

Gość jaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa
no i co w tym takiego strasznego? Normalny poród. Nastolatki sie oburzają i bulwersują, a to przecież sama natura. Jedyne co mnie na tych zdjęciach zdziwiło to jej sutki - są ogromne.

Gość ali_000
O MATKO przenajświętsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO OKROPNE! NIECH MóJ FACET RODZI JA NIE chcę.......................

Gość i co ooo
w tym starsznego - no moze zarost tej kobiety:)

Gość ja nie widziałam
w tym nic strasznego - przeciwnie szczesliwą rodzine i kobietę raczej nie cierpiacą po porodzie naturalnym wiekszość z nas wyglada strasznie, popekane naczynka od parcia , grymasy bólu a Ona taka śliczna i jak na kobietę w tym stanie zgrabna, nie zbrzęknieta.

Gość ja nie widziałam
a krew? na porodówce widziałam co salowa wynosiła i zapeniam was było bardziej okropne od tego na tym zdjęciu

Gość fuuuuuuuuj
obrzydliwe, mogłaby się ogolić!!!!!! wstrętna zarośnięta baba, czemu dzieci tam patrzą???????/ i że się nie wstydziła tak w internecie pokazać?????? wiadomo że każdy tak na świat przychodzi (lub przez cesarkę no) ale nie każdy powinien na to patrzeć!! no i nie każdy musi rodzić, ja nie zamierzam,właśnie dlatego że wiem jak poród wygląda jak będę chciała dziecko to adoptuję, ale najgorsze jest to że ona jest taka zaniedbana!! naprawdę mogłaby się ogolić!!

Gość do pustych małolat
ta pani co rodziła nie zna obecnej na kaffe mody na golenie ja tez się nia nie zaraziłam więc jestem odrażająca??? ech ... osądzać dziewczyny po zaroście łonowym - ciekawe czasy :D

Gość bziczek
a szczerze mówiąc pierwszy raz widzę zdjecia tak "dokładnie" pokazujące poród od strony krocza. No apetyczne to nie jest, ale tak wygląda naturalny poród - nie ma sie co oburzać.. Sobie zdjeć zrobić nie pozwolę ale z ciekawoscią te obejrzałam. Mnie też to czeka i zamiast wysłuchiwać historyjek z sal porodowych wolałam zobaczyć zdjecia.

Gość urodzę sama
Nie przeraża mnie poród, ale podjęliśmy z mężem decyzję, że urodzę sama. Mąż nie chce zawadzać, przeszkadzać, nie chodziliśmy do szkoły rodzenia, więc nie przypomni mi jak powinnam oddychać. On twierdzi, że obawia się sytuacji, w której ja będę cierpieć, a on nie będzie mógł nic zrobić, a ja nie chcę wbijać mu paznokci w skórę, albo mieć do niego żal, że głaszcze mnie po główce, podczas gdy ja cierpię.

Gość jednego nie rozumiem..
dlaczego ta kobieta jest cala naga?? przeciez cycki na wierzchu nie sa potrzebne do porodu..dla mnie to jest niesmaczne:(((

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że poród to najgorsza rzecz na świecie :) Sama 9 marca urodziłam córeczkę i się przekonałam że to nie jest aż takie straszne :) To już gorzej wspominam wizyty u dentysty :)

Gość Bańka wstańka
Nie bierzecie pod uwagę różnic kulturowych, to co u nas jest nie do pomyślenia, gdzie indziej jest normalne (i na odwrót). Ciekawe, że jak nasze babcie były zmuszane do wygolenia bikini w obozach koncentracyjnych, było to dla nich strasznie upadlające, a dziś kobiete nieogoloną wyzywa się od "obrzydliwych bab"...Żal mi tych, dla których to czy kobieta jest wygolona do porodu czy nie jest w tym trudnym momencie najważniejsze :(

Gość truskawaaa
boże to jest okropne ! jak można tak traktować kobietę??? jak zwierzę jakieś... CESARKI POWINNI ROBIĆ i nic więcej !!! rzygać się chce poprostu ..

Gość katrinka23
cesarka też wygląda koszmarnie, może nawet gorzej jak te wszystkie bebechy rozpychają metalowym narzędziem

Gość baladynka32
uwazam, ze taki porod jak ta kobieta z fizjologicznego punktu widzenia - to cud miod i orzeszki. bez nacinania, bez stresu, polozna dla niej i widac, ze zaangazowana - marzenie kazdej Polki. inna sprawa, ze co tam robia te dzieci.

Gość muminkowy swiat
najgorsze to jej wilkie nieogolone cipsko bleeeeeeeeeee

Gość Znawca .
hm drogie panie ..Uważam że dobrze że przyszli rodzice mogą to sobie obejrzeć ..Przynajmniej rozwydrzone panny bedą wiedziały czym kończy się bzykanie .Może to zlośliwe ale prawdziwe. A co do porodów domowych -mysle że to o.k. horror to jest w naszych szpitalach i jakbyście zobaczyły zdjęcia stamtąd to byście wymiękły .. Problem niewygolonego krocza .to oburza chyba jakieś pogięte 14 latki .. Obowiązkowo golono w więzieniach i kiedyś w naszych szpitalch .Jednym z zadań akcji "Rodzić po Ludzku " Bylo zaniechanie przymusowych goleń okolicy łonowej. A co do dzieci przy porodzie -mnie też to dziwilo ale .. Przecież chyba lepiej jak dziecko widzi poród niż gdy tata rzuca o ścianę mamusią albo przychodzi codzień do domu zapijaczony .. to chyba bardziej traumatyzuje dziecięcą psychikę ...

Gość gośćbuzka
Porod to koszmar a dziecko to nie zawsze gwarancja na radosna starosc a co jak w bolach urodzicie jambalaya?

Gość gośćbuzkabuzka
Albo w ogromnych bolach urodzicie kanibala?

Gość Zlotek
A wogole to mi jest was zal kobiety takie fatum na was ciazy -bolesne miesiaczki,jakis chlop was penetruje a wy w bolach rodzicie te dzieci . Faceci za zadko wykazuja wam wdziecznosc ze urodzilyscie ich nie majac szacunku do zycia swojego I drugiego czlowieka ..I pomyslec ze to przez to jablko z Raju....I nie krytykujcie tych kobiet ktore nie beda rodzic to jest ich decyzja , mozna przelac swoja opiekunczosc np pomagajac innym , mozna miec w sobie taka dziecieca radosc nie majac dziecka. To prostu byc szczesliwym czlowiekiem z wyborami dokonanymi przez siebie bo to ty a nie partner czy otoczenie bedzie w ciazy I rodzic ,Skoda mi was kobitki