Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dallasa

czy zauwazyliście ze wczesniej za mąz wychodzą dziewczyny mniej urodziwe?

Polecane posty

Gość dallasa

takie podsumowanie moich niedawnych obserwacji

hmmmmm... ja mam 22 lata i za niecałe 3 miesiące wychodzę za mąż, a raczej należę do tych bardziej urodziwych:)) ale może jestem wyjątkiem od reguły?

Gość mnmn
brzydkie lasku szanuja to co maja, trafiaja na fajniejszych facetow ktorzy nie leca tylko na zgrabna dupcie, pozniej sa duzo bardziej szczesliwe w malzenstwie. ladne babki sa naiwne i maja wygorowane zdanie o sobie, maja tez kosmiczne wymagania co do facetow, olewaja wspanialych partnerow dla jakis debilnych przystojniaczkow, pozniej sie rozwodza po latach bo zmarnowaly zycie z debilami .. ." a sprawial takie mile pierwsze wrazenie, ta chemia... " to ich slowa na rozwodach, ktore prowadzi pani adwokat, brzydka laska - szczesliwa matka i zona wspanialego faceta :)

Gość wait a minute
a ja mysle ze brzydsze laski chwytaja sie pierwszego lepszego kolesia ktory sie nimi zainteresuje i ciągna go do ołtarza. a te ładne wiedzą ze moga wybierac i nie spieszą sie z tym.

Gość ładna moze bardziej wybierac
zazwyczaj widzi prawie co dzien jak zatrzymuje sie na niej dłuzej wzrok facetów najczesciej ładne podobaja sie i to nie jedmemu mezczyznie wiec po co one maja chwytac pierwszego lepszego ktory leci na nie jak i tak wiedza ze i tak maja branie wiedza ze maja wieksze szanse same poderwac sobie subtelnie faceta ktorego sobie upatrzą a brzydsze to najczesciej usiadlaja pierszego goscia jaki sie im trafi i sie bardziej nimi zainteresuje brzydsze szczegolnie na wsiach to łapia facetow na ciaze niby to takie oklepane jednak tak jest czesto niektore mniej urodziwe szybciej wychodz za maz bo sa łatwiejsze a brak urody nadrabiaja dobrym seksem wiec robia co im facet kaze na kolanach

Gość racje ma poprzednik

Gość mncvcvc
bujdy na super ladne laski w mlodym wieku leci sie wylacznie na wyglad, w ten sposob chcecie zbudowac zwiazek? powodzenia na brzydka laske nikt na wyglad nie leci, wiec i zwiazek bedzie trwalszy bo ma porzadne fundaenty, co innego ich poloczyla, nie tylk o doopa owszem, wiecej facetow parzy sie na ladne laski i "maja w czym wybierac", ale to jest jak wybierac w morzu gowna albo isc do malego jeziorka z brylatnami :) ladle laski zazwyczaj sciagaja do sibie gowna a nie facetow. no chyba ze chcecie aby facet cenil u was tylko wygladc i mial w doopie jakie jestescie w srodku

nie bede sie powtarzac jestem tego zdania co wait a minute :P nie robcie z tych atrakcyjniejszych potworzysk.

Gość ale nie uogolniajcie
sa glupie slicznotki i glupie brzydule :)

Gość jeden taki koless
powiem jak wiekszosc ze jednak wole ładne kobiety tu nie chodzi tylko o pociag fizyczny ale tez doznania estetyczne cos ładnego pieknego mozna podziwiac a jak jeszcze uroda idzie w parze z rozumem to juz jest extra

Gość jeden taki koless
nie chciałbym całego zycia spedzic u boku mało urodziwej choc inteligentnej kobiety nie wyobrazam sobie ogladac dzien w dzien nieciekawej twarzy i figury

z czasme bedzie ewoluowac - przybedzie zmarszczek, roztepow, waleczków :P

Gość dsdsdsds
a watek zalozyla kobitka myslaca, ze jest piekna, a pewnie zalicza sie do tych malo urodziwych.

Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba... Jeden powie, że laska jest brzydka, drugi się w niej zakocha. Dla mnie facet, który patrzy tylko na wygląd to niedojrzały szczeniak. Normalnemu, dorosłemu facetowi zależy na czymś więcej niż tylko na pięknej pupci i cyckach. Czy z pupą i cyckami tudzież z piękną buzią się da porozmawiać?...

# mncvcvc Z Twojej wypowiedzi dość jasno i dobrze ukrycie wynika że ładna znaczy głupia, brzydka znaczy mądrzejsza. Jest to oczywiście niezła bzdura. Jestem ładna - wiem o tym - i nie uważam się za głupią. A śniadych wysokich, napakowanych brunetów z szerokimi ustami uważam za aseksualnych. Z tego co zauważyłam to wpadają mi w oko najczęściej dziwni mężczyźni i pod względem urody i pod względem usposobienia ;)

Gość Angieeeeeeeeeeeeee
jestem urodziwą osobą a za mąż wyszłam w wieku 20 lat z własnej nie przymuszonej woli, ciąży nie było, wiek i uroda nie ma znaczenia w tym wypadku ;)

Gość rytffin
mniej urodziwe bardziej sie starają by być fajne i przydatne.

Gość rytffin
poza tym kobiety ładne mają najczęściej pstro w głowie ...

\"rytffin mniej urodziwe bardziej sie starają by być fajne i przydatne.\" Przerazily mnie te slowa. Czy wiesz co piszesz? Mam nadzieje ze wypsnelo Ci sie przypadkiem. No toz to rukwa czystej wody UTYLITARIANIZM! Utylitarianizm dzieli ludzi na przydatnych i nieprzydatnych. Czyli na takich ktorzy maja prawo zyc i takich ktorzy nie maja ale za to ich usuniecie moze przyniesc korzysc tym przydatnym - mianowicie jako \"czesci zamienne\", na cele naukowe, przemyslowe itp. Utylitarianie wspominaja o decydowaniu kto jest przydatny a kto nie - i stawianiu kryteriow owej przydatnosci. To tak tylko w bardzo wielkim skrocie i oczywiscie w przesadnym wyolbrzymieniu, bez calej filozofii w/w ruchu. Jesli ktos chce sie wiecej dowiedziec niech poszuka w necie.

Gość tamma
a kobieta, która nie wyszła za mąż => to na Miss 2007 ma startować?

żałosny temat założony przez jakąś brzydulę :)

Gość gfde
dallasa czy ty chciałaś zadać cios poniżej pasa?

Gość nmbv
ogolnie to wszystkie kobiety sa glupie wiec lepiej juz wybrac ta ladna, chociaz porucha sie fajnie. niech wrodzona kobieca glupote cos rekompensuje (wyglad)

Gość cytuję i komentuję
"...zmarnowaly zycie z debilami .. ." a sprawial takie mile pierwsze wrazenie, ta chemia... " to ich slowa na rozwodach, ktore prowadzi pani adwokat, brzydka laska - szczesliwa matka i zona wspanialego faceta " ...który to facet i tak marzy o krągłych pośladkach ładnych buziach i tak dalej i tak dalej... Tak też bywa.

Gość niestety nie
ja zauwazyłam ze jest zupełnie przeciwnie - te mniej urodziwe wychodza później okolo 30tki

Gość tritti
ja jestem brzydka i wyszłam za mąż późnawo, za przystojniaczka :)

ja zauwazylam ze te urodziwe wychodza za przystojniakow ktorzy poza miesniami i wlasna dupa niewiele widza. Nie sprawdzaja sie w roli ojcow i mezow.Nie ma z nimi o czym rozmawiac sa nudni. Uroda mija nuda zostaje.