Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dobrze

kto waszym zdaniem kreuje się na gwiazde forum

Polecane posty

Gość tak ktoś pytał a co
nie pasi coś? to wy.... z forume!

Gość fajna gwiazda forume
o jakich niespodziankach nawijasz ja dla ciebie nigdy!kręcisz ,a sama nie wiesz co zastanów się żadna ze mnie Matka Teresa i szukac pały jorgusia nie będe:P

pasi to finski muzyk..:classic_cool:

Gość ty weź mi tu nie wyjeżdżaj
z matką teresą, bo gdyby żyła to byś się od niej biznesu chciał uczyć (praktyczne podejście), no nie rozwalaj mnie przynajmniej z tą pokraką. COŚ dobrego w Indiach to robią anonimowi lekarze na wolontariatach i takich tam. Ale ich nikt nawet z imienia nie zna, co dopiero z nazwiska.

ej ty !ja jestem rodzaj żenski może wypij coś na uspokojenie skołotanych nerwów i ci przejdzie bolączka poprzedniej nocy :P majaczysz moja droga na jawie w zasadzie jesteś zakręcona jak tampon w ...:P

Gość o bosz znowu jakaś durna
zagadka, to ma być ta laska w niebieskiej bluzce? czy co? no laska jak laska, nie znam tej pani.

Gość jakich skołatanych nerwów
to wszytko przez ten francuski rogalik z czekoladowym nadzieniem.

jaka zagadka lubisz podchody prosze bardzo możemy sie bawić ! rozwiąż tajemnica johna smitha i bedziesz szczesliwa Matka jest o 21 lat starsza od swojego dziecka. Za 6 lat Dziecko będzie 5 razy młodsze od matki Pytanie: Gdzie jest ojciec? To zadanie jest do rozwiązania i nie jest tak trudne, na jakie wygląda. Nie patrz na rozwiązanie, można je rozwiązać matematycznie. Uwaga: Pytanie "Gdzie jest ojciec" musisz dokładnie przeanalizować

Gość po pierwsze to nie dam rady
rozwiązać tej zagadki bez kalkulatora, po drugie kalkulator nie działa, po trzecie kalkulator nie działa bo mu się bateria skończyła. Gdzie jest ojciec?

Gość a na pewno nie chodzi
o dżona fruma? jednak?

Gość no ja nie wiem czy moje
zdolności matematyczne są wystarczające do rozwikłania tej zagadki ale niby okazuje się że to było niepokalane poczęcie, a właściwie 2 poczęcia w jednym, czyli chyba ojciec jest bogiem, co za trauma.

OJCIEC JEST NA MATCE

Gość czyli idąc dalej ty tropem
ojca nie ma. skoro nie ma ojca, nie ma też dziecka. przesrane.

Gość no i bzdura że ojciec
jest na matce, nawet gdyby był, to skąd możesz wiedzieć że się poczęło pało? nie możesz wiedzieć, bo dowiesz się dopiero później, jak zacznie się wytwarzać gonadotropina kosmówkowa, więc nie pierdol bez sensu bo wpadniesz i będziesz płacił alimenty.

Dziecko ma dzisiaj X lat, a jego matka Y lat. Wiemy, że matka jest 21 lat starsza od dziecka. W następstwie: X + 21 = Y Wiemy również, że za 6 lat dziecko będzie 5 razy młodsze od matki. Możemy zatem napisać następujące równanie: 5 (X + 6) = Y + 6 Zastąpimy Y przez X i rozpoczynamy rozwiązywać: 5 (X + 6) = X + 21 + 6 5X + 30 = X + 27 5X - X = 27 - 30 4X = -3 X = -3/4 Dziecko ma dzisiaj -3/4 roku, co jest równe -9 miesięcy... Rozumując matematycznie, można przez to dowieźć, że matka jest w tym własnie momencie BZYKANA!!

i teraz ty jesteś tępą palą poza tym wypraszam sobie żeby tak do mnie mówić !

Gość taaaaaaaaa no co tyyyyyyyyy
proszzzzz x+21+6=(x+21+6):5 x=-27 a) ciąża trwa tylko około 40 tygodni, może to być mniej, może to być więcej. b) podaj dokładną statystykę ile dzieci rodzi się dokładnie w 39, 2857 tyg. ciąży (275 dni). c) bredzisz d) jeśli dziecko ma 0 lat to go nie ma; pierwszy dzień życia jest pierwszym dniem poczęcia.

pytanie brzmiało gdzie jest ojciec? przeczytaj jeszcze raz zagadke!

Za 6 lat Dziecko będzie 5 razy młodsze od matki

Gość suaj poza tym że zagadka
jest bez sensa, bo jak by nie liczył wynik jest ujemny, to z tego nie da się wywnioskować gdzie jest ojciec, być może jest on w obecnej chwili na matce, ale to nie ma nic wspólnego z dzieckiem (bo jego NIE MA i nie wiemy czy BĘDZIE). To że potencjalnie z figlów tej dwójki może powstać dziecko nie ma wynikania w drugą stronę BO tego dziecka jeszcze nie ma. I o to właśnie chodzi. "Za 6 lat Dziecko będzie 5 razy młodsze od matki Pytanie: Gdzie jest ojciec?" Za 6 lat dziecko BYŁO BY 5, 10, 100, nie ważne ile razy młodsze od matki GDYBY się poczęło, ale się jeszcze nie poczęło, bo ojciec być może jest na matce (czego i tak z tak postawionej zagadki nie da się wywnioskować), ale nie wiemy czy się spuścił i czy doszło do zapłodnienia i czy płód zagnieździł się i czy dziecko urodziło się.

doszło do zapłodnienie co sugeruje treść zagadki fuck ile to trzeba tłumaczyć..przeciez jest napisane patrzysz jak wół na malowane wrota przeanalizuj jeszcze raz tymzcasem moja gwiazda złosci sie

Dlaczego blondynka klęczy przed drzwiami do marketu? masz coś prostszego

Gość poza tym wiesz co
powtarzasz jak papla coś co usłyszałeś i niby to ma być śmieszne i zabawne. jak gupi. lepiej byś się zastanowił i przemyślał sprawę, no bo mówię CI, ja przynajmniej argumentuję, TY nie argumentujesz. Ja pamiętam równie absurdalne zadania z chemii, to że one bywały w liceum to mnie specjalnie nie dziwi, ale że były na uczelni, to już trochę tak. Spalono to i tamto, sramto owamto, podaj wzór (no, niektórzy dodawali podaj WZORY) spalonych węglowodorów. I to są zadanka bez sensa, bo mnogość związków organicznych które mogły ulec spaleniu jest jednak dość duża. Dobra tam. Nie ma jednoznacznej odp. w tym przypadku. Z tymi spaleniami.

że hę? ty ino mów do mnie jak do równej sobie ..jestem papla gaduła bzdurna baba z czym ty do mnie wyjeżdzasz już całkiem ci się kiełbasi ogarnij się badz wyturlaj w mące no nei wiem co ci jeszcze doradzić moze kawy sie napij badz wyjdz na świeże powietrze:D ROZWIAZANIE BLONDYNKI

Gość po pierwsze czytuję
ze zrozumieniem, po wtóre staram się nie ulegać sugestiom, po trzecie sam se przeczytaj i przestań przynudzać. I logika i biologia potwierdzają moje przypuszczenia. Przeformułuj zadanie, to może coś z tego wyjdzie, i się tak nie zaperzaj, bo wydaje ci się że znasz odpowiedź, bo ktoś ci ją podał na tacy, a ta odpowiedź wcale nie musi być prawdziwa. ciao.

Bo na drzwiach jest tabliczka "Ciągnij"

Gość może obserwuje
wnikliwie czy klucz pojawi się na swoim miejscu czyli w dziurce od klucza; ale to jest niebezpieczne, gdy ktoś będzie otwierał wytrychem ona może stracić oko!

ciao! gwiazda udaje się na spoczynek:P :D