Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busolinii

+gdzie mój penis???

Polecane posty

Gość busolinii
dobra jutro się odezwę i opowiem co i jak wyszło. powiem zonie żeby spróbowac czegoś innego z finezją i dużą nutką erotyki. dzięki za wszystkie rady i zrozumienie. do jutra

Gość busolinii
no i wczoraj spróbowaliśmy pieścić sie nogą. było trochę dziwnie, bo nigdy tego wcześniej nie robiliśmy. ale mój georg jakby oszalał z zachwytu. stał przez 5 godzin non stop, a moja żona była bardzo zdumiona. mówiła potem że jeszcze nigdy w życiu takiego seksu nie przezyła i spytała co sobie dzisiaj zyczę na obiad. czyli chyba poskutkowało, ale zobaczymy na jak długo. może on chce mnie tylko przekupić na pewien czas a potem znowu zacznie robić swoje?

no poczekaj, może mu ulżyło i jest zadowolony, a może to chwilowe tylko. Musisz go obserwować,tam gdzie ucieknie szukaj wskazówek.

Gość busolinii
no dobra a jak ucieknie poza ogród to jak ja mam go znaleźć. kiedyś to znalazłem go przypadkiem jak pijany w trupa wracałem z imprezy w pracy a on leżał cały zwinięty z zimna na chodniku koło burdelu. i normalnie takiemu nie przetłumaczysz do rozumu...

no fakt, przegina pałę :P Musicie się do siebie zbliżyć, powinien być z Tobą zdecydowanie bardziej związany. Może wspólne chodzenie na siłownię?

Gość busolinii
kiedyś chodziliśmy na basen i korty tenisowe, ale zaczął coś marudzić i musiałem zrezygnować niestety. jakoś dziwnie się z tym czuję. pewnie nikt na tym forum nie ma takich problemów jak ja. prawda? wiem że to się moze wydawać głupie, ale często mam przez jego wyczyny depresję, a ona moze prowadzić do śmierci przecież

Gość boska grzesznica
czyli wszystko pod kontrolą jak na razie sprawy przybrały pozytywny obrót a co on robił obok burdelu wyjaśniłeś tą zawikłaną sytuacje ?

Gość busolinii
właśnie on nie chciał mi powiedzieć dlaczego tam leżał. to było bardzo podejrzane, bo nie wyglądał źle tylko był nieco podniecony i w casie powrotu do domu stracił czucie w nogach i upadł. błagał o pomoc

Gość boska grzesznica
ja widze twoją wine byleś pijany ,a twój przyjaciel miał ochote poszarżować był czerwony , zziajany ciężko dyszający ? a jeśli on tak sam chadza nie boisz się chorób rozmawialeś z nim na ten temat niech przywlecze coś do domu to i żona będzie miała pretensje tylko do ciebie

Gość busolinii
no nioe wiem. nie pytałem się go o to. a myślisz że moze jakąś choroba być zarażony. ja nie sądze. ale w sumie przez to marnieje w oczach...

Gość boska grzesznica
jak stacjonuje obok burdelu to wszystko możliwe poza tym nocne eskapady w pojedynke są niebezpieczne zawsze wraca caly i zdrowy uświadom go,że może spotkać drugiego węża rownie wielkiego buntownika i o bójke nietrudno

Gość busolinii
wiem o tym. już mu mówiłem. ale on zdaje się nie rozumieć. po tym burdelu właśnie się zmienił. kiedys był taki spokojny. teraz jest nadpobudliwy, roztargnięty, ma sszarpane nerwy. po prostu patologia

Terapia szokowa się przyda. Zwiąż, zamknij,ścisła dieta,. a nawet głodówka.

Gość boska grzesznica
tylko po owych wstrząsach skutek jest odwrotny od zamierzonego dąsa się jest krnąbny co i odbija się na żonie bussoliniego może metoda malych kroczków i raczej zaglaskanie i slodkie slówka coś niepokojącego się wydarzyło w burdelu jeśli zauważyłeś zmiany proponowaleś psychoterapeute.. jeśli chcesz dam ci namiary

Gość busolinii
mozesz dać te namiary. pewnie sie przydadzą. właśnie o żonę tutaj mi najbardziej chodzi. a blondi nie wiem czy ma rację gdyż przemocą i karami nie można wiele zdziałać a przynajmniej nie na dłuższą metę. trochę to krępujące ale chodzić tak z pustymi gaciami to obciach

Gość boska grzesznica
jesteś ewenementem który zakosztował rozłączności z penisem dzisiaj jest przy tobie czy został w domu ? namiary ci podam pozniej jestem ciekawa czy poradzi sobie z tak odosobnionym przypadkiem raczej jedynym na skale światową

Gość busolinii
dzisiaj jest przy mnie. wczoraj też był, ale nigdy nie wiadomo co mu może do łba strzelić. jest nieposkromiony i nie mozna przewidziewć jego zachowania i reakcji

Gość boska grzesznica
wczoraj dostał porządną dawke rozkoszy więc jak podejrzewam jest bosko rozluzniony i usatysfakcjonowany oby mu się nie znudziło po entym razie wówczas znowu znajdziesz się w punkcie wyjścia

Gość busolinii
wiem o tym. wczoraj mi wyznał że było bosko ale zebyśmy tego tak często nie powtarzali bo mu się to znudzi. więc muszę cały czas na bieżąco wymyślać nowe pozycje seksualne

Gość boska grzesznica
wymagający jest musisz mu dostarczać nowych wrażeń z drugiej strony przy nim nie będziesz narzekał na nude jak i twoja żona a jakie pozycje preferuje ?

Gość busolinii
najbardziej to od tyłu przy szafce w kuchni, albo w publicznej toalecie w galerii od przodu na umywalce. a tak jeszcze to lubi jak moja żona gryzie go po jajeczkach i wyrywa włosy

Gość busolinii
i co z tym kontaktem do poradni? czy ta osoba jest w stanie nam pomóc? wczoraj jakoś dziwnie się zachowywał

Gość boska grzesznica
rozmawiałam z pożadaną psychoterapeutką chciałaby was widziec na wizycie , ale najpierw każdego z osobna ,aby być stronniczym i zapoznać się z faktami wydając obiektywną opinie co mu nie gra ?

Gość busolinii
dobra nie ma sprawy. kto ma przyjść pierwszy? jak będzie wizyta to muszę mu powiedzieć wcześniej żeby mnie opuścił

Gość boska grzesznica
to już od was zależy ustalcie między sobą ,a jak dojdziecie do porozumienia daj znać ,a ja was umówie

Gość busolinii
dobra nie ma sprawy. będę musiał z nim poważnie porozmawiać. a co będzie jeśli on odmówi wizyty i nie będzie chciał współpracować? mam go siłą zaciągnąć do tego specjalisty? nie wiem czy to dobrze wpłynie na jego i tak juz wypaczoną psychikę

Gość boska grzesznica
hmm myślisz ,ze taka opcja może wchodzić w gre postaraj się mu przetłumaczyć ,że to dla obópulnego dobra poza tym zachęć go faktem ,że owa pani doktor to bardzo ładna kobieta moze da się skusić choćby przez ciekawość

Gość busolinii
więc lekarz to kobieta? nie wiem co na to moja żona. ona jest okropnie zazdrosna. a moze jej nie mówic?

Gość boska grzesznica
ja bym powiedziała ,tylko przemilczałabym fakt o urodziwości pani doktor po co ją niepotrzebnie zadręczać i przysparzać zmartwień powiadasz zazdrosna no tak nie ma miłości bez zazdrości