Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość busolinii

+gdzie mój penis???

Polecane posty

Gość busolinii
o Boże. nie rób tego! a zależy ci na pracy? bo jeżeli tak to większy problem. ale pewnie jesteś inteligentną osobą i będziesz potrafiła znaleźć lepszą pracę gdzie szef nie jest psem na baby

Gość boska grzesznica
oczywiście ,że mi zależy nie wiem czy znajde taką gdzie zarobki będą adekwatne do tych które otrzymuje.To mała mieścina gdzie każdy łapie się czego popadnie i nie wybrzydza .Dlatego wykorzystał ten fakt przeciwko mnie. Jestem zdruzgotana i już czuje się jakby mnie ktoś wykorzystał. Czy Ty kiedyś postapiłeś podobnie bądz moze znasz taką historie z słyszenia.

Gość busolinii
znam taką historię. tylko że moja koleżanka uważała że jak się raz prześpi ze swoim szefem to da jej wreszcie spokój a ona bedzie normalnie pracowała. jednak okazało się ze on ją chciał cały czas tak wykorzystywać. więc myślę że musisz uważać

Gość boska grzesznica
pójde dziś do baru żałośnie bede sączyć drinki upije się i zwierze barmanowi w końcu komu mam o tym powiedzieć. Jeśli zdradze ten sekret koleżance ,a ja zostane w firmie bedzie wiedziała,że przespałam się z moim przełożonym. Poza tym jestem pewna ,że na jednym razie się nie skończy ..musze to przemyśleć. troche zboczyliśmy z toru a więc wybierasz się na tańce co powiesz żonie ,że nie będzie Cię w domu i nie jest Ci jej żal ,że ja perfidnie oszukujesz?

Gość bergamotka21
wiesz z tym to jest taka dziwna sprawa. moze lepiej porozmawiamy o tobie. nie musisz sie zwierzac barmanowi. skoro ja się tobie zwierzam to ty również możesz liczyć na moją pomoc

Gość boska grzesznica
niki ci się pomyliły w końcu jesteś bergamotka czy busolinii

Gość busolinii
busolinii jestem. tamten nick to ze zdrowia i urody bo sobie jajca tam robie. ale to co napisałem to tak właśnie myslę.

Gość boska grzesznica
pomijając kwestie etyczne moralne wszelkie imperatywy i choćbym miała się zgodzić ,ale on jest naprawde wstrętny niższy ode mnie (choć ja mam tylko 165 cm) z dużym brzuchem malymi przebiegłymi oczkami i taką dziwną czerwonością na twarzy. Obraz nędzy i rozpaczy .Przecież z seksu bez zobowiązań też można czerpać przyjemność tak jak jest w twoim przypadku z asystentką ,ale jak ja mam się zmusić do obcowania z nim.Trauma pozostanie mi do końca życia i spod prysznica nie wyjde przez długie godziny. Czy uważałbyś mnie za szmate jakbym się zgodziła?

Gość busolinii
za szmatę w życiu bym Cię nie uważał. z tego co widzę i po tym co piszesz nie sądze abyś była szmata i złą osoba

Gość boska grzesznica
dostałam od niego smsa " Już nie moge się doczekać kiedy będe cię penetrował moim zaganiaczem " musze iść do toalety ręce umyć. mam czas na podjęcie decyzji do tygodnia.Tak sobie myśle ,że może w którymś momencie sprowokowałam go do tej sytuacji bądz mój ubiór choć nie jest wyzywający ,ale też nie nosze worków na kartofle wysyłał seksualne sygnały.

Gość busolinii
on jest nienormalny. wysyła ci takie smsy. weź nagraj go podczas nastepnej rozmowy na dyktafon i załóż mu sprawę w sądzie i podasz go o molestowanie. w końcu dostanie tepak za swoje

Gość boska grzesznica
tak zrobie nagram go ,ale w firmie nie będzie już dla mnie miejsca jego brat ciągnie z nim ten interes wyleje mnie z pracy badz doprowadzi do takiej sytuacji ,że atmosfera zmusi mnie do odejścia. Chyba jednak utopie smutki wieczorem . Cały czas mam przed oczyma jego lubieżny wyraz twarzy masakra jak można być tak podłym ?

Gość busolinii
bez watpienia to właśnie można o nim powiedzieć. nagraj go, dobrze Ci radzę. na pewno wygrasz i dostaniesz odszkodowanie, wtedy będziesz mogła jakoś przezyć dopuki pracy innej nie znajdziesz

Gość boska grzesznica
uważasz ,że mniejszym złem będzie zachowanie twarzy i oskarżenie dupka aczkolwiek wiążące się z utratą posady ,którą może i znajde w pobliskiej pieczkarni aniżeli pięcie się po szczeblach kariery z premedytacją i wyrachowaniem.

Gość busolinii
jeżeli masz mocne zasady których starasz sie przestrzegać to raczej tak. ale ty sama musisz zdecydowac co dla ciebie będzie najlepsze. z tego co piszesz widać że jesteś inteligentna i nietrudno będzie ci znaleźć dobrą pracę

Gość boska grzesznica
dzięki ,ze wierzysz we mnie .Ciesze się ,że weekend nadchodzi i nie będe musiała go oglądać . Zawsze twardo stąpam po ziemi i owe kompromisy nie wchodziły w gre ,ale tak naprawde jakim jesteś człowiekiem okaże się jak postąpisz w takiej sytuacji. A ja mam mętlik myśli .Boje się z nim walczyć mimo małego wzrostu ma duże możliwosci i nieograniczone znajomości. jeszcze raz dzięki za rady choć sam masz ogrom problemów z swoim penisem i asystentką . musze już uciekać .cześć baw sie dobrze na randce.

Gość busolinii
ja też muszę uciekać. to do poniedziałku. opowiesz mi co było i ja tobie też. mam nadzieję. że dzisiaj będzie duzo emocji

Gość busolinii
hej. i jak tam weekend minął. podjęłaś już decyzję w związku z pracą? byłem z moją asystentką na jakiejś zabawie, nawet już nie pamiętam gdzie to było, ale było dosyć przyjemnie

Gość boska grzesznica
aktualnie nie mam dostępu do netu poza ta krotką chwilą jeśli bede mogła napisze i zdam ci relacje .