Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoste

może mi ktoś odpowiedziec na moje pyatnka..PrOsZę !!!

Polecane posty

Witajcie! otóz mam takie pytanka....biore tabletki Yasminelle i 2.08 konczy mi sie opakowanie a 3.08 wyjezdzam nad morze i chce przesunac okres, jak to zrobić??? czy powinnam brac odraziu drugie opakowanie????? i czy nie bede miała problemu poznij z okresem??? czy ktoś juz tak brał tabletki, prosze piszcieeee..... pozdrawiam

Gość ba.ba.ja.gaaa
Ja zrobiłam troche inaczej.No i biore też inne tabletki- REGULON. Zależalo mi na tygogodniu, miałam malo czasu, więc poprostu przestalam brać po 7 tabletkach. Troche szybciej dostałam krwawieni, niż jak normalnie- po ostatniej, ale żadnych innych skutków nie zaobserwowałam. od następngo poniedzialku zaczełam już normalnie łykać pigułki i zachowałam cukl. Oczywiście po przesunięciu okresu trzeba sie dodatkowo zabezpieczać.Pytałam lekarza i powiedziała że lepiej nie powtarzać takich numerów, ale regulon jest na tyle bezpieczny(hormony), że nie wywoła innych nie powołanych skutków ubocznych. Pozdr.

dziekuje Ci za odpowiedz...ale czy ktoś bral Yasminelle i przesuwac okres???????? Kobietki piszcie

Gość OnA mŁoDa
Ja biorę Yasminelle...ale okresu nie przesuwałam...sorki,nie pomogę Tobie. Ale pamiętaj,że jeśli nie zrobisz przerwy to zbyt dużo hormonów może również zaszkodzić...