Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieks

mój obecny nie lubi byłego

Polecane posty

Gość dzieks
Mój były to maja pierwsza miłość, mam do niego sentyment, jest na prawdę wartościowym człowiekiem. To że się nam nie udało.. no cóż, trudno. To co ja mamz robić ? Zrezygnowac ze spotkań ze znajomymi w ogóle ? Odciąć się od nich ? Jeżlei uważacie że to konieczne to mogę ograniczyć spotakania z moim byłym...

To nie my uwazamy - lepiej pomysl co uwaza i co czuje twopj obecny facet. Chyba, ze chcesz sie go pozbyc - to jestes na dobrej drodze :O

Gość ech......
do dzieks wiesz co, spojrz po prostu wglab siebie i sie zastanow-co jest dla ciebie wazniejsze, sporadyczne "spotkanka w trojke" od czasu do czasu, czy obecny chlopak??? kwesta zaufania w zwiazku to podstawa-ale myslalam, ze skoro jestes tak duza dziewczynka to pojdziesz po rozum do glowy i zrozumiesz, ze nie o zaufanie a raczej jego brak tu chodzi-twojemu lubemu po prostu jest smutno. rozumiesz, ze komus moze byc smutno, nazwyczajniej w swiecie, bo patrzy na czlowieka, ktory kiedys znaczyl dla ciebie bardzo wiele? i ze nie obawia sie on "zdrady" ale po rpostu nie umie sie z ta sytuacja odnalezc? zreszta, rob jak chcesz, jestes dorosla.

Gość dzieks
Ok, ciesze się bardzo że każdy się wypowiedział i mogłam skonfrontować swoje zdanie z waszym. Niekórzy mi troche naubliżali ale cóz zrobić. Porozmawiam ze swoim obecnym facetem i wyjaśnię mu pare spraw :-)

no coz ciezki masz wybor ja Twojego obecnego rozumiem i Ciebie rowniez rozumiem, na Twoim miejscu ukrócilabym te spotkania ze wzgledu na obecnego jest po prostu zazdrosny, jaka bylaby Twoja reakcja na przyjacielskie spotkania Twojego obecnego z jego byłą....

tylko daj mu tez wyjasnic to, co on moze czuc, to przeciez najwazniesze;) powodzenia, zycze madrego wyboru ;)

Gość ech......
ja tez zycze powodzenia-szczera rozmowa i wykopanie bylego z grafiku zajec to podstawa sukcesu;) papapa

Gość dzieks
dzięki, dziś porozmawiam z nim, jutro wam napisze jak mi poszło

Gość łee
a ja radze żebyś nie zrywała kontaktu z byłym, to że masz teraz nowego faceta nie znaczy że nie możesz sie kumplować z poprzednim; z tym że spotkania we 3 raczej nie są na miejscu :D ja ze swoimi byłymi utrzymuje sporadyczne kontakty a nawet jak dojszie do jakiegoś spotkania nie spowiadam sie obecnemu bo i po co ma sie chłopak denerwować ;)

--> dzieks { dlaczego od razu głupia Rozstałam się zmoim byłym w przyjaźni i nie widze powodu żeby zrywac z nim kontakt. } :D Nadmień jeszcze obecnemu że seks tez był z tym byłym odjazdowy i nie widzisz powodu by z tego rezygnować. :P

{ ja ze swoimi byłymi utrzymuje sporadyczne kontakty a nawet jak dojszie do jakiegoś spotkania nie spowiadam sie obecnemu bo i po co ma sie chłopak denerwować } Ciekaw jaka będzie reakcja jak się jednak dowie o tych spotkaniach. :o :D Piszcie..