Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bianka1980

nie dostałam sie na medycynę

Polecane posty

dziewczyny muszę leciec.umówiłam sie. bardzo Wam dziekuje za wpisy.tak na prawde z nikim nie moge o tym porozmawiac.trzymajcie sie. jak najlepszych wyników w nauce i spełnienia marzeń.pa

może pocztą i ja zapłacę przy odbiorze.nie chcę Cie naciągac na niepotrzebne koszty.

Gość baba lat 25
wyobrażam sobie że medycyna to twoje marzenie, więc pewnie i tak niespecjalnie mój post cie pocieszy. Ja jak dobrze pójdzie za rok skończę Ślam a raczej Ślum i wcale nie jestem taka pewna czy to było dobrze decyzja. Wiele jest takich opinii wśród moich znajomych. Jak się idzie na te studia to liczą sie tylko marzenia, później przychodzi refleksja. Znajomi mają dzieci, rodzinę, stają się samodzielni finansowo. Studiując medycynę wiele lat jest się uzależnionym od rodziców. To co się teraz dzieje też nie zachęca, płaca marna przez ładnych parę lat, ciągły stres, lekarze traktowani są jak złodzieje i przestępcy, nic nie zostało z piękna tego zawodu. Zdaję sobie sprawę że wybór już dokonany i się nie wróci, będe się starała wykonywać swoją pracę najlepiej jak potrafię, ale myślę że kończąc inne studia mogłabym byc w pełni szczęśliwa.

Skonczcie medycyne i przyjeżdżajcie do Wielkiej Brytani!Przywitają tu was z otwartymi rękami:)Zarobki będziecie miały nieporównywalnie wieksze!Wielu Polaków szuka tutaj polskich lekarzy także wziecie będzie oj będzie:)

niestety starzy maturzyści nie mają szans z nowymi maturzystami, już na starcie są na przegranej pozycji :( i nic tego nie zmieni :(

Gość Medycyna
Hej :) a mysleliscie o studiach medycznych na Ukrainie?. Ja jestem tam studentka na najlepszym uniwersytecie i moge wam go szczerze polecic, jest naprawde miedzynarodowej klasy, a ja jestem juz na czwartym roku. Jesli nie dostalyscie sie w Polsce, moge wam chetnie odpowiedziec na wszystkie pytania :) Chetnie pomoge.piszcze paulakrukierek@yahoo.pl