Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek na stracenie cnoty

w jakim wieku najwcześniej stracić dziewictwo?

Polecane posty

właśnie? czy np .15 latce wypada uprawiać sex ze swoim 18 letnim ukochanym? tzn jak poznać ze jest się na to gotowym?

Gość On który jej nie chce
Lepiej nie zaczynaj jeszcze obcowania seksualnego, bo w wieku 20 lat możesz mieć kilku partnerów seksualnych zaliczonych, a to nie jest dobrze

Gość zmotoryzowana
W wieku 15 lat to chyba jest karalne?

tak, ale jeśli bylibyśmy długo razem, i bardzo się kochamy to czemu nie?

Gość E.M.I.
wiem że mam tylko 15 lat i jestem jeszcze mloda na seks... ale my sie bardzo kochamy!

Gość E.M.I.
Nie mam 17lat tylko 15...

Gość zmotoryzowana
Jaaasne, 15 lat to już zi tak z 5 lat za późno, bierzcie się za robotę i do zobaczenia za 9 m-cy na porodówce/w klinice wenerologicznej :D

to co z tego ze sie kochacie? jezeli sie pytasz w jakim wieku to dziewczynko znaczy ze jeszcze nie doroslas do seksu... poza tym to swiadczy tylko o tobie, a skad wiesz ze facetowi nie chodzi tylko o seks? a pozniej papa?? kurde dziewczyno do nauki sie wez a nie o seksie myslisz... jesli juz jednak dojdzie do tego to pamietaj zeby sie porzadnie zabezpieczyc, bo potem na forum pytania czy zaszlam w ciaze bo mnie dotknal przez majtki...

Gość moim zdaniem skromnym
utrata dziewictwa przed dwudziestką to patologia... dwudiesto-paro letnie dziewice to tak naprawdę w większości porządne dziewczyny a nie brzydkie, których nikt nie chciał... szanujcie się, dziewczęta!

Gość Do moim skromnym zdaniem
Zasada oczywiscie obowiazuje tez facetow!

też.

mozecie zagladnac na ten temacik na naszym forum : \"Co w przypadku młodej dziewczyny jest większą zaletą-doświadczenie czy dziewictwo\" ? prosze

dlaczego patologia? jest to gdzies napisane ze tyle i tyle trzeba miec aby stracic dziewictwo? sorry ale to kazdego osobista sprawa i kazdy powinien sam zadecydowac... tylko np taka 15latka wogole jeszcze nie powinna o seksie myslec... co jesli wpadnie? oczywisicie rodzice bo to jezcze dziecko - wlasnie dziecko!! dziecko nie moze rodzic dziecka!

Gość thomek
utrata dziewictwa przed dwudziestką to patologia... dwudiesto-paro letnie dziewice to tak naprawdę w większości porządne dziewczyny a nie brzydkie, których nikt nie chciał... szanujcie się, dziewczęta! ŚWIĘTE SŁOWA!! AMEN!! DOBRA KOBIETO! JESTES WYMIERAJĄCYM GATUNKIEM DLATEGO MUSIMU O CIEBIE DBAĆ I MODLIĆ SIĘ ŻEBY BYŁO TAKICH WIĘCEJ :)

Gość A moim skromnym zdaniem
Moim zdaniem do seksu powinno dochodzic , gdy mezczyzna jest gotowy na utrzymanie rodziny , bo wiadomo ze seks to mozliwosc ciazy. Czyli : studia 25 lat 5 lat zeby sie dorobic czegokolwiek. Jak ma 29-30 lat moze zaczac eksperymentowac.

mówię, że moim zdaniem patologia. nie potepiam młodszych bez cnoty, ale wiem, że żaden z moich kumpli by takiej powaznie nie traktował

Czyli : studia 25 lat,5 lat zeby sie dorobic czegokolwiek, Jak ma 29-30 lat moze zaczac eksperymentowac - pojebalo??!!

fajna madchen, jesli masz watpliwosci to chyba nie powinnas jeszcze tego robic ze swoim facetem, jesli ebdziesz naprawde pewna swojej decyzji to wtedy, a przyjdzie samo;)

a kto tak powiedzial? :O nienawidze tej kobiecej nadinterpretacji :O

a kto tak powiedzial ze ja mam jakies watpliwosci? ja nie ejstem autorka topiku wiec to nie do mnie... chyba cos ci sie pomieszalo

Gość A moim skromnym zdaniem
Seks = ryzyko ciazy Ciaza = dziecko ( moze nie kazdy to wie, ale ciaza najczesciej tak sie konczy) Dziecko = potrzeby. Rachunek jest prosty :P

Gość justysiaaaaaaaaaa
najlepiej stracić dziewictwo w wieku roczku - usiąść na smoczku

thomek- no to dbajcie o mnie :D

Gość On który jej nie chce
To ja napiszę, jako facet 20-kilku letni. Gdybym miał kaprys spotykania się z młodziutką dziewczyną, 20 lat lub mniej to napewno z nastawieniem, że powinna być dziewicą. Do młodziutkiej dziewczyny nie pasuje doświadczenie seksualne, ona powinna być dziewczęca, a dziewczęcość to właśnie czystość i niewinność, delikatność. Dlatego kobiecie tak młodej dziewictwo po prostu pasuje. Przynajmniej tak wyobrażam sobie dobrze ułożoną, porządną 20-latkę o nienagannych manierach, z dobrego domu

oj jeb, powiem ci ze wiekszosc dziewczyn ktore nie maja 20 lat jest bardziej dojrzalych niz niektore kobiety po 30 wiec prosze nie wsadzaj wszystkich do jednego wora.. poza tym co to jest ze nie przystoi? takie cos bylo przed wojna i kazdy sam podejmuje decyzje co do ciala, zycia i seksu! poza tym jesli chlopak wymaga zeby dana kobieta byla dziewica to on powinien byc prawiczkiem, ale... bo przeciez chlopak musi sie wyszalec, bo jak to zeby chlopak ktory ma 20 lat byl prawiczkiem... i tu wlasnie bledne myslenie...