Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet_19

Smaczna dieta CZEKOLADOWA ----- minus 4kg w 5 dni ?

Polecane posty

heh spoko :) zaraz ide spac bo jutro z samego rana wyjezdzam ! ohhh chce juz moja czekolade z orzechami :D:D:classic_cool: powiem wam ze dzis na diecie chalwowej nie bylam glodna! juuupi :) ide sie dalej pakowac a potem lulu. Dobranoc wszystkim !👋

witam wszystkich z rana i przy okazji sie zegnam :) od dzis dietka czekodowa. O 9 zjem jablko po 3h kawalek czekolady i zobacze na ile mi staczy :) o 8:48 mam pociag do wawy bede jechac ok 6h :) buziaki. Odezwe sie w czwartek ? waga dzis:52,3kg mam nadzieje ze jak wroce to bedzie kilogram mniej ;) 🖐️🖐️😘

Gość agda hristi
powodzenia! ja mam już -3 kg na wadze, ale ona jest trochę rozregulowana, w każdym razie ubyło nieco...

heh ta dieta czekoladowa jest super:) udalo mi sie schudnac na niej do 51,4kg !! juz nie pamietam kiedy tak malo wazylam ;) wrocilam z wawy i mam ze soba umowe z agencji modelek :D:D

powiem wam jak udalo mi sie schudnac na tej czekoladowej diecie Na sniadanie jadlam jablko potem co 3h 2 rzadki czekolady. Ok 21 lub przed snem jablko bo inaczej tak burczy w zoladku ze nie idzie usnac;) jesli ktos tak wytrzyma kilka dni to efekt murowany! ja w koncu przekroczylam magiczna granice ponizej 51,5kg! dzis waze 51,8kg ale to dlatego ze jadlam o 12 w nocy jezyki i kawalek ciasta ;) to nie byl napad obrzarstwa tak mi ise po prostu zachcialo hehe. ale dzis juz przystopowalam i narazie zjadlam tylko nektarynke bo ta dieta strasznie skurcza zoladek ! jeszcze tylko 0,8kg (czyli ok 2 dni diety czeko) i mam wymarzona wage!!!!!!!!!!!! yeeeeeeeea:):)):):))):)

nastepnym razem kupie sobie czekolade wedla kokosowa bo jest boska hiehie:D

Jej pomysle o tej diecie jak juz nie bede miala pomyslu i ochoty na inne diety.. kto wie.. :)

dzis jeszcze bede na diecie owocowo-warzywnej a jutro przejde na 1 dzien na dietke czekoladowa! ktos chetny ?:D:D:D

Gość Goldies
Jak skoncze moja 900 kcal dietke w czwartek bo to juz bedzie wtedy 2 tydzien to zaczne ta czekoladowa bo pewnie po tamtej bedzie mnie nosilo na slodkie wiec zaspokoje czekoladka no i jeszcze bedzie to korzystne dla mojej nowej wagi:) zamierzam byc na niej ok 2 dni max 3 tylko dotad az zniknie ochota na slodycze pozniej znowu powracam do mojej kochanej dietki 1000 kcal oczywiscie jeszcze sobie hulahopkuje godzinke dziennie i wieczorkiem cwiczenia. Juz udalo mi sie schudnac 6 kg jeszcze 2 i dosyc bo nie chce byc za chuda wystarczy mi 62 kg bede zadowolona bo tez plaska nie chce byc a 62 mi odpowiada:D:) sweet- podziwiam zaparcie do tej dietki mi tez ona sie podoba trzymam kciuki:)

Goldies ----> po tej diecie ma sie ochote na \"normalne\" jedzenie warzywa i owoce ;) dlatego nie ma po niej jojo !!!!!!!!!! jutro na niej bede i jak wytrzymam to jeszcze sproboje w srode ;) buziak bede pisac na biezaco o ile spada waga;)

startuje dzis z dietka czeko jesli bedzie mi dobrze szlo to jeszcz jutro ja bede kontynuowac. O 9 jablko ale przed tym jeszcze pjde na rower :Dpzdr

🌼 Witaj Sweet.... Od 4 miesięcy stosuję dietę strukturalną,piję koktajle odchudzające. To dobra dieta długoterminowa. Ale od czasu do czasu ograniczam jedzenie i .....np.3-4 dni stosuję- piję butelkę wody+cytryna,grejpfruty lub pomarańcze wg potrzeb organizmu. Szybko zrzucam wtedy kilosy. Dziewczyny piszą, że oczyszczają jelita lewatywą,tracą nawet 5 kg,nie wchodzę w to,ale wczoraj znalazłam na forum taką informację - 2 łyżeczki siemienia lnianego połykasz, nie gryziesz, popijasz wodą i... czyści super jelita.Zależy od organizmu, stosujesz na noc lub rano. Zastosowałam i ...zadziałało,czuję się tak lekko. Piszę Ci o tym, bo przy dietach słabo pracują jelita, a szybko tracisz ten balast i kilogramy. Nie jem słodyczy i nie stosuję cukru, ale mam zamiar zastosować 3 dniową dietę czekoladową. Myślę,że takie 3 dniowe dietki nie rujnują zdrowia. Pozdrawiam.

vanili nie martw sie 3 dni diety czeko niomu nie zaszkodza ;) gorsze jest o wiele ciagle odchudzanie sie i tycie. ja zaczynam od pieknej wagi 51,6kg :D cel to ok 51kg . Mysle ze o 2 dniach czekoladowej diety powinno byc juz 51kg bo teraz waga mi spada ok 0,3kg na dzien :) pozdrawiam i wpadaj tu jak najczesciej ;)

dodam ze jestem juz po sniadaniu (jablko) :) i jak narazie jest super ! bylam jescze rano na rowerku i jezdzilam 25 min --- i tak sie ciesze bo taka pogoda masakryczna ze sie z domu nie chce wychodzic ;) pzdr😘

Hejka! Już było 59 , a tu waga pokazuje 61 kg, znów katorga....wyrzeczenia i ćwiczenia. ❤️

vanili no to na dobry poczatek dieta czekoladowa jak znalazl ;) naprawde skurcza sie na niej zoladek i potem znaznie latwiej jest wytrwac na diecie niskokalorycznej ! pzdr :)

Uwielbiam czekoladę, wytrzymywałam kilka dni bez niej i pracowałam nad pokusami... no ale, żeby dieta czekoladowa? nie słyszałam, jak dla mnie super!!!!! 🌼

vanili ona dziala sprawdzilam na sobie heh ;) w 2 dn schudlam kilogram--- jak na mnie to bardzo duzo bo przy mojej niskiej wadze kazdy gram ciezko zchodzi :D na tej diecie oprocz samej czekolady mozna zjesc jablko na sniadanie i ok 20-21 jablko na pozna kolacje zeby ne burczalo w brzuchu przed spaniem ;) to jak przylaczysz sie ?:D

Tak,przyłaczę się ,muszę szybko zrzucić 2- 3 kg. Myślę o gorzkiej czekoladzie.

super. :) ja za gorzka nie przepadam ale na tej diecie dozwolony jest kazdy rodzaj ;) ja kupilam wedla z nadzieiem orzechowym :D pycha!

Będzie cieżko, bo rower i skakanka wywołuje u mnie wilczy apetyt, a dodatkowo sprzatam po malowaniu. \"Głodówki\" lubię spędzać przed kompem, bo nie chce mi się jeść i mam motywację. ❤️

vanli no masz racje ale ja jakos dzisiaj mam duzo sil wiec nie spedze pol dnia przy kompie ;) ojde dzis do kina hehe :D

Gość ewcia_20
i jak z ta dieta czekoladowa?

ewcia_20 bardzo dobrze:P ja za pol godzinki zjem pierwsza porcje czekolady juupii :classic_cool: heh jz sie nie moge doczekac!

Gość ewcia_20
nie chce sie jesc jak jesz czekolade tylko

Gość ewcia_20
i ile jej jesz i jaka? a jeszce ile juz schudłas?

Gość ewcia_20
sweet_19 ? jestes?

ewcia_20 ---- chce sie jesc bo czekolada tak naprawde nie syci , 1 tabliczka dziennie rodzaj obojetnie jaki. Przez 2 dn polecial 1 kg :Dpzdr

Hej! Trzymam dietę, dla mnie super, bo ja mogę nie jeść, ale muszę coś przegryźć,żeby funkcjonować. ❤️