Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33645654

ZADEN MEZCZYZNA NIE BEDZIE AKCEPTOWAL NIE SWOJE DZIECKA

Polecane posty

Gość 33645654

wiec panny z dzieckiem odpadaja, nie ma nic bardziej upokarzajacego dla mezczyzny niz zwiazac sie z kobieta z dzieckiem i patrzec na nie

ale głupoty gadasz!!! ja mialam ojczyma i moje dziecko ma ojczyma i znam wiele takich rodzin

Gość he............
ale brzydkie dziciuch

nie ma brzydkich dzieci, puknij się w głowę pomarańczko i spójrz lepiej w lustro :O

Gość uu
bosz, nastepny temat ten dzieciuch zaklada :P dla osoby majacej poczucie wlasnej wartosci nic nie bedzie upokarzajace, ale dla zakopleksionego pryszczaka nawet randka z panna z dzieckiem :D

Gość pieprzysz monisia
pod względem urody dzieci są jak dorosli - ładne i brzydkie.

Gość SabinkaN
tak a ludzie dzielal sie na madrych i glupich ty nalezysz do tych drugich :-D

Gość SabinkaN
patrze w lustro i gadam sama do siebie - nie dosc że jestem brzydka jak kupa, to jeszcze głupia jak but :(.

Gość pieprzysz monisia
musialam odereagowac wlasna glupote :-D mam kompleksy -wybaczcie

Gość nananananana
w sumie ..tak...znam wiele przypadkow gdzie faceci nie akceptuja cudzych dzieci

Gość mimijoe
wybaczamy :-) tolerancyjni jesteśmy na wszelkie przejawy głupoty a Ty koleś podobno masz dopiero 22 lata ( choć i w to szczerze wątpię..) więc co Ty wiesz o mężczyznach? poza tym ile byś lat nie miał to możesz wypowiadać się ewentualnie o sobie a nie "każdym mężczyźnie"

Gość piwkoo
ale jak dziecko dostaje porzadne alimenty od swojego ojca to jeszcze może byc, bo przynajmniej wystarczy na piwo dla ojczyma

Gość mimijoe
a ja nie znam żadnego, który by nie akceptował, choć znam paru facetów będących z kobietami z dzieckiem

Gość szukajacyy
jak mamuśka bardzo bogata, to czemu nie,

pieprzysz monisia - dorosli są ładni lub brzydcy w zalezności (zwykle) od poziomu zadbania, ubrania, makijażu itp a dzieci wg mnie wszystkie są ładne, bo mają \"coś\" - nie wiem co - naturalność, niewinność, beztroskę :) i to w moich oczach czyni każde jedno dziecko slicznym :) ale nie o tym temat, więc nie komentujmy wyglądu dzieci.

temat nie dotyczy urody dzidziusiów tylko akceptacji pasierbów przez ojczymów ;) co do mojego dziecka- eh.......mam kompletnie gdzies twoja opinię- mi też nie wszystkie dzieci sie podobają ale mam na tyle w sobie kultury , że nikomu bym tego nie powiedziala

Gość sylwiaaass2
Ike twóje dziecko jest naprawde sliczne a ten kto powiedział ze brzydkie to zwykła zazdrosc bo sam napewno wychodzi z domu bo jest strasznie brzydki i zazdrosci ze ty masz sliczne dziecko i mezczyzne które kocha ciebei i twoje dziecko a on napewno nei ma nikogo ja tez mam syna i męza który nie ejst biologicznym ojcem mojego syna ale kcoha go bardziej niz jego własny ojciec dał nam wiecej milosci niz ktokolwiek inny