Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczekj

dobry ginekolog w szczecinie???

Polecane posty

Gość anioleczekj

Witam:) Mam prośbę, czy zna ktoś dobrego ginekologa w Szczecinie? najlepiej przyjmującego prywatnie. Proszę o namiary.... pozdrawiam :)

Niedzielski Andrzej, dr nauk med. Spec. ginekolog położnik. Gabinet tel/fax. 0 91 423 71 8671-234 Szczecin, Niemcewicza 15

Gość anioleczekj
do ngLka---> dzięki bardzo, a można wiedzieć ile bierze za wizytę

Gość anioleczekj
bo ja szukam gin. bo jak dotąd chodziłam do medicusa do dr. Rosińskiej i wykryła mi nadżerkę i chciałam sprawdzić u innego gin co i jak. tym bardziej ze ona sie uparła na wypalankę a ja czytałam że są lepsze metody, a że po wypalance są później problemy z urodzeniem dziecka itp.

80 - 100 zł. Z cytologią 120-150.Podaję przedział, bo ostatni raz byłam rok temu i nie pamiętam dokładnie, ale można zapytać dzwoniąc pod nr telefonu podany w poście.Dr ma urlop do sierpnia.

Gość anioleczekj
aha. dzięki bardzo przedzwonie jutro i się popytam jak i co. i dalej szukam jeszcze jakis klika namiarów pochodzę po kilku gin. i wybiorę najlepszego, któremu zaufam w usuwaniu mojej nadżerki!

ja polecam dr. Mieczysława Żółtowskiego starszy doktorek ale jego podejscie do pracy-lekarz z powolania przyjmuje na os.słonecznym w MEDYK PRAWOBRZEŻE od pon. do piąt. w godz od 7.30-13.00 rejstracja osobiscie od 7.00 lub jego prywatny gabinet wiecej na stronie www.mieczyslawzoltowski.ginweb.pl TO JEST LEKARZ Z DUSZA