Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

ZEMDLALAM W CZWARTYM MIESIACU!!!

Polecane posty

Czy to jest normalne, czy moze sie w tym okresie jeszcze zdarzac? Zamdlalam w sobote w sklepie z meblami, w dość chłodnym pomieszczeniu ale bylo tez duszno. Ścisnelo mnie w klatce piersiowej, zatkaly mi sie uszy, czarno przed oczami, zrobilam pare krokow i padlam na plecy. Zdarzylo mi sie juz 2 razy omdlec w ostatnim okresie ale nie stracilam przytomności jak tym razem. dlaczego tak pozno mi sie to zdarzylo przeciez omdlenia to przypadlosc pierwszego trymestu? czy kores z was tak miala? pomozcie

Gość fatalny pomysl
sprawdz cisnienie

Gość masz za niskie ciśnienie

jest troszke niższe niż moje z przed ciąży ale gdy lekarz mnie badał nie zwrocil mi uwagi na to, wiec moze to nie wina ciśnienia:(

JA ZEMDLALAM W METRZE W 4 M. cISNIENIE

ja mdlałam non stop- mimo tego że wyniki i ciśnienie miałam nieżle- poprostu niektóre ciężarne tak mają- szczególnie jak jest gorąco

a co w tym nadzwyczajnego?ja miałam załabniecia w 5 albo 6 miesiacu a co najlepsze nie tylko mi sie robilo slabo ciemno przed oczami i padalam ale tez i przy okazji wymiotowalam.

ja zemdlalam na miescie dokladnie w 17 tygodniu to nie bylo pierwsze moje zaslabniecie...

Gość anted22
nana24 , poinformuj o tym lekarza, masz za niskie cisnienie, wg teorii powinno sie w ciąży podnieść, jak miałam takie jak ty teraz przed ciążą, a teraz juz mam górna granice 115 do 130 nawet, i gin. wyjasniła ,że to normalne, powinno się podnieść

Omdlenia sa dosc czeste i to wlasnie w drugim trymestrze. Mnie tez to spotkalo, na szczescie nie upadlam, ale bylam bliska. Pamietajcie o tym, zeby nie byc glodnym (to byl moj blad, tego dnia prawie nic nie jadlam). Ciezarna zawsze powinna miec w torebce chociazby herbatniki i w razie glodu zjesc, zeby nie dopuscic do spadku poziomu cukru we krwi.

Gość mnie się to często zdarzało
w pierwszym i drugim trymestrze.mialam niskie ciśnienie

Gość NIKI...
jestem w 21 tyg. i w piatek zemdlalam w sklepie,wyszlam bo czulam jak bym miala zwymiotowac i padlam na ziemie mam mne ledwo zlapala i stracilam przytomnosc obudzic sie nei moglam:/ i pogotowie przyjechalo an sygnale po mnie i do szpitala.o chce dodat ze ani razu nie wymiotowalam i nie zdarzylo mi sie tak bym miala!ciaze znosze jak by jejnie bylo:0

Ja w 4-5 misieacu tez mdlałam...ale to podobno normalne w tym czasie, bo organizm sie przestawia...cisnienie miałam ok...po prostu mroczki przed oczami i tyle....ale pochyliłam sie, oparłam o sciane i jakos odeszło...teraz juz tego nie miewam...jestem w 26 tc...czasem tylko mi sie w głowie zakręci