Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Gość tragediaaaaaaaaa
spoko:) to moze cos o sobie?? ja jestem mamusia dwuletniego chlopczyka:) w czerwcu bronilam magisterium na wydziale Filologicznym na UŚ:)obecnie zajmuje sie dzieckiem nie pracuje.....

Mnie tutaj ciężko było znaleźć miejsce w jakimś temacie, bo ani ślubu nie planuje, ani się nie mam zamiaru odchudzać, ani w ciąży nie jestem... Odpad taki :D Ale topic dla leni chętnie uznam :D

Gość jasnie pani

Tragedia na UŚ powiadasz :classic_cool: Je też mam się teraz bronić na UŚ, tyle, że z LENISTWA pracy jeszcze nie napisałam :O ;) A więcej... Rocznik w nicku, pomieszkuje sobie sama (luuuzzz totalny :D ) od czasu kiedy to w styczniu zakończyłam 5 letni związek :O, od lutego zaczęłam nowy :D Nju lajf normalnie kobiety, tylko leń ten sam pozostał :classic_cool:

Gość tragediaaaaaaaaa
ja tez jestem rocznik 83:)w sierpniu bede obchodzic 3 rocznice slubu:)

Z twarzą Marilyn Monroe jak mniemam kobietą :D Meżczyzna z taką twarzą wyglądałby dosć... hmm... oryginalnie :D

Gość jasnie pani
w Tesco jest teraz promocja na delicje - 1,12 zł za paczkę, niech ktoś skoczy, morelowe a i herbaty bym się napiła :p

Gość tragediaaaaaaaaa
mnia mniam:)

delicje też bym zjadła, ale tylko wiśniowe :D Wybredne bydle ze mnie ;) Z twarzą Marilyn Monroe chciałaś przez to powiedzieć, że my stare dupy jesteśmy? Przyznaj się! :D:D:D:D

Gość jasnie pani
Z twarzą Marilyn Monroe - to nic, że Tobie się nie chce, ja tam z chęcią zjem, skocz kochana ;) tragediaaaaaaaaa dlaczego Ty jesteś tragediaaaa ?

Gość jasnie pani
taaaa, wiadomo że jak pająk, to tylko krwiste ;) bo morelowe są dla intelektualistów :p:p

Gość tragediaaaaaaaaa
heheheheh swietnie pytanie tak napisalam:) bo tragicznie sie czulam heheh wiecie co ugotowalam zupe huraaaaaaaaaa

:classic_cool: masz + Z twarzą Marilyn Monroe :classic_cool: Tragediaaaa skoro UŚ to jesteś dziołszka ze śląska czy dojeżdżasz? ;) A dzidzie 2 letnią też \"mam\" tyle, że nie moją, ale mojego braciszka. Ale kocham jak własną :classic_cool:

Gość tragediaaaaaaaaa
jejku ale sie usmialam:) taaaa, wiadomo że jak pająk, to tylko krwiste bo morelowe są dla intelektualistów

Gość tragediaaaaaaaaa
mieszkam w Dabrowie Gorniczej ale tylko do 15 sierpnia:( potem przeprowadzka......

Gość tragediaaaaaaaaa
pajaczek a ty jaki kierunek studiujesz?

tragediaaaa przeprowadzka dokąd? Mnie być może też to czeka... Jak już mówiłam, mój mężczyzna pochodzi z Wielkopolski. Jak chcemy myśleć o czymś poważnie, to trzeba i taką ewentualność brać pod uwagę. Choć 2 przeprowadzka w ciągu roku chyba mnie zabije :O

a nasza panna Z twarzą Marilyn Monroe chyba serio poszła po delicje :P Ja mam tesco pod domem, moge ciacha dostarczyć po pracy :classic_cool:

Gość tragediaaaaaaaaa
na wies mala miejscowosc przed Zawierciem...

Gość do tragedii
wybaczcie dziewczyny ze sie wtrace ale masz przesrane:O czyzby trójmiasto? a moze Łazy?

Gość do tragedii
a no i Ps. witam sasiadke dabrowianke 🖐️