Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Pracuje w firmie transportowo spedycyjnej ;) Siedze w biurze i aktualnie się obijam :O Szef na wczasach ;) Zresztą teraz jest martwy okres u nas. Tragediaaa teraz mi się przypomniało, że moja koleżanka z liceum również w tym roku kończyła filologię (polską) na UŚ... Tylko jakoś tak nie chcę na forum nazwiskami rzucać :O

Jestem. Jeszcze 2 godziny w pracy :O Uszło ze mnie dziś powietrze, nic nierobienie jest bardzo męczące ;)

dziecko mi spi a ja zamiast cos robic to siedze na necie brrrrrr wymodelowalam sobie wlosy i czekam az sie mlody obudzi to gdzies na chwile pojdziemy:)

Ja brykałam cały weekend z bratanicą ;) Uwielbiam tego małego szkraba. Pyskata się zaczęła robić teraz taka, że człowiekowi uśmiech z twarzy nie schodzi :D

mj sie z gadka dopiero rozkreca:) wlasnie wstal wiec zaraz wychodzimy:) nie chce mi sie no ale co mam sie kisic?? przejde sie troche apotem wezme sie za sprzatanie ( nie ma jak zwiac od tych nieprzyjemnych obwiazkow...mycie podlog... pranie.... i tp)

ja wbrew pozorom te czynności domowe lubie robić ;) Mam fioła na punkcie porządku w domu :O Czasem tylko ciężko jest mi się zmusić do np. pisania pracy mgr, albo do wykonywania obowiązków zawodowych :O Właśnie rozmawiam sobie na gadulcu z moim mężczyzną, chce już weekend :O Dziś dopiero poniedziałek, a zaczyna mnie już dopadać \"tęsknotowa handra\" :O

Tak jest! Zostanie to naszą słodką tajemnicą :classic_cool: Jeszcze 45 minut :O Z twarzą Marilyn Monroe dawaj tutaj więcej informacji o sobie ;) Za bardzo anonimowa jesteś jak na dmuchaczke mojego ucha :P

Witamy w szeregach, tzn ja witam w imieniu wszystkich :classic_cool: Obiecałam sobie kiedyś, że w domu będe zajmować się czymś po(r)zytecznym a nie kafeterią, nie wyszło :O

hehehhe codziennie sobie tak mowie a tu ciagnie:) szkoda tylko ze pojawiaja sie tez nieciekawe osoby ktore bardzo nieladnie pisza tu i owdzie:(

tragediaaaa ja tam na takich leje sikiem prostym. Przykre to czasem, ale trzeba zignorować i tyle ;)

pajaczku- wpadnij na kawe poprasujesz mi pranie hehehehhe skoro lubisz porzadek itp a gdzie reszta ?? dąbrowiczanki??

Sesesese :D Kurcze, mam ostatnio dziwne nastroje :O Jak nie agresor, to płacze z byle powodu :O Wogóle ostatnio niemiła dla ludzi się zrobiłam :O

akurat nie cierpie prasowania i odkurzania :P Dlatego nie mam dywanów w domu :classic_cool: :D A jeszcze prasowanie takich małych ubranem Alka... Maaaassssaaaaakkkkrrraaa :D

takie amle juz nie sa heheeh dywanow tez nie mam :classic_cool: przy dziecku ciezko z dywanem....powloczylam sie z synusiem 3 godziny..... a pranie wisi nadal:( hmmm kto je wyprasuje???