Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Ja reprezentuje tutaj tak jak tragediaaa i koleżanka zwracająca się do tragedii Śląsk. Chorzów konkretnie ;) A w Małopolsce ma dobrego przyjaciela :classic_cool: W Miechowie :D Hehhehe :D

Gość tragediaaaaaaaaa
do tragedii- a dokladnie skad jestes? bo ja golonog:) przeprowadzam sie do Ciagowic i powiem szczerze nie lubie tej miejscowosci i okolic ale mamy tam piekny dom i plac:)

Gość tragediaaa
zaczernilam sie:)

Do Gołonoga z Pogorii jeździliśmy na zakupy jak byłam mała :classic_cool: (tak jakbym teraz była duża :O)

Gość do tragedii
no to witam szczególnie, ja też gołonóg. te wszystkie wsie pod Dąbrową są b.zielone i to niestety jedyny ich +. bez auta jesteś uwięziona albo skazana na pociągi, no chyba że na jakis PKS się załapiesz

Z twarzą Marilyn Monroe dzięki, ulga niesamowita ;) Tragedia badałaś wzrok ostatnio? :D Z rozpoznawaniem kolorów wszystko wporządku? :P:P Jestem złośliwa :O Ale to wszystko w formie żartów ;)

Gość jasnie pani
coś o mnie ? ano, panuję sobie miłościwie, ktoś by przyszedł posprzątać, bo niedługo hałda tron przysłoni :p tragediaaaaaaaaa, przyślij gońca z zupą Mały jak ma na imię ? kobieta z twarzą - sok z biedronki, szynka z biedronki :p szalenie monotonna dieta, Przypominam, że Departament Zdrowia zaleca 5 porcji warzyw i owoców dziennie pająka w ucho komar udźiabł :D

Zostałam dmuchnięta :D Czy uważacie, ze dmuchnięcie w ucho przez \"forumową\" koleżankę to zdrada? :D Powinnam powiedzieć o tym swojemu mężczyźnie? :D Myślicie, że lepiej przemilczeć sprawę, czy się przyznać od razu? :D Jaśnie pani jak co to komarzyca, zawsze miałam większe wzięcie u kobiet :O Co do porcji warzyw i owoców, myślisz, że te wiśnie z galaretki też się liczą? :D

Gość jasnie pani
Pająk, Pająk :o oczywiście że E243, E785, sztuczne barwniki i konserwanty się liczą, w końcu wątroba po to jest, żeby odtruwała. Sprawę lepiej przemilczeć, podejdź bliżej, pieczęcią królewską usta Ci zamknę ;) ochłodzenie to zapowiadane macie ? znowu pogodynki kłamały :o

Jak tak patrze na to co dziś pisze, to się zastanawiam czy oprócz (jak to się pisze? :O) zamknięcia ust nie przydałoby się obcięcie palców, a bynajmniej połamanie ich w celu unieszkodliwienia na jakis czas :D

Gość jasnie pani
Nie no, nic łamać nie będziemy, absolutnie ! wystarczy to E z galaretki - widać jakieś przejściowe zaburzenia biochemiczne w neuronach ;)

Ładnie ;) Macie kobietki jakieś plany urlopowe? U mnie jak co roku stanęło na planowaniu i nic więcej :O

Gość trgediaaaa
tak remont:( i wspomnienia z zeszlego roku 😭