Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

a właśnie, ja ostatnio obiecałam mamusi, że odmrożę bo lód z zamrażalnika niedługo wypełźnie na podłogę i będę miała darmowe lodowisko w kuchni, ale zapomniałam dzisiaj 😭

wielka stopo zrażać do czego? Oszalałaś ;) 🌻 Zawsze powtarzam to w kiedy mi ciężko więc i Tobie powiem \"damy rade, bo jak nie my to kto?\" ;) Głodna się zrobiłam od tej gadki o jedzeniu :O

dziewczyny \" odpalam\" zelazko.....cos w koncu trzeba zrobic.............bede tu zerkac:) ............jejku ale mi sie nie chce 😭

znalazłam mleko i wiecie co jem... :D Kaszke morelową, która została mi po wizycie mojej 2 letniej bratanicy :D:D:D:D

Takie dziecięco - niemowlęce kaszki są pyszne, ostatnio malinową sobie zakupiłam :D uwielbiam kleiki.

nienawidze kaszek jak robie malemu to resztki wyrzucam łeeeeeee az mnie trzepie gdy czuje jej zapach ................

dziewczyny właśnie się zorientowałam, że od godziny 19 chodzę z tymi separatorami między palcami u stóp, bo malowałam paznokcie :O A zastanawiałam się co mnie tak uwiera :D:D:D:D

przemyśl to :O Nie podejmuj decyzji pohopnie :O Nie daj się zwieść pozorom, że to takie łatwe :O :D:D:D

a to taki mały szkrab, lubię takie dzieciątka tak do 6 roku życia. Chyba powinnam chociaż wykąpać się, ale złapałam lecia.

wydaję mi się, że bez pomocy specjalisty nie uda mi się podjąć decyzji dobrej dla mnie i mojego otoczenia. :-o

a ja nie pijam herbat:) w ciagu dnia pije jedna kawe rozpuszczalna z mlekiem:) czasem herbate spalenie z herbapolu:) a tak poza tym to wode niegazowana........

ja właśnie puściłam wode do wanny ;) Zaraz zmykam się kąpać ;) Stópko, gorąca kąpiel dobrze czasem robi ;)

wielka stopo ja nie mogę pomóc rozwiązać Ci tego dylematu, gdyż to sprawa zbyt poważna :O Nie czuje się upoważniona do wpływania na Twoją wole w jaki kolwiek sposób :O