Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Boje się, że mu się znudzę :O (jakieś urojone te moje obawy, bo nigdy nie dał mi odczuć tego, żeby mogło się tak stać) i że zostanę sama, a drugi raz wyprowadzki od faceta nie zniose :O No i kwestia pracy, czy tam jakąś znajde.

ooo, właśnie :) lepiej zaryzykować niż później pluć sobie w brodę, że tego się nie przeżyło czy też nie spróbowało, ja wiem co mówię/piszę, chociaż dotarło to do mnie stosunkowo niedawno, ale nie żałuję.

Wielka stopo to zawsze było moje motto i uwierz, że stosowane w praktyce (nie raz narobiłam głupot i nie żałuje :O) ale chyba jeszcze potrzebuje czasu...

pajączek83, dlaczego z góry zakłada się, że się nie uda, że będzie coś nie tak, że będzie źle. Trzeba walczyć o swoje i żyć pełnią życia, więc nie ma co się zastanawiać nad tym co by było gdyby, bo sprawdzić to możesz tylko i wyłącznie próbą zamieszkania u niego.

Podpisuje się pod słowa Wielkiej stopy. To naturalne, że mas zobawy bo przeżyłaś coś takiego. Może tak na początek poszukać pracy w jego miejscowości a dopiero później jakiś dalszy krok ?

czasu może nie być, tu też uwierz mi na słowo, mi trochę czas się zachwiał i straciłam przez to dużo. Nigdy tego nie nadrobię a jeszcze nie wiadomo czy uda mi się w ogóle dożyć chwil wspólnego mieszkania z ukochaną osobą :) Mimo to cieszę się i żyję.

Wiem, że nie ma innego wyjścia i wielkimi krokami nadchodzi ten moment, ale chyba każdy miałby jakiś dylemat... Dość dołów :D Tragediaaa prasujesz? :classic_cool:

Marylin była nawet opcja, żebym pracowała tam gdzie on :classic_cool: ale wtedy znaliśmy się króciutko ;) Mam takie wewnętrzne dylematy, niestety, ale myślę, że wszystko jest do przeskoczenia ;)

owszem, przed każdym ryzykiem jest dylemat, masa pytań, ale nie odpowiesz sobie na nie jeżeli nie spróbujesz, może stopniowo, ale nie czekaj. Rób jakieś kroki. Może warto przeprowadzić się najpierw na miesiąc, na tydzień na weekend? Jeżeli kocha zrozumie nasze babskie \"obawy\"

weekend, tydzień przerabialiśmy, ale jeśli ma być dłużej, to trzeba przewrócić życie do góry nogami. Zostawić pracę, rodzinę, przyjaciół. Na razie ustaliliśmy, że najpierw się obronie (daj boże we wrześniu :O)

dobijam 24 lat i moje życie to jedna wielka niepewność, choroba :) Najadłam się nektarynek z biedronki i teraz mój brzuch pęka.

pajączek83, a no to w takim razie już jakieś kroki poczyniłaś i bardzo dobrze. Nie musisz rzucać się od razu na głębiny, stopniowo zanurzamy się w słodkiej wodzie.

Marilyn Monroe - ło nakupiłam jak zgłupiała, najadłam się jakbym pierwszy raz na oczy widziała a teraz cierpię, czyż to nie łakomstwo? :)

Marilyn Monroe - nie jest tak źle, już się przyzwyczaiłam. Chociaż ostatnio moje wyniki nie wyszły dobrze i znowu wpadłam w taki mały dołek :(

To Ty taka stara, yyy, tzn w kwiecie wieku jak i ja i tragediaaa ;) O chorobę nie wypytuję, jeśli będziesz miała taką potrzebę napiszesz sama 🌻 ;) Ja pochłonęłam jabłko i prówkę :O

taaaaaaaaaaaa prasuje:( klepie tu i owdzie hehheheh oj te milosne rozterki aj jestem z tych co by sie baly brrrrr wrrrrrrr i pewnie bym sie gryzla jak pajaczek:) wielka stopo- witam:)jadlas nektarynki i sie nie podzielilas!! no tak byc nie moze😭

cały koszyk na stół wystawiam i wino na pocieszenie dodaje :) jabłko z parówką? znaczy się, że to jakaś nowa kulinarna moda?

pajączek83 nie ukrywam swojej choroby, zresztą po części widać moją łysinę, więc ludzie ze zwyczajnej ciekawości pytają. Mam białaczkę, ale proszę się nie zrażać, chociaż nie polecam.

tak to juz bywa ze jak rzuca cos w promoci to potem jesz i jesz ja tak mialam z arbuzem :)mniam mniaaaaaaaammmmm pajaczku - ryzyko zawsze jest hmm jak by je tu ominac...........?????

parówka i zasmażana cebul;ka z jabłkiem, mogłoby coś z tego wyjść :) chociaż już do jutra na jedzenie nie spojrzę, to wszystko wina nektarynek.

Wybaczamy Marylin ;) Nie wiem czy to jabłko z parówką to nowa moda, ale od zawsze mam tendencje do bardzo zdrowego odżywiania się :O ;) Ilości jakie pochłaniam i mixy jakie robie zawsze wszystkich przerażały, ale dzięki bogu nie widać tego po mnie ;) No i ćwiczę sobie dla lepszego samopoczucia, więc jakoś to spalam ;)

byk w promocji:( stopo- ❤️ ja nie otwieram lodowki heheh nie chce sie przeziebic:) tyle lodu brrrrrrrrrrrrrr