Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

W pracy? Pewnie wróci :D Kurcze porobiło się teraz z tymi związkami na odległość. Jak poznałam mojego M. ;) to mu powiedziałam \"oszalałeś? związek na odległość?\" Masz ci los... :D

No i masz jasną sytuację ;) Ja też jestem za takimi rozwiązaniami, po co zostawiać niedomówienia ;) Ja też miałam z moim kochaniem taką rozmowę, ale to dlatego, że nasza znajomość zaczęła się bardzo burzliwie... :D

Hmmm... :( Ciężka sprawa... Jeśli zbieracie ieniążki na konkretny cel, to może być szansa... Nie wiem sama co bym zrobiła.

hej juz mi nie jest smutno:) siedze sobie w domku i gadam z synem ktory rozwala mnie swoja mowa:) cudnie powtarza... dziewczynki ja nie przerabialam milosci na odleglosc wiec nic nie doradze za to was podziwiam ze jestescie tak zakochane ... i nie wazne sa km:)

len oczywsicie co jakis czas mnie dopada ale i tak wychodze z domu i wlocze sie to tu to tam:)nie potrafie siedziec w miejscu... nawet dzis troche posprzatalam:)

A ja przepraszam, miałam gościa ;) Marylin nie wiem co poradzić... 🌻 Tragediaaa mowa takich maluchów potrafi rozłożyć na łopatki :D Ja niestety lenia musiałam schować do szafy :P W pracy zaczyna się młyn, okres urlopowy i brakuje rąk dopracy, a w domu... ile zdąże nabrudzić jak mieszkam sama i spędzam tu tylko wieczory? Sprzątam raz w tygodniu :classic_cool:

Cześć dziewczyny 🌻 hoy es noche de sexo współczuję, a teraz może Cię zaskocze... Też przerabiałam to z tym chłopakiem o którym pisałam (z którym mieszkałam) :( Wiem jaki to ból :( Można wybaczyć, ale nie zapomnisz... Niestety :( 🌻

no to niezly ten facet skoro tak sobie zartuje brrrr dzis mam dzien lenia!! syn porozrzucal zabawki po calym pokoju lezymy sobie pod kolderka i ogladamy bajke:)

Dzień dobry 🌻 Rozpoczęłam ostatni tydzień pracy, później mam tydzień urlopu, już nie moge się doczekać :D

Jak tam leniuszki? ;) Mam mały bałagan w pracy, więc nie mam za bardzo czasu, żeby zaglądać. W domu ostatnio też nie bywam, bo mam trochę spraw na głowie. Za tydzień jade na tydzień do mojego lubego i nie chcę, żeby pozniej ktoś mnie ścigał ;)

Cześć Dziewczęta :) Zajrzałam do Was, bo temat taki baaaardzo na czasie ;) dzisiaj znowu kolejny dzień paskudnego upału, i doprawdy - rzeczywiście - nic się człowiekowi nie chce. Zaglądacie tu jeszcze ? Jakie są wasze sposoby, na takiego totalnego lenia, kiedy jednak wiadomo, że wiele rzeczy trzeba zrobić, a nijak nie chce się ruszyć palcem ? Ufff, pozdrawiam ❤️

witam wybaczcie moja dluga nieobecnosc ale jak narazie len odszedl w sina dal heheh sprzatam gotuje piore i prasuje:) poza tym wiecznie gdzies jezdze:classic_cool: ostatnio malo siedze na necie bo doszlam do wniosku ze za bardzo sie wciaglam:( czytam za to duzo ksiazek :) polecam Deborah Rodriguez \"Szkoła pięknosci w Kabulu\" super ksiazka z innej beczki \"Kwiat Sniegu i sekretny wachlarz\" Lisa See badz Ja Phoolan Devi krolowa bandytow:) dzis mam zamiar wypozyczyc Doktor Żywago moze przez to przebrne:)

pajączek83 🌻 Z twarzą Marilyn Monroe 🖐️ tragediaaaa :) hej wszystkim! jak sierpien mija? ja dopiero wrociłam z dwutygodniowego \"urlopu\" :) pozdrawiam