Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

Marilyn Monroe 🖐️ pajączek83 :-D tragediaaaa 🌻 hoy es noche de sexo ;-) co słychac w ten nudny poniedzialkowy poranek? mam nadzieje ze macie lepszy humor niz ja... buzka

Cześć dziewczyny 🖐️ Moje kochanie zostało u mnie dzisiaj jeszcze też :D Ja niestety siedze w pracy :O ale już nie mogę sie doczekać powrotu do domu :D Niestety jutro mój luby musi już być u siebie w pracy i zobaczymy się znów dopiero w weekend :( Też zabalowaliśmy w sobote, a wczoraj cały dzień leczyłam kaca :O

a ja zabalowalam wczoraj i w sobote :) moj luby jest w innym miescie teraz :-O:-O niestety.... :( a slonce wyszlo wreszcie, tylko zimno

greca mój niestety zazwyczaj jest w innym mieście, a tylko w weekendy u mnie :O Ale co tam... I tak go kocham :D

musze zebrac dupe i do niego pojechac wreszcie, ale kurcze tak przytulnie w domku :) tak rzadko tu jestem :):) a ile starszy jest od Ciebie?albo młodszy?

matko co za pogoda... raz jest tak ze mozna isc sie opalac, za chwila idzie zamarznac :-O dzis chyba tez bede pila bo dol mi sie wlacza :( buzka

mówisz? hm... zaraz chyba pobiegne :) kurde jestem zla na siebie, mialam dzis gdzies jechac, ale jak zwykle lenistwo wygrało :-O

hej dziołchy 🖐️ :) ja właśnie zamirzam ululać się do snu, bo jestem strasznie zmęczona po podróży z Krk do Wawy :( zakupiłam bilet tanich linii i jechałam 7 godzin tragedia :(

ja mam tak samo :) tylko ze tesknie za D. :) jestem zmeczona dzisiejszym dniem... ale to chyba z przespania jutro do pracy... co za zycie miłych snów

Gość prezent83
A ja znowu zostałam sama do weekendu :( Jeszcze tylko 4 dni :D Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jak mi, od czasu kiedy się spotykam z M., czas szybko biegnie, od poniedziałku do piątku i znowu... ;)

to wyżej to ja :O Patrzyłam właśnie na kartkę, którą napisał mi M. o prezencie... :O Jaka tempota ze mnie :D

hoy es noche de sexo jak tam samopoczucie?? 🌻 Cześć dziewczyny 🖐️ Gdzie sie podziewa nasza Tragediaaaa? Marylin Twój M. to ten sam M.? :D