Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

spanie mnie lamie jem buleczke i chyba nie zgryze jej pozadnie hhe bo oczy sie kleja:(polecam salatke z lisnera krewetka i sledz w sosie czosnkowym:)

🖐️ Ale mam kaca :classic_cool:, ale dół nie minął :O Zaraz się pozbieram i wyniosę krzesło przed firmę, postanowiłam sie opalać :classic_cool: (czy ja nie mam głupich pomysłów?:O)

ja dzis wybywam z domu najpierw pojedziemy z malym do fryzjera potem do siostry:) hehehehe ostatnie dni wolnosci w miescie bo potem wies a tam autobusy do Dąbrowy za czesto nie jezdza:( 😭

tragediaaa nie ma szefa doponiedziałku to moge sobie pozwalać na wiele, a inna kwestia jest taka, że są wakacje i jak co roku mamy mały zastój w firmie z robotą :O

fakturki, rozliczenia kierowców, kadry, cała biurówka najoogólniej rzecz ujmując ;) Ale jestem już na bierząco. Dziś do wystawienia pare faktur, poczta do wysłania i tyle. Telefony milczą... Roboty nie ma ;)

ja sie wysiedzialam u siostry i wysciskalam moja malenka siostrzenice:) poza tym kupilam Alusiowi sliczna kurteczke i blezerek z wyprzedazy:)

Dobry wieczór :D Tragediaaa ja też poszalałam z koleżanką dzisiaj po sklepach ;) Plany na wieczór? Oczekuje mojego księciunia, będzie lada moment :D Reszta planów jest taka, że mam zamiar nie wychodzić z łóżka do poniedziałku rana... :classic_cool: Mam zamiar odespać cały tydzień, więc bez komentarzy proszę :P

Witam, witam, witam :) Coś ostatnio nie było czasu wpasc ateraz to tylko na chwilke sie zameldowac i zyczyc Wam spokojnej nocy i milych snow :) Jestem od 5.00 a nogach....padłam ! :D Lece, spac - Pa 🖐️

ja jestem w trakcie układania ciuchów...:-O rozumiem doskonale... papa

ja tez wczoraj imprezowalam, chociaz mialam nie wychodzic... :O:O