Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

jestem dziewczynki jestem :) podrozowalam ostatnio duzo:) jezdze z alkiem do siostrzenicy tak mi za nia teskno a poza tym przyleciala siostra z rodzina zAngli wiec wczoraj byla imprezka:) jejku smarkam dzis nieslychanie....

dobrze sie czuje,okazalo sie ze moj chlopak nie chcial zerwania,wiec na nastepny dzien sie kajal,...powiedzmy ze nadal zyje w tym chaosie,ale czuje w srodku ze sie nie uklada

hej Tragediaaa, super, że potrafisz sobie tak zorganizować dzień, zeby się nie nudzić ;) Chopć pewnie jak się ma dziecko, to pojęcie nuda staje się abstrakcją :D Mnie jest strasznie zimno dzisiaj :O I też niestety jestem zasmarkana :O

A ja dziś jeszcze gnije w pracy... :O Tydzień obijania się i lenistwa zaowocował :O Chce do domu 😭

nio... maz mnie wczoraj wkurzyl :( szkoda slow ..... faceci u tesciow mam dzis wolne .... ide sobie poczytac:)

dokładnie :) wyjezdzam do mojego D. :) ale smutno tak opuszczac znajomych tutaj...eh...

witam dzis czuje sie lepiej choc nie moglam zasnac:( a mowia ze melisa usypia?? hmm to chyba na mnie nie dziala😭 teraz musze jechac z mezem do zusu zlozyc zaswiadczenie o tym ze nadal sie ucze... potem moze pojedziemy po farby do naszego mieszkania:)

Ja też nie mogłam zasnąć, a rano nie mołam się pozbierać, żeby wstać :O Tragediaaa 🌻 ❤️ dla Ciebie, żeby dziś było lepiej ;)

Cześć Kochane :) Dla Każdej 🌼 😘 ❤️ U mnie pogoda rano była bardzo ładna, wręcz gorąco było a teraz tak chłodno fajnie przyjemnie na polku się zrobiło :) Troche leń minął bo od rana byłam na borówkach i zbierałam :P jakiś czas temu do domu wróciłam i będę sie obijać.... hyhyhyhy Czekam na Mojego M. ❤️