Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

ponarzekalam i pewnie myslicie ze jestem zaniedbana mamuska:) nie tak zle nie jest.....poprostu na takie przyjemnosci jak kosmetyczka czy fitenss klub nie mam czasu ... przeciez nie pojde z malym bo on by tam nie wytrzymal:)

nie pomyślałam tak, ale wiem jak to jest przy dziecku. Często pomagam bratu. Zostawiają mi małą, a sami śmigają do kina, itp ;)

:) ja jestem tak zmęczona że chyba zapomnę o oddychaniu...

Zapomniałam kupić pieczywo :O Niedobrze mi się już robi jak patrze na płatki kukurydziane itp :O Głodna jestem a z lenistwa tyłka nie rusze do sklepu ;)

pieczywo? nie jadłam chleba tydzień.... bo nie poszłam po niego do sklepu :)

witamy greca:) moze cos o sobie ?? pajaczku wiesz co mi sie dzis stalo?? mysle sobie zjem na kolacje jogurt naturalny z musli:) ( mialam musli w pojemniku takim z ikea) sypie sobie te platki do jogurtu a tu wyleciala jaks muszka hmmm no nic pewnie wlecial jak otowrzylam pojemnik?? patzre a tu druga, trzecia..... myslalam ze zwymiotuje :( niewiem skad sie tam wziely ???

greca kochana moja :D Mam wrazenie jakbym rozmawiała ze sobą :D:D:D Łapie się czasem na tym, że skończą mi się papierosy, wściekam się, ze nie moge zapalić, ale do sklepu - 50m od domu :O - nie pójde :O

tragedia czytałam o nich kiedyś tutaj na forum. Posprawdzaj pojemniki z suchą żywnością, niestety możliwe, że jest ich więcej :(

o mnie? hm... dawno nie spałam :) teraz jestem wykończona, miałam od razu się kłaść jak tylko przyjadę do domu, ale nie mogę się jak zwykle oprzeć kafeterii.... :)

heheheheh skad my to znamy?? kafe............ oj kafe..... co to za dziadostwo..... zwyilo sie moimi musli😭 chyba dlatego ze malo kaloryczne heheheeh

Ja też marze o tym, żeby się wyspać :O Ostatnio co weekend są jakieś urodziny, imprezy, albo nadrabiam czas z moim lubym :D, na sen zostaje mi niewiele czasu :O

ja od 6 do 15 żyłam dziś bez papierosa, bo nie mogłam namówić współlokatorki żeby się wybrała do sklepu :)

jestem wykończona, ale jak zasnę to chyba wstanę jutro pod wieczór więc może jeszcze chwilkę wytrzymam :)

wspólczuję.... ja całe szczęście jutro wolne. Przyjechałam do domu trochę wypocząć :)

nie teraz wstajemy tak ok 8.00 byl czas ze o 9.00 ale bywalo tez o 5.50 albo po piec razy w nocy hehehe 2latka:)

z moją siostra było tak samo :) ale teraz śpi jak suseł bo ma już 5 lat :)

:) pajaczek kpaiel to duzy wysilek zastanow sie czy powinnas to zrobic?? hheheeh greca:) ale my lenie jestesmy nie??

leniem bym była jakbym nie przyjechała dziś do domu.... ale trochę silnej woli i udało mi się dotrzeć na PKS :) heh