Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaaaaaaaaa

nic mi sie nie che ........

Polecane posty

ja dziewczynki jestem od was o rk mlodsza,mam 23 latka marylin.jak ja dobrze znam ten bol z jezykiem polskim,ja tez zawsze mialam problem z wypracowaniami,i nie wiem dlaczego,zostalo mi to do dzis,czytam ksiazki ale wypracowan nie umiem pisac :( tragediaa-zazdroszcze tobie tego malego skrzata,tez bym tak chciala,ale nie moge,chyba jeszcze nie czas

Dzień dobry bardzo :D (próbuje sobie wmówić, że taki będzie :O) U Was też pogoda odmówiła posłuszeństrwa? Źimno i leje... Brrr...

Łuchu chu :D Fajnie masz :D:D:D Ja codziennie jestem od 6 na nogach niestety :O Też chce mieć 17 lat 😭

w ogóle to jestem wściekła! Wyjazd do Krakowa chyba jednak nie jest mi pisany przynajmniej teraz, a szkoda :( Wcinam słodycze z samego rana żeby zabić gorycz porażki 🖐️

pajaczku- uwielbiam callanetics:) szkoda tylko ze nie mam kiedy sie wybrac do fitnes klubu:( meza cale dnie nie ma wiec zajmuje sie synem:)rozmarzylam sie.......ze cwicze sobie .....

tragediaaa ja go pokochałam od pierszej wizytu w fitnes klubie ;) Kiedyś chodziłam na aerobik, siłownie, itp, ale moje schorzenie kręgosłupa uniemożliwiało mi wykonywanie wielu ćwiczeń. A calanestics to strzał w 10 :D Nie ćwiczę z myślą o utracie wagi, a jedynie o poprawie kondycji, no i uwielbiam aktywnie spędzać czas ;) Wychodzę z tamtąd tak zmęczona, że szkoda słów, ale jest to takie pozytywne zmęczenie :D No i celulit zniknął przy okazji... :P

sa to bardzo skuteczne cwiczenia:) wiem bo cwiczylam praiwe dwa lata i bylam naprawde zadowolona z wygladu nie to co teraz:( szkoda slow...... to dlatego czesto sie smuce.....

tragediaaa grunt to akceptować siebie... Każdy ma wady, ale nie należy zapominać o zaletach 🌻 Ja przez mój kręgosłup miałam wiele kompleksów (niezrośnięcie łuków powstałe przez rozszczep kręgosłupa), zdeformowane żebra, guz na kręgosłupie, itp, a teraz o tym wogóle zapominam ;)

Kobietki czy któraś z Was bierze tabletki anty? Wczoraj lekarz zmienił mi Logest na Yasminelli i tak pytam z ciekawości, może któraś ma jakieś doświadczenie ;)

Callanetics super sprawa - tak słyszałam :P w gimnazjum czasem na zajeciąch w-fu mielismy callanetics :) U mnie tak do 10 bylo goraco ale teraz sie ochlodziło, troche popadało i powiem Wam, że zmarzłam kurcze :P

Stopko, dlaczego nici z wyjazdu ? :( Ja jestem dziś na Marsie jesli chodzi o slodycze, hyhyhy...nie zaluje sobie ich ostatnio. Gdy tylko ma ochote zjadam i koje pragnienie, hihihihihihihihi... mniam ! i co tu za marudzenie ze swojej figury, co ? :P

Ja Wam dam !!!!!!!!!!!!!!!! Marudy !!! :D Ja czasem marudze jesli chodzi o moje nogi, tzn ja nic do nich w sumie nie mam...inni chyba tez, hyhyhy ale chwilami uwazam, ze sa zbyt masywne, pelne (uda) takie kubanskie, hahahahahahahahaha :D

Niestety lenia trzeba później odpracować :O Miałam dziś trochę dużo roboty, ale odbiłam sobie to u kosmetyczki po pracy :D Chce już weekend!! Chce już mojego mężczyzne blisko!

ja tez chce do kosmetyczki do fitenss klubu i na imrezki😭 jejku czuje sie jak stara matrona wy tu takie beztroskie a ja?? maz , dziecko....obowiazki w domu....

tragedia, przeprowadzicie się, zostawisz małego teściom i będziesz nadrabiać ;) Bierz się za siebie ;)