Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfdfdfd

POKAZALAM TĄ FOTE MEMU MĘZOWI I TERAZ PRZEZ TO MMAY CICHE DNI!!

Polecane posty

Gość ffdfdfdfd

http://egotastic.com/image?path=0707/jessica-alba-madrid-13.jpg&info=Jessica%20Alba%20in%20Madrid spytalam czy mu sie podoba uroda tej dziewczyny to tyle kopmplementów na jej temat wykrzesal co za cale małżenstwo mi nie potrafil powiedziec :( jesli nie chcecieprzezyć smutku nie pokazucjie takich fot faceto!!!!!OSTRZEGAM:( http://egotastic.com/image?path=0707/jessica-alba-madrid-13.jpg&info=Jessica%20Alba%20in%20Madrid

Gość ALE ZAJEBISTA STRONKA
TAM JEST WIĘCEJ JEJ FOTEK:) NIE DZIWIE SIE TWEMU FACETOWI.JESTEM KOBIETĄ ALE...HMMMM:)

Gość zupełnie jak twoje IQ
daj spokój - kiepska ta fota, laska przeciętna - jest sie doprawdy czym podniecać :O

Gość julkika
daj spokój ona wcale taka piekność nie jest, to juz staje sie nudne że wszyscy ją tak chwalą, ja tam znam inne jeszcze ładniejsze aktorki które maja bardziej oryginalną urodę

Gość o ja....
ależ masz durnego faceta i ty teŻ jesteś durna

Gość patrzcie znalazła się krytykan
Przesadzasz. Ja tam jestem zazdrosna o modelki, które znam osobiście, o moje koleżanki, na które aż chce się patrzeć, a nie o amerykańską aktorkę, której na oczy nie widziałam.

Gość emylaa
eee tam spójrzmy na nią realnie ( a może raczej się pocieszmy ) :) makijaż profesjonalny i z najlepszych kosmetyków, włosy idealnie wyprofilowane u najlepszych fryzjerów, może odrobina photoshopa który w zdjęciach gwiazd jest po prostu na porządku dziennym , a poza tym duża możliwość operacji plastycznych, wizyt u kosmetyczki, stylistki, korekt itp itd. świat shobiznesu . no ładna jest ale na pewno każda z nas na jej miejscu wyglądałaby podobnie :D

Gość tamma
być może ona jest naturalnie piękna, chociaż mi się w oczy rzuciła ta sukienka we wzór. natomiast autorko topiku ty też jesteś naturalnie ale głupia :P

Gość JEJ NIE TRZEBA FOTOSZOPU
KAZDY MOWI ZE JEST TO JEDYNA GWIAZDA KTÓREJ NIE TRZEBA FOTOSZOPU!!!!! WIDAC TO FAKTYCZNIE NA ZJDECIACH KTÓRE DALAS Z PLAZY!! IDEAŁ!!!!!!!

Gość esceven
ludzie, co wam daje codzienne zachwycanie sie alba???? wplywa to jakos na wasze zycie??

Gość ona27
faktycznie macie o co sie kłócic jak by on ci pokazał zdjęcie brada pitta to co byś powiedziała?? wiec koniec niepotrzebnego dąsania dajcie sobie buziaka i po sprawie:)

Gość czubaka
no i co z tego, ze jest piękna ? to jest, szcześć jej boże pokazujesz mezowi foty pieknej kobiety, podziwianej wszedzie, przez co drugiego człowieka , za jej urodę - i nie wiadomo po co każesz mu komentować miał cie okłamac , że jest wstretna i ze by na nią w ogóle nie spojrzal ? zadałas głupie pytanie, to teraz masz ja mam pięknego sąsiada, wyglada bosko, lubię sie na niego patrzyć, ale to wszystko; ani go jakos bardzo nie lubie, ani mnie nie pociąga, ani o nim nie myslę - po prostu jak go widzę, to jest to widok przyjemny nie zadawaj na przyszłosć głupich pytań, bo sama sie prosisz o nieprzyjemną odpowiedź

i facet każdej z was uzna ją za ideał.

Gość wiiiirusy

Gość esceven
poza tym jak mozna miec spieprzony humor, bo jakas laska jest piekniejsza od was?? Naprawde myslalyscie, ze jestescie najpiekniejsze? kazda kobeta znajdzie tysiace kobiet brzydszych od niej i tych ladniejszych. Naprawde to juz sie staje nudne.

Gość emylaa
bo to jej zawód żeby dobrze wyglądać i dbać o siebie bo na tym zarabia kase :/ Kochanie proponuje wybrać się do fryzjera albo na zakupki..... na pewno masz nauczkę. i naparwde nie ma się czym dołować. zawsze będą piękności których nigdy nie dościgniemy - my zwykłe kobitki. może zaskocz swojego Mężczyznę jakąś miłą romantyczną kolacją ładnie się przygotuj i powiedz prosto w oczka ze zrobiło Ci się przykro i że mógłby zwracać na Ciebie większą uwagę. nie wiem z resztą ja jestem sama :/

Gość bocianbocian
a co wy myslicie ze faceci nie oglądają takich fotek jak was nie ma w poblizu??? hehehe naiwne....

POWTARZAM KAZDEJ Z WAS FACET BY TAK POWIEDZIAQL ZE ONA JEST IDEALNA A NIE WY.

Gość ffdfdfdfd
nie rozumiecie mnie.. on nie zachwycal sie nią TYLKO..on dal mi do zrozumienia ze WOLABY TAKA LASKE A NIE MNIE...ITO PRZYKRE A NIE TO ZE MU SIE PODOBA:( Te jego komplementy ze jest ideałem i lepszej figury kobieta i twarzy miec nie moze..rzygac sie chce,,,

Gość esceven
No ale co z tego, ze dla wielu facetow ona jest idealna?? Dla mnie idealem jest Wentworth Miller i kocham sie na niego patrzec. Czy moj facet ma teraz sie zalamac?

Gość kartoflanki
to czemu go nie zostawisz jak jest takim dupkiem??? ja bym takiego odrazu za drzwi wywalila :]

Gość esceven
W takim razie problemem jest twoj maz, a nie alba...

Gość ffdfdfdfd
kartoflanko zapewniam cie ze twój facet też ci by tak powiedział jak by zobaczyl jej foty:(

Gość DFDFDF
buhaaaa

Gość ania g
a jakie ma paskudne stopy