Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Gość gdzie ta polska bedzie

Gość franek z budowy
Moja Polska jest tam gdzie ja i tam gdzie dobrze :)

Gość franek z budowy
qwertz nie studiuj tyle bo szkada czasu na dodatkowe fakultety - trzeba miec fach w reku

qwertz no to witaj w klubie, ja to nie wymagam za wiele. moglabym byc taką drugą Daniel Steel albo chociaż grocholą... albo Musierowiczką;) a kiedyś to sobie wymysliłam że zostanę aktorką w teatrze lalek ale później stwierdzilam że laki budzą we mnie lęk i dalam sobie z tym siana:classic_cool:

Gość fanka franka
ale sie autor topicku zdziwi jak wejdzie na swoj temat,ponad 500 wpisow

Gość franek z budowy
tak autor bedzie mial w czym wybierac bu to oprocz mnie naganiacza i podtrzymywacza topiku same dziewczyny i same fajne :D

Gość fanka franka
czekam na happpy end ,bedzie kiedys?

ale chyba już nie bądą chcialy Asa-olewacza:P qwertz co z kims przez neta gadam to lubi albo przynajmniej zna Musierowiczkę a w realu to tylko ja i moje siostry ją czytają, wiecej osób nie znam.:O mam kawaleczek romansidła i planuje wrzucić ten kawałeczek na doWOLNOSC

Gość franek z budowy
pomaranczowa mam jedna prosbe Siegnij do nieznanych obszarow swojej swiadomosci i skrystalizuj wlasny wizerunek i wystepuj pod jednym nickem

Gość fanka franka
poczekaj wlasnie sie krystalizuje ...

Gość franek z budowy
to krystalizuj sie pomaranczowa Bo musze cie jakos sklasyfikowac w swoim meskim mozgu {...}

to zależy od nastroju;) od Musierowiczki zaczynalam moja karierę mola ksiązkowego, później dorwałam już typowe romansidła i zahaczyłam o Chmielewską. Na romansach łatwiej jest się wybić, no i łatwiej sie też je pisze, wymysla. wszędzie możesz znaleźć inspiracje. Prosciej jest po prostu, może kiedyś moja mądrośc zyciowa będzie na tyle bogata że zakamufluję ją gdzie indziej niż w romansach;)

Gość fanka franka
krystalizowanie ukonczone..

Gość franek z budowy
musze cos wam powiedziec a mianowicie pewnego dnia jakies blizej nie okreslone nicki plci pieknej stworzyly na kafe krotki epizod w kotrym bralem udzial :D Domniemuje ze z kafe mozna bezgranicznie czerpac inspiracje do pisania wiec moze i wy zaczniecie czerpac z tego nigdy niewysychajacego zrodla {...}

To by było ciekawe franek. może o jakiejś lasce która chciała się zabic przez kafe bo stwierdzila że przegrała życie... nie miała nawet grzybicy pochwy...:(

Gość franek z budowy
to prawie jak hobbita :D

poiem Ci qwertz że czytalam kilka ksiązkek Chmielewskiej ale nie kojarze tytułów z tym co pod nimi. Pamiętam że \"lesia \" czytałam ale za cholerę nie przypomnę sobie o co tam dokładnie biegało;) Czytalam też jakąs częśc biografi tej pisarki i muszę stwierdzić że babka miała b. ciekawe zycie:)

Gość fanka franka
o idealiscie tez trzeba wspomniec i o tych co przegrali zycie

oooo jakby napisać np ksiązkę o stańczyku... Ale to trzeba było by mieć duuuuuuzy talent pisarski żeby nie zanudzić czytelnika na śmierć już w pierwszym kilkustronicowym rozdziale;)

Gość franek z budowy
ale sie podjaralyscie tym romansidlem oby sny wam lekkie byly :D

a polowa pomarańczek (te co wiecznie srają po majtach że som w cionży bo mają guza pod kolankiem-cionża pozamaciczna) jako podopieczne Luski

Gość franek z budowy
zostawie was juz tak podjarane bo widze ze same dobrze sie bawicie

haris pilton będzie gwiazdą filmową którą usmierci hmmm... franek z budowy? haris będzie przechodzić obok budowy i franek spuści na nią cegłe a później będzie miał proces w którym będzie go bronić adwokat z urzędu