Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

fanka leci w kulki albo cos sie z nia stalo - moze UFO ja porwalo jak szla do mnie na warsztat i teraz obcy jej implanty wszczepiaja. :D te implanty musze wam powiedziec nei sa takie zle bo poprawiaja zdolnosci psychofizyczne dzieki czemu posiadam sprawnosci ekwilibrystyczne :D

ej no nawet sobie nie żartujcie ze Fanka zgineła, bede się bała wyjśc z domu:O A co będzie jeśli faktycznie porwało ją ufo i zamieniło jej dusze na dusze Tego Którego Imienia Wymieniać Nie Wolno? Co będzie jeśli przestanie być fanką franka?!

była między płytami DVD:O ja to chyba muszę sobie bryle zmienić:O qwertz nie poprawiaj bo w końcu w ogóle wszystko wyrzucisz do kosza i zaczniesz od nowa. lepiej napisać i zostawic, dopiero później po skończeniu dzieła nanieść poprawki;)

własnie, bo najtrudniej to jest sie trzymać koncepcji PS. gdzie są wszyscy? fanke cos porwało wiec jest usprawiedliwoona a whispers o wzroscie franek gdzie?

fanka:) jak dobrze ze jesteś cała(?) i zdrowa(?) Nie było mnie wczoraj ale widzę ze nic mnie nie omineło:( a szkoda bo myślałam ze poczytam sobie co też głupawkowatego powymyślaliście a tu dupa

franek zapewne wyruszył na poszukiwania mnie i sam sie zawieruszył. Spotkamy sie w komplecie na pewno,tylko trzeba stanowczo kiedy i o której godzinie

Gość o wzroście
hej hej normalnie fanka jak tak mogłaś na korepetycje się nie zgłosić do franka qwertz żadnego rozleniwienia ćwiczymy całą parą :)

🖐️ Witam wszystkich :) troche mialam zarypany tydzien i przestalo mi starczac doby na zycie :O ale juz powinno wszystko wrocic do normy ;) aaaaa i wcale nie jestem rozleniwiona, namietnie i zywiolowo cwiczylam tulupy i rittbergery, umiem juz z je z zamknietymi oczami ;) ciesze sie fanka, ze sie sama odnalazlas - bo jak poszlam Cie szukac to dopiero teraz wrocilam, bez rezultatow tych poszukiwan - Ciebie nigdzie nie spotkalam :(

Gość o wzroście
tylko kierowniczka niby jest ale jej niema:)