Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Gość o wzroście
albo bym nie wstał

Gość o wzroście
mieszkam na parterze więc mam niedaleko żeby wyjść na dwór

Gość o wzroście
nie inaczej czy zima robi jakąś różnice? jestem gorący chłopak:)

Gość pan toranaga
kulaj spać bo jutro szkółka!!! co ja słysze ekonomia be? tak to jest jak się mnie nie słucha!!!

przepraszam, musze sie wtracic :) ja pale prawie dwie paczki dziennie.. z czego przynajmniej pol paczki przez okno w swoim pokoju.. czego jak czego, ale dymu z pamierosow bym nie zniesla ;) chociaz bywa i tak ze zapale wprost przed monitorem :) :O

Gość o wzroście
whispers przez okno nie pale wolę wyjść na ławkę usiąść i spokojnie sobie zadymić:)

Pan toranga-----Mariolcia? :D Czy kto tam? Jutro zajęcia mi się zaczynają dopiero o 11:30 ło pierwsze słysze zeby palacze nie lubili dymu z papierosów

Gość o wzroście
palenie paleniem ale spanie w wędzarni to nic przyjemnego

Gość o wzroście
popularna jesteś:)

Gość pan toranaga
Mariolcia? Oczywiście,kto inny dba o ciebie i śledzi twoje poczynania?Martwię się,mam wpaść i zrobić porządek na Kilińskiego?Powiedz tylko słowo maleńka

ja mieszkam na I pietrze, wiec na takie bieganie kondycja/kondygnacja mi nie pozwala ;) kulaju dym z papierosow i smrod z ust po zapaleniu przeszkadza nawet takiemu nalogowcowi jak ja :) ale Ci dobrze, ze zaczynasz dopiero o 12.. ja musze jebac od 8 do 20 😭 przepraszam za wyrazenie, juz nie chce mi sie zmieniac ;)

Gość o wzroście
whispers takie bieganie po schodach przedłuża życie ;)

Gość pan toranaga
masz załatwione,tylko nie wiem czy wcisne swój lateksowy kostiumik,ale co tam

Gość pan toranaga
kochanie nawet jak się uczeszę to nic nie da pa bądz dzielna do zobaczenia napisz jutro,jak wrócę z pracy to zerknę dziobasku

o wzroscie - gdybym tyle biegala po schodach i pila duuuzo piwa, nie musiala bym sie bac kamieni na nerkach :D ;) ale lenistwo wyklucza taka mozliwosc ;) kulaju kondolencje przyjete :D chociaz ja mam tak tylko dwa razy w ciagu dwoch tygodni :D wiec nie jest zle ;) :O

jak ja bym latała w tą i spowrotem z drugiego piętra pare razy dziennie to mialabym posladki jak Jenifer Lopez:) Szkoda ze u mnie nikt nie pali, tak to bym chociaż z nim chodziła na fajkę w charakterze osoby towarzyszącej

kulaju mozesz sobie biegac ot tak.. rekreacyjnie ;) ja sie chyba nigdy na to nie odwaze ;) wole juz swoje okno :D ewentualnie lazienke :D masakra jest jak sie w pokoju np z 10 papierosow wypali :O

:D już widzę jak pan z pierwszego piętra i jego psina(20cm na 10cm) na mnie patrzą jak sobie latam po piętrach szkoda ze cancan juz sobie poszedł, wrzuciłby moze jakąs Osiecką

:D 20 na 10? coz to za psina? :D ja tak czasem biegam :classic_cool: wlasnie ze swoim psina :D ale nigdy na papierosa :D tez wezme przyklad z can.. i sie pozegnam 🖐️ mam fajna ksiazke i chyba jedyny moment w tym tygodniu, kiedy moge poczytac :) acha.. jutro o 14.. prosze trzymac kciuki.. bedzie JAZDA :D kulaju, pytalas jak mi idzie.. to powiem Ci, ze smigam jak ta lala:O :D i na koniec afirmacje: bedzie dobrze, umiem jezdzic :D