Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

To szybki jesteś :D acha..i jest wszystko ok,a Twój obrazek też już mam :)

:D nie żartuj....dowiedziałam sie przez przypadek i tyle :) ale i tak jeszcze bedę potrzebować Twojej pomocy,ale to za jakiś czas :).....chyba,że cierpliwośc się wyczerała...:O

🖐️qwertz kabel-----wiem że Ci cierpliwości nie brakuje,co działa na moją korzyść :)

Ładne uzębienie.....hmmm ubytków brak....protez jak na razie nie przewiduję :D

qwertz,nic się nie przejmuj.....w razie czego masz u mnie protezkę gratis i z najlepszych materiałów:) Kabel,Ty oczywiście też ;)....gdybys przypadkiem w czasie lotu w coś uderzył :O

dzieki ukulele :).... cholera qwertz przepraszam :O..... to popluty monitor po wizycie malych elfow :) znajomi z dziecmi przyszli Shreka im puscilem :D

Ja się dziś wcześniej pożegnam kochani z Wami bo......a co się będę tłumaczyła :D kabel....Ty jako Anioł się domyslisz,no nie? ;) Dobrej nocy :)

tak !!!!!!!!!! to gacek :D hm nie wiem co z tym kacperkiem wyjechalem :O ...to piesio za kanapa musial gacka przypominac :D

heheh no to mamy komplet :)...hm aurora ? to bylo chyba imie dziewczynki .....widzialem tą bajke moze raz moze dwa az dziw bierze ze tyle pamietam :)

google jak nasza TV....nie wszystko Ci powie wierze zasmarkaną pipi w brylach inaczej zburzy to moj swiat i przegram :O

:) Dzien po-walentynkowy czas rozpoczac :) I mam nadzieje, ze to urocze swieto minelo Wam tak jak sobie marzylicie :) Szkoda, ze Was juz nie ma o tej porze.

Witojcie🖐️:) Nie pamiętam tej bajki:( Chociaż może miałam coś z nią współnego Kiedyś dostałam takiego pluszowego netoperka od ojca, można go było przyklejać na szybę za skrzydełka bo miał jakieś przyssawki (netoperek, nie ojciec;) ) W każdym razie ten mój pluszak zwał się gacek:classic_cool: fajny był tyle że się rozpadł ze starości:( Wugooglowałam ze w tej bajce była piosenka lecąca mniej więcej tak: już czas na piknik już czas na piknik już czas na piknik bawmy się ! Tą piosenkę pamiętam, nawet jej melodię ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć jak wyglądała Eureka i o co tam biegało:O

Witam mroźnym powiewem zimy :) Myślałam,że już zima się pożegnała na dobre...a dziś rano spadły wielkie płatki śniegu.Mówcie co chcecie...a ja i tak kocham zimę :) Ok,nie gadam już do siebie bo to zły objaw 🖐️

:O Śnieg Was wszystkich zasypał czy co? Mykam w takim razie🖐️

śnieg to mnie zasypał dopiero dziś :classic_cool: milego dnia wszystkim:) mam nadzieję ze dziś ciupniemy wieczorkiem w partyjke koła fortuny;)

łooooo Ten Którego Imienia Wymieniać Nie Wolno wzruszyłam się 😭 qwertz i jak oglądałas ten film na polsacie? Myślalam że będzie lepszy. On był kręcony na podstawie jakiejś powieści Dickensa? Nie widzialam dobrze początku:O

oooo w takim razie wezmę się za książkę zawsze bardziej podobały mi się ksiązki niż filmy a gdzie byłas jeśli wolno spytać?;)

hehe też tak siedziałam z babkami w środę przy piwku. Rysowałyśmy swoje karykatury więc uchachałyśmy się jak dzikie norki;) 4stare panny mówiesz? To idealny towarzycho, nie ma nic gorszego niż laski które cały czas nadają o swoich chłopakach:O

:D:D gdzie ten twój kumpel bywa? ja się spotykam raczej z postawą kobiety-ratlerka skaczącego w okół swojego faceta i wychwalającego go pod niebiosa jak by to ze z kimś są jest ich największym zyciowym sukcesem. Jakoś tego nie rozumiem, może jak będę starsza to mi zatrybi, a może zostałam inaczej wychowana i facet nie jest dla mnie półbogiem? :D słodkich snów qwertz 🌻 🖐️ :)