Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

róznica miedzy tv a kafeterią jest taka ze ludzie w tym pierwszym wypadku nie zwracają na ciebie uwagi a tu zawsze sie ktos odezwie ;)....ot chocby podszywacz :D czesc qwertz :)

Gość ukulelle
e tam ja też cie kabel nie cierpię tylko jakś zawsze mi było głupio ci o tym powiedzieć:Oale teraz mi juz to wisi:P

tutaj czasami też można kogoś nie zauważyć ale zawsze można walnąć jakąs małą prowokacyjkę i już jest się w centrum uwagi

Gość ukulelle
ale to ja ukulele tylko zapomnialam hasla:) mam cie w d.....:)

🖐️ Moi drodzy:) ...Czy ja zawsze muszę trafić na moich \"zwolenników:O... Za nic się dziś już nigdzie nie ruszę.Byłam na dłuuugim spacerku i mam nieźle \"wymieszane\":D.Nawet mój towarzysz drogi padł co do niego niepodobne:D

a Ty się qwertz nie wtrUNcaj :D :D kabel może nie mieć cierpliwości już:O:D...więc grzecznie pytam:)

qwertz:) Miałam sesję z Aniołem a to mnie chyba usprawiedliwia co?;) Kabel ma tyle cierpliwości:)....ale w końcu kto jak nie Anioł ma ją mieć;) Znikam i życzę miłego wieczorku:)

Ludzie zaliczyłam wczoraj pierwsza w zyciu glebe na parkiecie! Fajnie było:D Poza tym kumpel do mnie: -ale ty wywijasz, musiałaś gdzieś cwiczyć taniec ja: -znasz taki zespół fasolki? on: no ja: no to ćwiczyłam z nimi... przed tv :classic_cool: sesesesesesese Miłego dnia wszystkim:)

A jaki efektowny! Pamiętajci faceci nigdy nie przegibujcie kobiet w tańcu jeśli istnieje zagrożenie ze kobita jest : 1. W stanie poalkoholowym 2. ze dwa razy cięzsza niż wy 3.nie umicie gibać kobiet

Czkerek----to dobrze,że chociaż ten pierwszy raz był efektowny:D Ja to mam pecha:( chyba po wczorajszym dłuuuugim spacerku znów mnie zawiało i siedzę unieruchomiona w domciu :(.Coś za często mnie te korzonki łapią :O.....Starzeję się 😭 qwertz----czytałam Twój topik o przyjaźni.Ja też dostawałam po tyłku za swoje zaufanie,byłam potrzebna to było ok a potem to...... Ale mimo tego wierzę w przyjaźń i uważam,że przyjaźń i miłosc to najpiękniejsze co może nam się przytrafić w życiu :) Tylko mam tu na mysli przyjaźń przez duże \"P\"....a o taką przyjaźń trzeba dbać,pielęgnować wtedy pięknieje i się rozwija.Nie przekreślaj przyjaźni! Kiedy nazywam kogoś przyjacielem to ze wszystkimi konsekwencjami a przede wszystkim z obietnicą szczerości,tylko wtedy ma to sens... Przyjaźń która się kończy chyba nie była nigdy prawdziwą przyjaźnią....była słowem. Qwertz....ja po swoich doświadczeniach już dawno powinnam przyjaźń przekreślić a tego nie zrobiłam i nie mam takiego zamiaru :)

Gość ukullele
przekreslam tylko was:)

Gość ///////
:P i super

Gość ///////
:P:P

Gość ///////
przyjaznijmy sie:P

kciuki jutro o 11 masz u mnie jak w banku :) Widzisz,ja tez budowałam taki mur...i było coraz więcej cegieł ale dwie osoby sprawiły,że ten mur runął...dla nich :).Jedną z tych osób znasz :).

......myslę,że takich wyjątków jest dużo tylko nieraz trudno na nie trafić... Ja na jeden trafiłam dzieki Tobie 🌼

W samą porę qwertz.....bo mój mur był wtedy dośc sporej wielkości... I pamietaj,że nie wszyscy okazują się pseudoprzyjaciółmi...

to samo pytanie często sobie zadawałam.....i nadal nie znam odpowiedzi...