Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

DOBRY SAMOOPALACZ CO POLECACIE???

Polecane posty

w sumie z samoopalaczy jakie mialam najlepszy był L\'Oreal\'a- Nutri Bronze- taki dwufazowy, wyciskany, nie robił plam ani nic. W sumie wole używać mleczka bronzującego- także z L\'Oreal\'a- Nutri Bronze, wiem , że z tej serii jest także krem samoopalający do twarzy:)

ok.dzieki.Ja nie mam innego wyjścia też do tej pory korzystałam ewentualnie z solarium niestetey teraz nie moge na słońu też za długo ni moge siedzieć nic innego mi nie pozostaje

Gość ja też mam taki problem
nie mogę się oplalać :-(, bo biorę antybiotyki, też polecam l'oreala

Gość lotika
Ja 2 dni przed ślubem poszłam na opalanie natryskowe !!! Na prawdę warto!!! tylko skorzystajcie z najjaśniejszego odcienia!!! Wchodzisz blada wychodzisz opalona!!! Efekt na ślubie powalający !!! tylko to trochę drogie ja płaciłam 80 zł a opalenizna trzyma sie 10 dni!!! Pozdrowonka

wejdz na topik o zakupach,ktorych zalujemy,tam szeroko opisalam jeden produkt,na ostatniej stronce,rewelacja po prostu,a solarium,bleee

Gość ja tez szukamm
Sopot

a ja polecam balsam brązująco-ujędrniający Nivea body summer beauty... po trzech dniach stosowania skóra uzyskuje fantastyczny kolorek :)

no nie wiem,ale moze sprobuj w jakichs renomowanych salonach kosmetycznych,powinni miec,tam na tej polskiej stronie chyba jest napisane jak kupic..wiem,ze tak sie tym zachwalam,ale naprawde warto i nawet jesli posmarujesz sie raz,np dwa wieczory przed slubem i zmyjesz na drugi dzien,to opalenizna i tak sie utzryma,bo wyglada bardzo naturalnie..aha,no i jak juz skusisz sie na to,to nie martw sie smugami jak bedzie sie wchlaniac,zejdzie przy myciu:-)