Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

Wczoraj przypadkiem odkryłam, że mój facet ....

Polecane posty

Gość smutna i załamana

Jestem załamana, rozczarowana, smutna .... Od niedawna mieszkam z moim facetem, układa nam się bardzo dobrze (jesteśmy ze sobą od roku). Wczoraj wpisując na komputerze adres strony internetowej, zobaczyłam w rozszerzeniu (po wpisaniu www), że ktos na tym komputerze wchodził na bardzo znany portal randkowy. Z tego komputera korzystam tylko ja i mój facet, wiec bardzo sie zdziwiłam. Weszłam na ten portal i w opcji "szukaj" wpisałam nick, którym mój facet zawsze się wszędzie posługuje. No i znalazłam, założone konto, dodane foty (jedna z nich jest moją ulubioną fotą, którą mam oprawioną w ramki - oczywiscie jest to jego zdjęcie). W opisie miał, że szuka: związku/randki, że jest wolny.... Przeżyłam szok, potworny szok!!!!! Nie mogłam tego tak zostawić i jak tylko wrócił do domu, powiedziałam mu, że wiem o tym jego koncie. Zaczął się bronić, że to konto ma od dawna, że założył je zanim mnie poznał itp. Zapytałam, po co w takim razie teraz mu to konto, po co na nie wchodzi. Odpowiedział, że dla zabawy, że to nic kompletnie dla niego nie znaczy, że z nikim się nie spotkał ani nic z tych rzeczy. Powiedział że nie zdawał sobie sprawy, ze ja mogę to tak przeżywać (!!!!!) i natychmiast, przy mnie zaczał usuwać to konto. Powiedziałam mu, że bardzo mnie zranił, zapytałam, jakby się czuł, gdyby zobaczył, że ja mam takie konto. Powiedział, że o tym nie pomyslał, że byłby wkurzony. Długo wczoraj rozmawialiśmy. Powiedział mi, że bardzo zalezy mu na naszym związku, że mnie kocha, że jestem dla niego najważniejszą osobą. Ale ja czuję się potwornie zraniona, nie wyrażę słowami, jak bardzo :(((((( On twierdzi, że chce odzyskać moje zaufanie, że zrobi wszystko by je odzyskac.... ale co może zrobic? A co ja mam zrobić w tej sytuacji???? Proszę, poradźcie mi coś!! Zakonczyć związek? Udawać, ze nic sie nie stało? Nie mam gwarancji, że on nie założy podobnego konta na innym portalu - chociaż przysięgał mi wczoraj, że nigdy już tego nie zrobi. Jestem załamana ......

Gość smutna i załamana
Może ktoś miał kiedyś podobną sytuację ? Potrzebuję czyjejś rady. Proszę, pomóżcie!!!

Gość rumun z bułgarii
gratuluję faceta

no chyba powiedzial ci, ze nie zdawal sobie z tego sprawy i usunal konto. to calkiem mozliwe, ze zalozyl je zanim ciebie poznal. w czym problem?

Gość mogłaś sprawdzić
kiedy ostatnio się logował

Po pierwsze, jak już weszłaś na ten profil, to mogłaś może podejrzeć datę jego utorzenia... to tak wg zasady - wierzyć można, a sprawdzić trzeba Ja bym mu dała jeszcze szansę, może akurat mówi prawdę, że profil jest stary, że to tylko zabawa, że głupia, to inna sprawa. Szkoda może zrywać ten związek z powodu, w zasadzie, głupoty.

Gość ciężko cokolwiek powiedzieć
zrobił bardzo źle i bardzo mi Ciebie szkoda to jest chyba rzecz, której nie można zapomnieć czy można wybaczyć? musisz sobie odpowiedzieć dla mnie chyba byłoby to ostateczne nie wyobrażam sobie, żeby kochając on mógł w ten sposób postępować

Gość smutna i załamana
Oczywiście, że sprawdziłam kiedy się logował - widać to przecież w opisie konta. Ostatnio logował się PRZEDWCZORAJ - dlatego w historii stron www to było widoczne :((

Ja was nie rozumiem . Trzeba było to sprawdzić umawiając sie z nim zagadać na tym portalu i sprawdzić jak daleko sie posunie . Ja bym właśnie tak zrobiła :D

Gdyby moj facet z ktorym w dodatku juz mieszkam przez ROK \"zapomnial\" usunackonto w ktorym napisal ze szuka dzieczyny i jest wolny... stracilabym do niego zaufanie i nie mogła z nim byc... Gdy zaczelam byc z moim wiedzialam ze ma konto. Po jakis tygodniu sam bez zadnej rozmowy z mojej strony usunal swoje konto z fotki.

Gość ciężko cokolwiek powiedzieć
koc - w takim szoku i cierpieniu cięzko zdobyć się na wyrachowanie

Gość smutna i załamana
Zapytałam go wczoraj, czy czegoś brakuje mu w naszym związku, że szuka kogoś innego. Twierdził, że nie szuka niczego innego, podkreślał, ze to zabawa z nudów. Ale wydaje mi się, że z nudów to można pograć na kurniku w tysiąca a nie logować się na portalach randkowych. Sytuacja jest bardzo ciężka. Nie spałam prawie całą noc a jak tylko zasnęłam, śniły mi się koszmary. Wiem, że on też nie spał. Jak się teraz zachować? Co zrobić?

Gość dsdsdsdsd
boze dziewczyno dlaczegop jestes taka naiwna?? to chyba oczywiste, ze facet sie tlumaczyl i wymyslal bzdury, zebys tylko uwierzyla! Chcesz miec faceta, ktory jest z toba w zwiazku i utrzymuja znajomoscia poprzez portale randkowe?? Ja wiem, ze ty chcesz uwierzyc w te tlumaczenia, ale nie badz naiwna!!!!

e tam wyrachowanie - ja po prostu tez uważam takie umawianie za \" zabawne \" ( nie napisze dobitnej bo nie zlinczujecie ) to by była zabawa . Kto wie co by z tego wyszło ?

Gość dsdsdsdsd
*utrzymuje znajomosci

Gość dsdsdsdsd
wiecie co, ja sie wcale nie dziwie, ze nas faceci zdradzaja i robia w konia. Skoro wiedza, ze po ewentualnym odkryciu prawdy przez dziewczyne/zone ona i tak uwierzy w najbardziej naiwna bajeczke, to dlaczego nie maja tego robic??

Gość bo ja nie wiem
daj mu szansę, ale go obserwuj, jeśli sytuacja sie powtórzy, to znak że coś jest nie tak, ale może już wiecej tego nie zrobi :)

Gość xvxvx
Nikt Ci tutaj nie doradzi co masz zrobić. Sama musisz podjąc decyzję. Odpowiedz sobie na pytanie czy dalej chcesz być w tym związku i czy jesteś w stanie mu zaufać. Przekreślić łatwo, trudno się wraca. Powodzenia

Gość dsdsdsdsd
widze, ze wy wszyscy jestescie w jakis popapranych zwiazkach, gdzie facet utrzymuje znajomosci z innymi kobietami i dla was to normalka. Teraz juz nic nie wykryjesz, bo facet sie bedzie pilnowal, bedzie kasowal historie, adresy i nie masz szans go nakryc. Daj sobie z nim spokoj, bo FACET KTORY KOCHA NIE WCHODZI Z NUDOW NA PORTALE RANDKOWE!!!

Gość smutna i załamana
koc - kiedy to zobaczyłam, nie w głowie mi były takie pomysły. Ja po prostu natychmiast chciałam się z nim skonfrontować, porozmawiać.

ill_ jesteś chyba jednyną osobą, która się ze mna zgadza... ;)

Gość pytasz czego mu brakuje
w związku? na pewno CZEGOŚ skoro się nudzi. zapytaj czego? jak to się w związku NUDZI? śmieszne:O

facet po prostu mial swoje konto, kto wie kiedy go zalozyl, pewnie gosc ma racje a tutaj zaraz sie cala ideologie tworzy. :o

Gość a mój byly facet ...
umawiłam sie na czacie wp na sex .... dowiedziałam się o tym i podając się za kogoś innego, umówilam się z nim na mieście tragedia :/ doszło do tego, ze ja wychodziłam od niego po wspólnej nocy, a on myk na czat i dawaj :( tragedia co sie dzieje z tymi facetami

rozumiem , wiesz że kobiety tak mają działaja pod wpływem chwili . Ja juz przestałam działać stereotypowo . Wiesz ile miałam niejasnych sytuacji ? Zawsze okazywały sie pomyłka i to po obu stronach tak wiec nie warto sie zamartwiać . Rozumiem co przeżyłaś , rozumiem bo moje dzisiejsze sms-y to tez był szok ale działanie pod wpływem emocji to najgorsze co zawsze robimy . Zgadzam sie że sama musisz zrozumieć iż łatwo skończyć gorzej wrócić . Sama wiesz jaki jest - nikt tu ci nie da gotowej recepty . Powodzenia 🌻

Gość a mój byly facet ...
umawiał* heh

Gość smutna i załamana
Najśmieszniejsze jest to, że on ma dziś urodziny. Mam dla niego prezent, w który włożyłam wiele zaangażowania, czasu i zachodu. Jeszcze wczoraj tak się cieszyłam, że będziemy dziś razem świętować!! Wiem, że nikt nie jest w stanie mi pomóc, ale dziękuję za wszelkie wasze uwagi. Cieszę się, że chociaz tutaj mogę się wygadać, bo cały czas czuję się, jakbym dostała nożem w serce - a to strasznie boli :((((((