Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka0602

komentarz meża zmotywował mnie na maxa

Polecane posty

abisia, jak masz schudnac to tylko dla siebie:) pamietaj o tym.

Gość Mirabelka0602
abisia - mój tez zawsze tak mówił. Wczorajszy (prawdziwy) komentarz usłyszałam w sumie przypadkiem, przy okazji rozmowy na temat tego, co które z dzieci po kim ma... I wtedy sie okazało jak naprawde widzi mnie mój mąż. Ale chodzi o to, ze teraz ja tez otworzyłam oczy i mówie dość!!! znajdę siły, znajdę czas i pieniądze na to by o siebie zadbać. A czy robie to dla niego czy dla siebie? Dla męza też, ale przede wszyskim sama ze soba i sama w sobie chce się poczuć dobrze. Mam nadzieje, ze chodzi mi własnie o te kilka (może kilkanascie) zbędnych kilogramów...

wybacz mi teraz ale ja musze leciec do pracy odezwe sie po 20 lub jutro a ty obmyslaj plan działania

Gość maniek z bramy
a ja -ondyna-zaproponowalbym jeszcze bardziej grzeczna forme.Moze to byc wypowiedz ustna ,lub w formie pisanej.Np.taka: Moja jasnie wielmozna legalna malzonko z dwojka dzieci.Z moich wielodniowych ukrytych obserwacji przeprowadzanych systematycznie od kilku miesiecy w roznych porach dnia,wieczorow i nocy,wynika,co nastepuje:twoje,-mojej zony czesci nog usytuowane powyzej kolan,a ponizej...hm...bioder,wydaja mi sie nieco inne niz te same czesci twojego szacownego,kochanego wciaz mimo wszystko ciala sprzed pamietnego czasu naszego wspolnego ,zakonczonego jak tobie zapewne wiadomo naszym wspolnym slubem,narzeczenstwa.Pragne nadmienic,ze tego nadmiaru twojej kobiecosci nie pragnalbym kochac,ani nawet jej sie przypatrywacW zwiazku z powyzszym pragne zwrocic sie do ciebie moja kochana wciaz zono,abys raczyla w swej wspanialosci i milosci rozwazyc moje uwagi,prosby i spostrzezenia i odniesc sie do nich na najblizszym posiedzeniu naszej rodziny,ktore osmielam sie zaproponowac na dzien (tu podac date).Mniemam,ze ustosunkujesz sie pozytywnie do sprawy,dla naszego wspolnego dobrego,wieloletniego wspolzycia malzenskiego i wzorem lat minionych,nasze wielogodzinne obrady przyniosa oczekiwany przez nas skutek.

Gość jak pogoda ma być
zastanawia mnie to czy wy nie widzicie tych swoich tłustych cielsk w lustrach....czy dopiero dosadnie trzba wam dowalić zebyście zwróciły na to uwagę i zaczeły myśłeć o tym że jesteście obrzydliwe dla swoich facetów... Ja sobie odmawiam wielu rzeczy, dbam o ciało nie po to żeby mój luby nie uraczył mnie kiedyś takim tekstem ale po to że dbanie o siebie to też wyraz szacunku dla partnera i nienarażanie go na powodujące odruchy wymiotne widoki... Jest ciężko ale każdy dodatkowy kilkogeram zmusza mnie do refleksji i do działąnia.... Najlepsze są te co jeszcze się oburzają albo te któe twierdz.ą ze facetowi nadal podobają się tak samop chociaż ważą 20 kg więcej....Żałosne jesteście...bleeeeee

Gość Kawa122
dziewczynko pomaranczowa, jestes kolejnym dowodem ze dziewcze nie pojmie kobiety :)

Gość callanetics
polecam naprawde dziala, nie tylko na nogi, trzeba sporo samozaparcia i wytrwalosci jesli sie wczesniej nie cwiczylo i nie ma sie kondycji, ale dziala ! wiem bo cwicze ! powodzenia

Gość booooooooooooo
maniek z bramy dobre:D

Gość refleksja uniwersytecka
Hmmm...Po pierwsze to ja radze teżpopatrzec na męza - on już tez zazwyczaj nie jest Apollem, a co do kobiety, która nie naraża partnera na obrzydliwe widoki, sugeruję w trakcie ciązy siedzieć za workiem z kartoflami przebrana za chrust:P

Gość Jakim cudem
powiedz mi, mając 2 dzieci, masz spasione uda. Jak to się stało, że 10 miesięcy po ciązy jesteś gruba przy dwójce małych dzieci? Ja jak urodziłam syna, karmiłam go piersią, jednoczesnie się nim zajmowałam, gotowałam obiady, sprzatałam, ogólnie zajmowałam się domem. Byłam chutsza niż przez ciążą. Więc powiedz mi jakim cudem ty nie chudniesz mają 2 dzieci? Przy których trzeba ciągle chodzić. Pewni się obrzerasz ponad miare, czyli jesz tyle co jadłaś w ciązy, a dzieci pociskasz dziadkom, albo komukolwiek, kto da sie wrobić w opieke nad maluchami, bo innego wytłumaczenia nie znajduję. Niemożliwe jest nieschudnąć karmiąc piersią dzieci i jednoczesnie zajmować się domem. Poprostu mniej się obrzeraj i ruszaj się. Wychodź z dziećmi często na spacery, ale pewnie ci się nie chce. A mąż dobrze zrobił, że tak ci powiedział, za wczasu zanim byś się zrobiła gruba jak szafa. Wtedy dopiero miałabyś problem. Grube, tłuste ciało jest odpuchające i jak się z taką osobą kochać w łózku????

Gość masz bliźniaki
ooo jak się topik rozwinął - proszę. widze, że nie tylko ja uwazam, że mąż miał prawo wyrazić swoją opinię, widac nie wszystkie babki na kafe zidiociały zupełnie i pełne kompleksów nie plują jadem na wszystkich którzy nie głaszczą ich po główkach.. tekst mańka z bramy jest fantastyczny, idealnie pasuje wręcz do wypowiedzi tych przewrażliwionych chciałoby się napisać, panienek, ale to przecież dojrzałe kobiety są.. ehh.. Autorko - ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. dzićmi mąż się zająć może, a i karmienie już chyba możesz powoli "kończyć" - dzieciaczki już duże są

Gość Kawa122
boszzzz, czytasz i nie grzmisz! "Chutsza" kolezanko, nikt Cie nei upowaznil do robienia przykrosci osobom troszke tezszym! Zreszta nie to piekne co piekne tylko to piekne co sie komu podoba. Dla znacznej czesci mezczyzn chude cialo jest odpychajace :)

Gość Szczerość do bólu
Ale wydaje mi się, że dyskusja dotyczy pewnych form grzeczności.... Niektóe osoby zbulwersowała sama forma przekazania treści :-I Oczywiśćie, ze można powiedzieć, co się nie podoba... Tylko, że często to włąśnie nie to, co zostało powiedzialne, tylko JAK zostało to powiedziane ma znaczenie .... Per analogia, być może niektóre osoby tu uznają że można po wejściu do domu rzucać niedbale "cześć stary jełopie" itp.. i to jest OK. Ja jednak uważam, że "dzień dobry kochanie" jest jakby symnpatyczniejsze ;-)

Gość masz bliźniaki
jasne, jakby jej powiedział Skarbie nie wydaje ci się że lekko przytyłaś to nie zauwazyłaby o co chodzi nawet - konkretnie jemu chodzi o nogi itd. i pewnie skończyłoby się na niezjedzeniu tylko tego dnia czegoś słodkiego, a jutro powrót do tego samego co było wcześniej. czasem właśnie trzeba dosadnie usłyszeć krytykę żeby dotarło

mirabelka ja z toba zaczne:) chociaz cwicze codziennie ale chce sie ejszcze bardziej zmotywowac:)bo nie ejstem idealna do konca

Gość Jakim cudem
tak oszukujcie się dalej, że grube jest piękne :P

Gość jakim cudem...no wlasnie
jakim cudem kobieta moze byc tak glupia??? To ze ty schudlas po ciazy nie oznacza, ze takie sa normy:O A twoje stwierdzenie, ze autorka podrzuca dzieci rodzicom, badz komukolwiek, to juz szczyt chamstwa:O

Gość Kawa12
i pierwsze i najwazniejsze - faceci sa prosci jak konstrukcja cepa! I to trzeba pamietac :) A chudnac/tyc/farbowac/skracac/hodowac dla siebie :)

Gość obwód uda
95 cm

Gość Mirabelka0602
ANULKa19_ - dzieki, razem będzie nam łatwiej i wieksze prawdopodobieństwo, ze wytrwamy:).

Gość awu awu
i co schudlas z deka:O

hallo jest tu ktos? sorki miałysmy zacząc razem ale ja pogubiłam wszystkie zakładki i nie mogłam a zresztą nawet nie miałam czasu tu wepasc mirabelka wpadnij na forum o forr-slim inezki tam cos Tobie doradzimy bez chamskich tekstów i mądrych rad dziewczyn które nie mają dzieci i w ciązy nigdy nie były a potrafią jedynie krtytykowac i sie mądrowac pa

Gość mirabelka-0602
Abisia, podaj mi prosze link do tego watku forr-slim inezki, bo w żaden sposób nie moge na niego trafić. Z góry dziękuje i pozdrawiam.