Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość backspacee

poznałam faceta na czacie i chce się umówić na seks

Polecane posty

Gość backspacee

nei mam faceta od 1,5 roku i duże potrzeby seksualne, weszlam na czat i gośc mnie rozsmieszyl, zartowalismy na temat seksu, po czym wyslal mi foto, dal nr i chcial sie ustawic na seks. ma zone. jest atrakcyjny. ja nigdy tego nie robilam w taki sposob. zawsze z uczuciem. ale teraz wszytko juz mi jedno. co myslicie?

Gość rany rany
ma żone:O

Gość ja tam lubię
ja też miałam taką sytuację - ale nie jestem sama - pogoniłam gamonia

Gość backspacee
pytalam sie co niegra, powiedial ze za rzadko robi to z żoną. to juz jej problem.

Gość ja tam lubię
mój mówił to samo - mają kilkuletnie dziecko - może jest zmęczona opieką nad nim? On jej mże nie pomaga a wymagania i owszem?

Gość ja tam lubię
to Twoja decyzja, ale pomyśl za kilka lat jak będziesz męzatką a jeszcze z małym dzieckiem, jakbyś się czuła gdyby Twój mąż Ci taki numer odwalił?

Gość backspacee
ja tam nei lubię - nie boisz sie o swojego męża? ciekawi mnie czy zwykle mezatki czy narzeczone są świadoem tego ze faceta cięzko utrzymać przy jednej kobiecie, ze nawet takie ktore mysla ze maja 100% zaufanie facetow, sa zdradzane....

Gość z plusa sie da z idei tez
oj głupias ty głupia

Gość backspacee
na męża wezmę sobie odpowiedzialnego faceta poza tym lubię seks i...czy myslisz ze jesli nie pojde z tym ani z innym zajętym facetem do łóżka, to mnie nie spotka? nie ma reguły

Gość ja tam lubię
ano życie bywa okrutne. Zdradziłam go z kolegą, któego żona rodziła a teraz mam małe dziecko i to on chodzi na boki, dlatego Cię ostrzegam.

Gość ja tam lubię
sama sobie zaprzeczyłaś

Gość umow sie z wolnym na sex
tez bez zobowiazan ;)

Gość backspacee
ale wolny zazwyczaj jest nieudACZNIKIEM ZYCIOWYM :d

Gość aaaaaaaby
Moja dziewczyna moze byc pewna ze jej nie zdradze. Nie interesuja mnie takie tanie kurewki:)

Gość zobacz co piszesz
"...na męża wezmę sobie odpowiedzialnego faceta...", "...ale wolny zazwyczaj jest nieudACZNIKIEM ZYCIOWYM :d..." Czyli na męża weźmiesz sobie czyjegoś męża? hahahaha

Gość umow sie z wolnym na sex
oj nieprawda :D ja poznalam ostatnio wlasnie wolnego nie-nieudacznika ;)

Gość ja tam lubię
a skąd będziesz miała 100% pewność, że Cie nie zdradzi ten Twój mąż?

Gość ja tam lubię
wielbicielu, tylko 70B? :-(

Gość mi sie zdarzylo
mialam przerwe w seksie 3 lata,potrzeby wziely gore i umowilam sie na czacie,byl zonaty.Bylo super i...zerwalam znajomosc:).Nie zaluje

Gość Tomcio z Paluch
E a tak mi sie wydaje,ze ...Ci co sa teraz zajeci tez byli wolni. Ktos musial im dac szanse. Czyli Twoja logika sprowadza sie do tego ze kazdy facet to nieudacznik. Moze w takim razie poszukaj sobie kobiety

Gość backspacee
no wlasnie dlatego jestem sama dluzszy czas bo fajni zajeci, zonaci a reszta wolnych to nieudacznicy, poki co nie mam zamiaru wychodzic za mąz, ale jesli nastapi ten cud, i poznam odpowiedzialnego wollnego faceta to wyjde za mąż. nei wiem czego tu nie rozumiecie, trzeba wykładać jak krowie na miedzy? :O będę to wiedzieć. po prostu. będę poza tym dbać o związek i faceta. a nie zajmowac sie dzieckiem lazic z cellulitem na wierzchu i depilowac nogi raz na pół roku...poza tym wczesniej odbedziemy szereg rozmow wykluczajacych takie zachowania.

Gość zobacz co piszesz
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahahahha Powodzenia życzę!

Gość ja tam lubię
no bo ja mam 80D a wcale nie jest tego dużo. Myślałam, że faceci generalnie lubią większe.

Gość mi sie zdarzylo
do zalozycielki tak sie sklada,ze facet z ktorym sie umowilam mial bardzo atrakcyjna zonę;),dzieci nie mieli.Mysle,ze to nie kwestia atrakcyjnosci

Gość ja tam lubię
że też żadna ze zdradzanych żon na to nie wpadła! Jesteś genialna!!!!!! Już wiemy jak nie być zdradzaną!

Gość backspacee
Tomcio pomysl jescze o tym, ze duzo par laczy sie w wieku mlodzienczym, 18-22 lata, ja mam juz swoje 24 lata i im dziewczyna if acet starszy tym trudniej znalezc kogos normlanego i tym trudniej nie sfiksowac na punkcie swojej samotnosci, dlatego stara panna to stara panna a stary kawaler to stary kawaler, jesli menalnie mielibysmy 20 lat wszystko byloby latwiejsze, ale z wiekiem i potrzeby sie zmieniaja i nawyki i przyzwyczajenia...a gosc w wieku 28 lat samotny od kilku lat....wybacz...

Gość i co myslisz ze jak mu
wyklad zrobisz to nie zdradzi? I tu mezatki nazywasz naiwnymi, przyjdzie sobie taka mlodsza backspacee i bedziesz miala jak inne....