Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoffii

Podoba się wam??? mam mały biust i chcę coś podobnego

Polecane posty

Gość Zoffii

www.wloska_suknia_slubna.republika.pl Właśnie ją znalazłam na topiku tutaj sprzedajemy suknie ślubne!!!! jestem ciekawa opinii bo chciałabym coś podobnego. Mam mały biust i boje się gorsetów (tzn, że gorset by mi zjeżdzał w dół) a ta suknia ma zapinaną na szyję górę!!! Poradźcie mi dziewczynki :) z góry dzięki i przesyłam pozdrowionka i całuski :)

Gość góra fajna
dół zbyt cukierkowy :-/

Gość mały biust ....
należy wyeksponować specialnie wyprofilowanym gorstem.... sama tak miałam, przy dobrze uszytym gorsecie biust powiększył się o 2 rozmiary....

Gość trochę przesadzasz
kolezanko .... Znowu chcesz te swoje badziewie opchnąć ???

Gość Zoffii
Dzięki bardzo za wypowiedzi - nie chodzi o to, że chcę żeby buist był optycznie większy, po prostu bałabym się w gorsecie że jak podniosę ręcę to on sie obniży i będę miała biust na wierzchu, a tak zawsze bezpieczniej jak coś trzyma - tzn. to zapinanie na szyję - będę sie czuła komfortowo!!! Byłam już na ślubie, gdzie koleżanka cały czas podciągała gorset do góry - wyglądało to niesmacznie!!! Moim zdaniem do gorsetów trzeba mieć piękny duży lub większy od 75 B biust. Piszcie co sądzicie o kiecy z linka!!! Buziaki i dzięki za odpowiedzi

Gość mały biust ....
nieprawda, bodry gorset, a nie z jakiejś wypożyczalni to skarb .... idz do dobrej krawcowej, zmierzy Cie, obmierzy i będzie idealnie.... a tą sukienka spłaszczysz sobie biust tak że nie będzie różnicy ... deska

Gość real world
Kieccka z linka jest kiczowata . Nie kupuj tego łacha . Znaczy się modelka jeszcze jakoś wygląda, ale ta panna ... wygląda jak tania podróba . Gorset jakiś za długi , nie proporcjonalny . A ten dół ... Hmm, jak z bazaru .

Gość mnie sie
bardzo podoba góra a dół okorpny za długi zbyt taki jakiś wymyślny :P

Gość nie bardzo