Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

Morze.... Gdzie byliscie nad morzem ?? warto??

Polecane posty

MDo jakiej miejscowosci (oczywiscie nad morzem) jest warto pojechac ? i dlaczego? Jaka jes cena domków?? jeszcze jakies informacje....moze ciekawostki piszcie :)

Gość kwiatuszek86
Rok temu byliśmy z chlopakiem w Gdańsku. Mieliśmy super mieszkanko dla siebie za 50zł doba, tak więc tanio. W tym roku w sierpniu tez tam jedziemy i tez nam się udalo znaleźć za 50zł:) Polecam jechać w sierpniu, juz gdzies na początku, wtedy jest jarmark dominikański,ciekawe rzeczy się dzieją.

Gość kwiatuszek86
a do morza oczywiscie blisko:) podjechac skm-em

Gość taka prawda...
Ja byłem praktycznie na całym wybrzeżu. Jaki typ turystki Cie interesuje? Bardzij plażowanie czy zwiedzanie? PS. Gdańsk w zasadzie nie lezy nad morzem:o

Gość wartoooooo
warto jechać do Stegny Gdańskiej Krynicy Morskiej

Ja byłam w Międzyzdrojachw tym roku, był wtedy zjazd gwiazd , także pare popularnych osaób widziałam.Jest tam fajnie,duzo imprez, kupe jedzenia, muzeum woskowe ale i drożyzna. Noi bardzo dużo ludzi.Polecam miejsca mniej zaludnione np.Dziwnów, Miedzywodzie.

Gość kwiatuszek86
hmm ale to nie sa takie domki, tylko po rpostu mieszkanie w bloku. Ogłoszeń jest dużo w internecie. Numeru Ci nie podam, bo po pierwsze go nie mam, mój facet to załatwia:) a po drugie to mieszkanie z tamtego roku jest już zajęte no i tegoroczne juz też:) Najlepiej szukać na internecie, tam masz wszystko, a przez mejle najlepiej sie dogada:)

Gość kwiatuszek86
a propos nie wiecie jaka pogoda na sierpień nad morzem?

widzę, że sobie ktoś mój nick zapożyczył...:O ja polecam półwysep helski - jastarnię, hel, kuźnicę, chałupy - naprawdę fajne plaże i stosunkowo niedużo ludzi (w przeciwieństwie do na przykład władka - tłumy szczeniactwa..)

Gość lizabeta
Droga S-A-M-N-T-O moje zaporzyczenie było niezamierzone pozdrawiam

jak bylam mała czesto jezdziłam do mrzeżyna ;) ale teraz uwazam ze zbyt duzo dzieciarni ze wzgledu na dosc duza ilosc osrodków kolonijnych. We władysławowie są bardzo ładne i szerokie plaże, w Świnoujściu tez, i polecałabym jechac własnie tam ;)

a co powiecie na : Kąty Rybackie ?,Mikoszewo? Stegna? był ktos tam ?? pisac :)

Gość Ksiezniczka84
na helu jest fajnie

Gość Ksiezniczka84
we wladku tez nie jest zle

Ja byłam w tym roku w kątach i bardzo mi sie podobało. Polecam

Zależy na co liczysz. jak chcesz poimprezować to wybierz Kołobrzeg, Krynicę Morską, Międzyzdroje czy coś w tym stylu. Jeśli chcesz troche spokoju to właśnie jakieś takie mniejsze miejscowosci. Ja nie bardzo chciałam do tych Katów Rybackich, ale później Dziękowałam znajomym, ze uparli się własnie tam zatrzymać.

Piękna, szeroka plaża, wiec nawet jak jest dużo ludzi to nikt nie będzie siedział sobie na głowie, mało ludzi (ja byłam na początku lipca). Tylko trochę daleko do plaży ok 1 - 1,5 km. akurat to mi nie przeszkadzało, bo lubię spacerować.

Gość madalenak
ja mieszkam 15 km od morza(dokladnie od stegny)jest tam super i domki o ile sie nie myle tez sa tanie,ale nie wiem ile bo ja moge codziennie tam dojezdzac.jest ładnie i w ogóle stegna to najblizsza miejscowosc morska. mozna tez jechac do pobliskich okolic:jantara,sztutowa,katów rybackich,krynica morska jest juz dalej,ale tez jest tam ladnie no i piaski.

Gość madalenak
a i w stegnie codziennie dyskoteki na plazy i nietylko

A nad morzem w Mielnie (zachodniopomorskie)pada deszcz...w tej chwili jest 15stopni. Jesli lubisz imprezy dyskoteki to warto przyjechać,tu życie toczy się 24h na dobę