Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiii..............

Małżenstwo z kobieciarzem...

Polecane posty

Gość iiiii..............
Musze sobie to wszystko jeszcze przemyśleć.Dziękuje z odpowiedzi.

Gość lkkkk
Ile ma lat? Bo czasami faceci we wczesnej młodosci ''parza'' sie z kim po padnie, z czasem im to przechodzi. Najgorsi sa Ci co zdradzają, to wchodzi w krew

Gość iiiii..............
Ja mam 28, mój partner 33.

Nie słuchaj frustratek na forum. jeśli czujesz, że facet Cię kocha i jesteś w stanie mu zaufać to po prostu za niego wyjdź. I mówię to z czystym sumieniem narzeczonej faceta, który był prawiczkiem podczas gdy ja miałam \"za sobą\" kilkudziesięciu innych. Pozdrawiam.

Gość Lizak na patyku
ile jadu i zazdrosci w niektorych wypowiedziach...autorko, nie opieraj swojej decyzji na takim czyms...idz za glosem serca, najwyzej bedziesz zalowac SWOJEJ decyzji...ale chyba po 6 latach bycia razem znasz choc troche swojego partnera zeby mu zaufac...bo jezeli tutaj chodzi o brak zaufania, to faktycznie klapa...recepty na szczescie nikt Ci nie da...z pozadnego moze wyjsc wredziuch, z wredziucha moze okazac sie pozadny...Twoj wybor...powodzenia

Gość do autorki------
romanse/kochanki to jedna rzecz...ale co mnie bulwersuje to...jak można powiedziec kobiecie z którą się kochało "spierdalaj"????? To cham i prostak-jezlei chcesz związać się z chamem i PROSTAKIEM, burakiem-to twoja sprawa

\"Nie znam kobiety, która nie została zdradzona..\" Taa, wmawiaj sobie, że to norma, tak jak katowane kobiety wmawiają sobie, że wszyscy tacy są. Wyjedź z zapadłej mieściny i poznaj prawdziwych, odpowiedzialnych i godnych facetów, którzy brzydzą się kurestwem pod każdą postacią, i koleżanki, które potrafią wysoko postawić poprzeczkę. Zarzut frustracji i zazdrości? Niby o co? O zdrajcę i dziwkarza? Kobieta pyta o radę, więc radzimy. Lepiej żyć samotnie, niż z byle ścierwem.