Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorex

sytuacje w których chcieliście zapasc sie pod ziemię?

Polecane posty

Gość basiorex

moja historia jest bardzo zenujaca siedziałem w domu ogladałem telewizje i zajadałem sie cukierkami i czekoladą,no i po jakims czasie zacząłem nieziemsko śmierdząco pierdziec ale co mi tam jestem sam ze soba od swojego smrodu nie umre ,lecz nagle stukanie do dzwi w domu smród jak w oboże a ja w szoku modliłem sie zeby to byli świadkowie jehowy spławił bym ich i po kłopocie ale nie to kumpel ze swoją dziewczyna mnie odwiedzili i nic nie dalo sie zrobic bo pewnie słyszeli telewizor ,otworzyłem im i zaprosiłem do środka :o i zacząłem "agresywnie " ich zagadywac aby odwrócic ich uwage od smrodu w moich włościach czuje jednak ze nie dali sie zwiesc bo dziwnie nosy marszczyli czułem sie wtedy strasznie zawstydzony:(

Gość opop
ty to masz szczęście hahaha

Gość wredota chodzaca
to stojac w banku przy kasie zaczelam kichac prychac z przeziabienia tak silnie ze pare razy baka glosno puscilam.........wstyd przeogromny..............bordowa wyszlam z kwitkiem nie zaplaconym

Gość wredota chodzaca
a pewnego razu..........tak mi wstd o tym pisac............

Gość zaja.pl
mialam jeszcze wtedy ok.15 lat pewnego dnia mialam zaliczenia na w-fie (fikolki, stanie na rekach i takie tam) tak se skacze w dresach i nagla cala aula ryje ze smiechu pokazujac mnie palcem ........a to podpaska mi wypadla i na adidasy opadla...

Gość wredota chodzaca
a jednak wsyd nie pozwala ...........jeszcze do tej pory sie czerwienie na wspomnienie

Gość o rajuuuuuu
uahahhahahahahhhahahhahahahaha :D

Gość lolkkkaaa
haha ja to dopiero miałam obciach wkładka hig.podczas korzystania z toalety przykleiła mi sie na plecy jejku ale wtyd:)dobrze ze widziała do tylko jedna osoba kumpela która była na tyle uprzejma ze mi powiedziała haha a tak to bym sobie weszła do pracy z wkładką na plecach:)

ee tam wstyd....ja wszystko zrozumiem....jestem wręcz chodzącym obciachem. Kiedyś założyłam nawet zeszyt gdzie spisywałam żenujące sytuacje które mi się przytrafiły.

Gość zaja.pl
albo....pijac kawke w barze nagla prychnelam a tu gile w szklanke...............

Gość zaja.pl
lewoskrzydlowa napisz cos dawaj

w zeszłym tygodniu...spadłam ...stoczyłam sie ze schodow wprost pod nogi klienta:ozłapałam go jeszcze przy tym za kostke...:o rozciełam kolano...podarłam ponczochy...i rozpłakałam sie jak mała dziewczynka:o

Gość 1983
A ja kiedys jak jechalam autobusem siedzilam na przeciwko takiego starszego faceta. Przejezdzalismy kolo kosciola i facet zdjal czapke i sie uklonil. Ja tego kosciola nie zauwazylam i do faceta mowie: Dzien dobry :D

Gość zaja.pl
dobre hi hi

Cóż....kiedyś np. (przypomniało mi się a propos gili) że kiedyś gdy zaczynałam pracę wakacyjną chciałam oczywiście okazac się niezwykle towarzyską osobą dlatego śmiałam się nawet z żartów które mnie nie śmieszyły. Kiedyś okazałam się zbyt gorliwa, bo (miałam wtedy straszny katar) parsknęłam śmiechem i w tym momencie z nosa wypłynął wielki żółto-zielony gil...i tak zaczął wisieć. A wokoło tyle osób. Do dzisiaj boję się śmiać gdy mam katar.

Gość madzikkkk
to nie moja historia ale opowiem stałam w kolejce w sklepie za nastoletnią dziewczyną ona prosi sprzedawczynie o karte do tel. plusa..ekspedientka mówi ,że ma do simplusa mloda podziękowała oczywiście jej nie wzieła i wyszła pękałam z śmiechu

Gość fiku miku tralala
1983 dobre :D ja kiedys wychodza ze szkoly (stare dzieje na szczescie) wywalilam sie na pysk, a byla przerwa wiec ci w szkole za oknem i przed smiali sie ze mnie, ktos krzyknal "zrob to jeszcze raz", a jak sie podnosilam czerwona mega to znowu sie poslizgnelam i znowy rabnelam...

Kopnęłam kiedyś niechcąco na basenie przy żabce faceta w przyrodzenie. Biedak o mało się nie utopił, zachłysnął się i zaczął wierzgać dziwnie. Na szczęście krawędź basenu była blisko.

Mi czasami zdarzaja sie takie sytuacje ale zapomninam o nich (cos z moja pamiecia chyba nie tak). We wchodzeniu na znaki drogowe, slupy jest mistrzynia :P Kiedys poszlam do warzywniaka. przyjechali do nas goscie wiec musialam zrobic duuuze zakupy. byly tego z 3 reklamowy! babka mowi ile mam zaplacic a ja portfela nie wzielam!!! hahaha, ludzie pekali ze smiechu a ja powiedzialam ze zaraz przyniose i szybko wyszlam :)

Gość fiku miku tralala
aha i jeszcze jedno mi sie przypomnialo, kiedys spieszylam sie na randke, bo jak zwykle bylam juz sponiona, biegne biegne i juz go widzialam z daleka,wiec przestalam, ide swobondym krokiem, chcialam zrobic z siebie powabna to zarzucilam wlosami na wietrze jak to w filmach czy reklamach, podnioslam reke i pomachalam mu,a jak juz podeszlam to tylko powiedzial: chyba sie spieszylas, fajne plamy pod pachami"... :o

hyh,moje koleżanki kilka dni temu poważnie zabrały się za swatanie mnie.. i nie wiem co powiedziały chłopakowi (nawiasem mówiąc podoba mi się,ale nawet go nie znam,czasem bywa u nas w pracy.. :D) bo strasznie się plączą w zeznaciach..tak czy siak boję się następnego spotkania.. mam wrażenie,że były zbyt bezpośrednie...

Gość bilomagnez
Przyszedł facet na rezonans magnetyczny. Do takiego badania trzeba ściągnąć wszystkie metalowe rzeczy (np. biżuteria) a facet oświadcza że ma kolczyk w penisie. No to my mu pokazaliśmy toaletę. Za jakiś czas facet wychodzi pąsowy cały i mówi, że ktoś mu musi pomóc bo sam nie da racy. Co nas kosztowało żeby się nie roześmiać!

Gość jeny ja sie zblaznilam kiedy
po goracej nocy z facetem nie moglismy znalezc gumki , myslalam ze sie przykleila gdzies kolo lozka wiec sie nie martwilam . Rano wstalam , zalozylam jego koszulke ktora tamtego wieczoru mial na sobie i poszlam do sklepu po bulki , stoje w kolejce i slysze smiechy za soba , przychodze do domu a koles patrzy na mnie i blednie , po chwili mowi , co ty masz na plechach ?? Patrze w lustro , a tu guma , przylepiona do koszulki :O wstyd i hanba :(

miałam kiedyś koleżankę w pracy, która słodycze często podjadała, ale żeby nikogo nie częstować, to do łazienki chodziła je pałaszować (!). przychodzi kiedyś z kibelka a tu cała buzia umorusana w czekoladzie, a kolega do niej: chyba się nie podtarłaś... Wiem że przesadził, ale myślałam ze uduszę się z tłumionego śmiechu. Innym razem ta koleżanka przyszła na popołudniówkę z nie do końca zmytą maseczką na twarzy - wiecie taką , które się zdziera po zaschnięciu. Tylko nie umyła potem widać buzi i takie strzępy wyglądające jak łuszcząca się skóra jej wisiały.