Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiorex

sytuacje w których chcieliście zapasc sie pod ziemię?

Polecane posty

Gość *********kropunia*************
ja kiedys korzystajac z toalety w internacie w ktorym jest kilka kabin i wjedenj jest jedna szybka przezroczyta całkowicie i z przyzwyczajenia zaglądam pewna ze nikogo tam nie ma a tu mi takie gały dziewuchy wyglądją pędem nakładającej gacie, prędko z tamtąd zwiałam!:D kiedyś w rozmowie z wujkiem gadam, gadam aż nagle wypuściłam taki strąk śliny na brode przy NIM ale szybko go wciagnęłam i az sie obtarlam, ale sie SPOJRZAł!:P Kiedys jak jeszcze mialam ze 13lat, dostałam okresu a miałam drugi dzien czyli najbardziej obfite i do szkly zapomniałam podpasek tylko mialam tą co sobie zalozylam rano i nie przeczuwajac tego ze nie starczy poszłam do szkoły, przy czym juz po drugiej godzinie mialam wieeelką plamę na d*pie!:o a przede mna bylo całe 7godz. a potem zaczelam moczyc wszystkie krzesla w klasie, ale glupia bylam ze sie od razu z lekcji nie zwolnilam:o przez to do szkoly tydzien nie chodzilam...

Gość *********kropunia*************
jeszcze cos..kiedys spiac u mojego wujowstwa, weszlam wieczorem do ich pokoju a tam ciocia nachylona z gołym tyłkiem w moją twarz, tylko cos zaczelam mamarotac i w tyl zwrot!:D