Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercia...27

Ślub październik 2008, jest ktoś?

Polecane posty

Gość mala_kobitka
Witam, My mamy załatwioną salę, orkiestrę, kamerzystę i fotografa i na ten rok wystarczy:-) A co do pogody - byłam na weselach, które były w październiku i pogoda była super, wiadomo że na upały 30-sto stopniowe nie ma co liczyć, ale to akurat jest na plus jak dla mnie, najważniejsze zeby nie padało. Zresztą w środku lata te moze lać i pogoda moze być byle jaka co najlepiej widać po tegorocznym lecie, więc najważniejsze to być dobrej myśli. Co do godziny ślubu to zastanawiamy się nad 14-15. A wesele mamy w Katowicach w Kim-ie. Pozdrawiam!!!

dziś jest 1 październik i jaka piękna pogoda :) weekend też był super - chodziłam w bluzce z krótkim rękawem!!! :D jak za rok taka pogoda będzie to super, a może być jak widać za oknem! Ja nadal mam tylko salę i zespół załatwione, na resztę jest jeszcze czas (tak mi się wydaje). pozdrawiam.

witam październikowe panny młode! my z misiem mamy termin 11.10.2008 sala jest zespol jest na wszystkie inne przygotowania zostalo duuuuzo czasu. szukacie juz sukien slubnych? :P

Gość Karolinka1983
Hej drogie kolezanki! Ja również mam zaplanowany ślub na 11.10.2008r. Obawiam się również pogody, ale przeciez to nie jest najważniejsze... Zespół wstępnie już mamy zamówiony, fotografa i salę też.... Pozdrawiam

My w tym roku juz tez nic nie załatwiamy . jedynie wódke ale to juz tez prawie załatwione 150 butelek absolwenta 0,5 :D a wesele na 100 osób ale z reszta wódka sie nie zepsuje:) hehe na chrzciny bedzie jak to teść mój powiedział :)

Gość podsumowanie nr 2
Wercia...27 - 4.10.2008r biała porzeczka - 4.10.2008r imili86 - 4.10.2008r mala_kobitka - 4.10.2008r michulka - 4.10.2008r powazna12345 - 4.10.2008r nenee - 4.10.2008r minty - 4.10.2008r nataliaaa85 - 11.10.2008r madzianietka - 11.10.2008r lucka28 - 11.10.2008r kurde blaszka - 11.10.2008r Karolinka1983 - 11.10.2008r aniap_p - 18.10.2008r gosiag88 - 25.10.2008r michalinka26 - 25.10.2008r coraz więcej nas! :D

Gość Karolinka1983
Witam przyszłe mężatki! Jak już wspominałam wcześniej obawiam się troszkę o pogodę, ale dziś rozmawiałam z fotografem i bardzo mnie przekonał do tej daty pażdziernikowej. Jego zdaniem to najlepszy miesiąc na wesela, najlepszy klimat do robienia zdjęć, a przede wszystkim nie ma męczących upałów. Pokazał mi sesje robione w pażdzierniku w plenerze i ja byłam w szoku. Już nie mogę się doczekać tego czasu! A jak będzie padał deszcz...zrobimy sobie sesję w pokoju hotelowym (też rewelacja). :) POZDRAWIAM

nie mam jeszcze upatrzonej sukni, oglądałam jakieś w internecie ale nie będę się sugerować tymi z obrazka bo nie mam figury modelki... gosiag88 - a Ty pytasz bo już masz upatrzoną?

Gość Karolinka1983
Ja oglądałam też w necie i niektóre mi się bardzo podobały, ale inaczej jest jak się założy. Wczoraj podpisaliśmy umowę z zespołem i fotografem.

Gość apropos sukni ślubnych
numer 1 mnie oczarował :) lubie suknie z akcentem kolorystycznym, sama tez chce miec taka :) kurcze tak sie zastanawiam to równo za rok...jest troche zimnawo... macie zdjęcia jakiś okryć wierzchnich? ja to jestem taki zmarzluch :P takie cienkie bolerko zbytnio mnie nie ogrzeje...

Ostatnia jest śliczna :d ja myśle żeby mieć bolerko do kościła a futerko da polko :) (życzenia i te prawy :d ) oby podoba dopisała a nasz ślub dopiero 25 paź.

Gość iweczka
Buuuu październik taki brzydki ;-( dziwne że wybieracie październik

Iweczka a jakbyś się zdecydowała na ślub to wolałabyś październik za rok czy 2009 lato??? Ja nie jestem zwolenniczką zaręczyn i czekania ze ślubem 2 czy kilka lat, rok to i tak dużo jak się para zdecyduje to po co tyle czekać?! Ja nie miałam wyboru, sala która mi się podobała miała wolne terminy tylko w październiku.

ja chcialam miec slub w sierpniu ale zaczęliśmy go załatwiać w czerwcu i pierwsze wolne terminy były na 11 października. musiałam wiec decydować czekać 2 lata czy ponad rok. ponoć październik jest idealnym miesiącem na ślub, wszyscy mi tak powtarzają i chce w to wierzyć :) byłam na ślubie w czerwcu i lipcu i było paskudnie, bo lało straszliwie. tak to juz mamy w tej polsce... pogody nie da się przewidzieć...

Gość pazdziernikowa panna młoda

Gość pazdziernikowa panna młoda
11.10.2008 - kraków

Gość Karolinka1983
Ja też już się przekonałam do pażdziernika. A wczoraj zaczeło się roczne odliczenie:) już niedługo bęzie wspaniały dzień 11.10.08r. !!! Ja mam wstępnie zarezerwowaną sale w hotelu, w którym pracuje.....,ale tu jest troszkę drogo jak na naszą kieszeń i jeśli się zwolni coś innego to chyba pomyślimy nad zmianą sali. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE PAŻDZIERNIKOWE PANNY MŁODE:)

Gość Karolinka1983
Super te wasze sale! Naprawdę francja elegancja;)

Gość luiza 1981
hej dziewczyny! ja ślub brałam w październiku zeszłego roku i pogoda była ładna - tylko wieczory są już chłodne (piszę o tym bo się martwicie o pogodę) płaciliśmy 140zł od talerza :) widzę że stawka wzrasta... wszystkiego dobrego Wam życzę!!!

My płacimy 155 zł od osoby ale jedzenie fuul wypas i bez ograniczeń . naprawde dobre jedzonko :) pozdrawiam :) wsystkie pazdziernikowe przyszłe panny młode