Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa

Co to moze byc????? Jestem przerażona

Polecane posty

Gość mamaaaa

Witam Mam pytanie a mianowicie bralam tabsy przez ok 4 miesiace! ktoregos dnia dostalam mocnego krwawienia i przestalam brac te tabsy! Ale po tym wszystkim bola mnie strasznie jajniki i mam ochote na wymioty! Czy to moze byc ciaza?Dodam jeszcze ze mam wydzieline taka biala i w dodatku dosc gesta

Gość mamaaaa
poradzcie cos

Gość mamaaaa
halooooooo

Gość hmmmy
A moze idz do lekarza to lepszy pomysl niz pytanie na kafeterii

Gość mamaaaa
niestety mam dopiero termin na za tydzien a mnie ciekawi

A ja gdybym dostala silnego krwawienia to bym nnie czekala na wizyte tylko pchala sie na chama! Przeciez to moze byc dla ciebie niebezpieczne

Gość mamaaaa
No ale sie nie dalo! dzwonilam , chodzilam i nic! Boje sie bo mam straszne bole jajnikow i zawroty glowy!

Gość Kobieto jedź do szpitala
Nie rozumiem, jak to się nie dało. Do kardiologa też jest rejestracja, ale jak ktoś dostaje zawału, to nie każą mu czekac 2 miesięcy na pomoc. Poszukaj prywatnie gina, który Cię przyjmie, albo jedź do szpitala.

Gość mamaaaa
nie mieszkam w Polsce i niestety musze czekac!

Gość no no
czesc dziewczyny teraz ja mam pytanko do was czy mialyscie w pierwszym miesiacu ciazy ,, okres" bo ja kochalam sie 3 tyg temu ze swoim facetem i zsunela nam sie gumka ( nie skonczyl we mnie) dostalam okres w terminie ale jest bardzo skapy i brazowy? czy ktoras z was tez miala taki ,,okres"? czy to moze oznaczac ciaze? boje sie zrobic test .. sama nie wiem czemu..

no no - tez mialam taki \"okres\" w dniu spodziewanej miesiaczki, a bylam juz wtedy w ciazy ;)

Gość mamaaaa
Ja tez mialam takie krwawienie bardziej brazowe na poczatku a pozniej normalna krew

Gość no no
dzieki was za odpowiedz! u mnie jest caly czas skpay i brazowy wiec juz sama nie wiem co mam myslec chyba czas na test! pozdrawiam

Gość lalalalal
dziewczyno a ty lepiej jedź do szpitala... nie siedź bezczynnie i nie czekaj aż skonasz:(

Gość no no
mamaaa ja tez ci radze odwiedzic szpital i to jak najszybciej!

Gość no no
mamaaa jesli bol jajnikow jest dosc silny i w dodatku masz zawrotu glowy to szybciutko do lekarza!

Coś mi się zdaję, że to kolejna małolata, ktora próbuje nam wmówić, że do gina się nie da. Pewnie zadzwoniła i się umówiła i na tym koniec. Każdy lekarz przyjmuje w przypadku krwotoku itp. Dziewczyny przecież tj. śmieszne!

Gość storotaaaaaaaaa
storotaaaaaaaaa Miałam podobnie, tzn. nie miałam krwawienia ale po odstawieniu tabletek, jeszcze 3 miesiące się wściekałam z bólu, jeszcze nigdy mnie tak nie bolały jajniki, co się okazało podczas usg, lekarz stwierdził że mam tak silne owulacje że jajeczkuję tak mocno że wykryła 2 jajeczka co raczej jest żadkie, stąd tak silny ból, ból był na tyle duży że rozlewał się na całą jamę brzuszną, lekarz powiedział że to z powodu tabletek bo po odstawieniu organizm najwyraźniej nadrabiał owulację. Po 4 miesiącach zaszłam w ciążę dwujajową bliźniaczą, czyli lekarz miał rację z tą nadmierną owulacją, ciąża się jednak nie utrzymała bo tabeltki rozregulowały cały cykl hormonalny i miałam mało hormonu ciążowego żeby utrzymać ciażę bliźniaczą.

Ja tez mieszkam za granica i jesli mam jakis problem to lece do lekarza jak szybko moge! Chyba ze nie jestes ubezpieczona!

Rzadkie są 2 jajeczka po odstawieniu tabsów? Kobiety, wy się najpierw nauczcie biologi i fizjologi kobiety. Potem wyszukajcie wszystko co wiecie o zabezpieczeniach, potem do gina po tabletki i zadawajcie mu pytania. Kolejno przychodzisz do domu i czytajcie ulotki. A dopiero póżniej bierzcie się za seks, to będzie ponad połowa porblemów na forum mniej! A skąd ciąże bliźniacze lub trojacze wielojajeczne po odstawieniu tabsów? Przecież tj. normalne! A teraz marsz do lekarza! Jak możecie być, aż tak nieodpowiedzialne za swoje ciało i życie! Mam już dość tych topików: Czy to ciąża? Ja jestem dziś senna - czy to ciąża? Dostałam okres - czy to ciąża? Skoro tak się boicie, to po Wam ten seks? W dodatku skoro, już go uprawiacie, to najpierw należałoby wyjaśnić wszystkie wątpliwości, dowiedzieć co się może stać jak zapomnę tabletke itp. a potem brać za seks!

Gość no no
rudzielec skoro masz dosc tych topoikow to ich nie czytaj kazda z nas ma prawo poisac i rozmawiac o czym ma ochote

Gość tamatamka
bez sensu .Jak sie mieszka za granicami Polski jest tak samo ,a dagmarka pierdoły pisze o ubezpieczeniu .Jak sie nie ma ubezpieczenia to pozostaje tylko gabinet prywatny-czy w Polsce czy poza jej granicami-a tam juz łaski nie robią.

AAAA nawet jak nie jestes ubezpieczona za granica a w Polsce tak to polskie ubezpieczenie powinna ci zwrocic! Idz do najblizszego szpitala, wez paszport. Zajma sie toba a rachunek powinien przyjsc na polski adres!

Gość tamatamka
jajniki cię bolą,no to może masz ich zapalenie a to napierdziela dość ostro aż się rzygać chce

Gość tamatamka
Dagmarka co ty sie tak uczepiłas tego ubezpieczenia

Gość no no
mamaaa juz chyba poszla do lekarza po tych naszych wypoiwedzach bo cos sie juz nie udziela

sluchaj tamatamta! ja kiedys pracowalam na czarno za granica i ostatnia rzecza jaka bym zrobila bylo pojscie do lekarza za granica! Szkoda ze w kolejnym topiku chamstwo sie pojawilo!

Gość no no
ale dagamrko jesli dziewczyne tak przypililo to powinna isc do lekarza nawet jesli na czarno robi

Gość tamatamka
to nie chamstwo to rzeczywistość.