Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku....

Do Milej niedzieli

Polecane posty

Anulka dokładnie. Trzeba wziąc sobie z 10 oddechów i uświadomić to co złego za nami i jesteśmi już z kimś innym :) Kimś kto by tak nas nie zranił... Ratunku działają ale nr 3 ? :D bo juz sie pogubiłam :P :D

taka jedna niewiedząca mysle ze komus innemu sie w koncu dostało.... no przykro mi, moze mam czasem slabe dni, ale tak reasumując... to twardo stąpam po ziemi..................... :)

Anulka temu komuś to juz się powinno dawno dostać ;) Sama wprwadza zamęt, obraża innych ludzi po czym czuje się cięzko dotknięta jak ktoś odpowie na jej zaczepki. Topic wyglądał na całkiem fajny i jedyny pozbawiony kłotni dopóki własnie ona nie zaczeła. Szkoda bo naprawde było fajnie.

no co tu tak sama bedziesz siedziala :P nie unoś sie dumą jak facet :P :D chyba Nam tego nie zrobisz .. ;>:D

Hallooooooooo Tu nie chodzi o dume :P 1) nie bede ryzykowac , ze jak Pani M (M od ironicznego madra) dowiedzialaby sie nazwiska roztrabilabo go gdzie mozliwe 2) nie chce mi sie gadac z ludzmi ktorzy wiedza wszystko 3) nie chce mi sie tracic czasu na tlumaczenie ze faszyzm i wymiana opinii to nie to samo 4) unikam jak ognia toksycznych ludzi i wampirow dobbrej energii 5) nie akceptuje pewnych zachowan i dzis jako over30 moge sobie na to pozwolic :P 6) No kurwa , ja cie pierdole :D tu jest fajniej :D :D :D Moje wszorajsze spotkanie bylo biznesowo- prywatne. Bylismy w 6 osob , po kilku godzinach wieczor stal sie tylko prywany ;) Szcegolnie jedna osoba dla mnie to prpfesjonalnie ciekawa znajpmosc , chociaz prywatnie tez ;) Panu 3 wyslalam sms ( ok 22) odpisal rozbrajajac mnie :D

Ratunku przykro mi ale napisałaś zbyt mało argumentów :classic_cool: napiszę do modertaorsa i bedziesz mogla wypowiadać się jedynie w temacie Dziewczyny! Czas na wychowanie swojego faceta! Kto się przyłącza?? ;]

Ratunku zreszta nie dogadujesz sie tylko z jedna osobą , a reszta ?? ;>