Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwencja tworcza

czy zdradzajac mozna kochac ?

Polecane posty

Gość Czterdziestolatek
Jak wcześniej pisałem, miałem czas dla pracy, ŻONY i dzieci. Nie miałem czasu dla kolegów. I tak było naprawdę. Po wielu latach prawdziwa przyczyna "ABSTYNENCJI" mojej żony wyszła na jaw. Dlatego zostało mi WYBACZONE i USPRAWIEDLIWIONE.

Gość wiecie co ............
czyli jedak nawet zabojstwo mozna czasem usprawiedliwic natomiast widze ze zdrady absolutnie nigdy: ciekawe wartosc zycia ludzkiego da sie stopniowac, ale wiernosc jest wartoscia absolutna...eh ludzie ludzie

Gość Czterdziestolatek
lolipo.....a jak myślisz, co będzie jak Twój partner zmniejszy tempo.?

Gość Czterdziestolatek
Masz rację "wiecie co......." ale takie jest nasze życie. Największą wartością jest dla nas to co właśnie STRACILIŚMY.

Gość lolipop---
no to sie zmniejszy, ale napewno niezobliguje mnie to do zdrady bo bedzie chciał mniej (:-) lub na odwrót) wiecie co no własnie to jest dziwne takie wartosci ale to jest zwiazane chyba z uczuciowoscia ludzi bo własnie zdrada bardzo boli i dlatego raczej bym niewybaczyła (a moze sie myle tak naprawde tro niewiemy póki nas to niedotknie) tak samo boli skrzywdzone dziecko czy głodne dziecko a jeszcze jak takiemu gwałcicielowi mialoby ujsc płazem to jeszce bym przed zabiciem go chciała aby doznał takiego bólu jak to dziecko. Człowiek to taka dziwna istota.

czterdziestolatku, pytanie nie było do mnie, ale.. . pozwole sobie napisac... nie dla kazdego to jest problemem i powodem do zdrady.... nie kazdy od razu mysli o zaspokojeniu swoich potrzeb, nie4 kazdy daje im sobą sterowac, niektórzy mają poza uczuciami strcte fizycznymi( potrzebe zaspokojenia swojego popedu płciowego) takze szacunek do swojej partnerki, partnera, wyznaja zasade wiernosci, lojalnosci, nie chca zranic osoby której kochają, mają swoje zasady do których się nie zmuszaja, i dla nich zmniejszenie z liczby 6 do 7 bądź czasowa niemożliwosc uprawiania seksu wynikajaca z róznych przyczyn(warto próbować dowiedziec sie, jakie owe przyczyna są) nie jest od razu probleme, któregio rozwiazaniem stałły sie seks na boku...

taka to juz glupia ludzka psychika :(

włąsnie i ja tego nie pptrafie zrozumiec, czemu tak sie zdarza ze ludzie nie doceniaja tego co mają, i nagkle widza to po zdradzie?.. bo są zapatrzeni w czubek swojego nosa... nie umieja dostrzec tego czym sa obdarzeni

Gość Czterdziestolatek
czerwone półsłodkie.......przeczytaj moje Wszystkie wypowiedzi.

Gość Czterdziestolatek
No właśnie, dlaczego moja żona doceniła to co ma po MOJEJ zdradzie?

ludzie no nie popadajcie w jakis absurd: ile jest takich sytuacji, ze biedna, wierna i dobra kobietka jest zdradzana przez zlego, zdradliwgo samca ktory nic nie widzi poza czubkiem wlasnego nosa...chyba 40latek napisal ze sprawa sie rozwijala LATAMI jak jestescie tacy super hiper cierpliwi i chetni do walki to dlaczego nie chcecie walczyc takze po zdradzie cos ta wasz milosc slaba jest ( a powinna byc i cierpliwa i laskawa)

bo to pojscie na latwizne: zostawic kogos bo mial czelnosc zdradzic a co z przysiega na "cale zycie" itd? trzeba walczyc Kochani, walczyc jak sie kocha

chyba nie liczyłes, ze ona nagle sie zmieni ze zdrada cos załatwi, powiem tak, uwazam ze miałes wiele szczescia, ze to sie tak zakonczyło, ze jestescie razem, i zycze wam jak najlepiej... poniewaz zdajesz sobie chyba sprawe, ze to Ty mogłes stracić cos bezpowrotnie...to co kochałes, jak sam napisałes...

czerwone: seks tez jest wazny, naprawde, radze Ci o tym pamietac

Gość lolipop---
no tak teraz piszesz ze zona nie miała czasu dla ciebie ,jednak z innych wypowiedzi wynika ze brakowało ci sexu ze jej przyczyna abstynencji wyszła na jaw (a jak jak mozna wiedziec?) Czyli chodzi o sex. WG mnie jak juz cos sie stanie i partner nie moze ,niechce tak czest jak my chcemy i juz nie mozna wytrzymac to sa inne sposoby zaspokojenia tego popedu na który ci co zdradzaja zwalaja wszystko.A przyczyne trzeba wyjasnic a nie isc na łatwizne na lewizne:-P

a dlaczego ona nie chciala z nim chodzic do lozka???

wiecie co, nie pisz ni o przysiedze, bo dostrzegasz tylko jej, czesc, to co chcesz zobaczyc.. jej jednostronną czesc, a co, przysiega wiernosci, to już poza nawiasem?:O i tak to czy zdrada zostanie wybaczona zalezy od człwieka który w takiej sytuacji sie znalazł, my tu moizemy napisac jedynie swoje zdanie...

Gość lolipop---
a dlaczego walczyc ma zdradzony????Dlaczego wczesniej nie walczył ten co pózniej zdradził.Jak ma walczyc zdradzony kiedy swiat mu sie zawala, czuje sie nic nie warty, do kitu itd itp?

Gość Czterdziestolatek
lolipop.......Ciekaw jestem jak będziesz zaspakajać swoje potrzeby seksualne wtedy gdy Twój mąż będzie to robił z Tobą 4 może 5 razy w roku. Podaj mi sposób jak to robić.

Gość lolipop---
Czterdziestolatku a dlaczego zona nie chciała? Tez miała romans?Czyli to byłaby wina was dwojga.

wiesz co poza tym drogie wqiecie co napisałas? coś czym sobie zaprzeczyłas.... uwazasz ze zostawienie, czyli niewybaczenie temu co zdradził, to pójscie na łatwiznę, ale skok w bok to nie:O po drugie, twje słowa cytuje\"trzeba walczyc Kochani, walczyc jak sie kocha\" no własnie, walczyć, a nie od razu zdradzac.... jak sie kocha, jak to sama napisałas...

Gość Czterdziestolatek
Zanim zdradziłem walczyłem i to przez kilka lat, ale walka z "wiatrakami" mnie znudziła. A samozaspakajanie (masturbacja) w moim wieku nie jest niczym przyjemnym.

Gość lolipop---
Jezeli by juz doszło do takiej syt. ze byłby 1 raz na kilka miesiecy to nieczekałabym zeby sie przekonac ze to bedzie 4 razy do roku ale szukałabym przyczyny.Pozatym czrewone półsłodkie ci napisala ze nie dla kazdego seks jest najwazniejszy.

Gość lolipop---
widocznie za słabo walczyłes skoro dopiero po zdradzie jest dobrze.Ale napisz dlaczego niechciała.

Gość Czterdziestolatek
lolipop....moja historia jest tak skomplikowana, że szkoda czasu aby ją opisywać. Poza tym nie chciałbym się usprawiedliwiać za moja zdradę. Ja po prostu podjąłem temat topic'u i wyrażam swoje zdanie, które brzmi "można zdradzić kochając".

ja napisałam na to co mi napisała - wiecie co- ja wiem, ze seks jest wazny, ale nie chciałabym miec takiego partnera dla którego seks byłby NAJwazniejszy, i poprostu tak jak są ludzie którzy otrafia sobie z tym poradzic, nikogo nie mozna porównywac, kazdy jak widzimy ma swoje zdanie na ten temat, na temat zdrady, na temat wyvbaczenia jej, itp