Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina23

ACH!!!! JAK CHCIAŁABYM SPRÓBOWAĆ INNEGO SEKSU!!!!!!!

Polecane posty

Gość hyyyyyyyyyyyhhjk
nie potępiaj bo pewnie sam nigdy nie byłes w takiej sytuacji....

Gość katarina23
Czasem fantazjuję o seksie oralnym w obie strony z jakimś przystojniakem. Mmmm... ale to chyba też byłaby zdrada :(

Gość katarina23
wielbicielu - widzę że na ciebieteż nie mam co liczyć. Czy nie zajrzy tu jakiś chętny, w miarę przystojny i przede wszystkim dyskretny facet który dałby mi szansę...?

katarina23... to nie chodzi o to że będę żałował, czy to od strony fizycznej czy psychicznej. Pakiet lojalnościowy zobowiązuje. Myślę tym co służy do myślenia a nie kutasem i właśnie przez to naprawdę dużo tracę cokolwiek miało to znaczyć. Tak na marginesie jeden partner to naprawdę za mało. Święty nie byłem, ale to miało swój czas. Ty najwyraźniej go przegapiłaś. :-)

Gość mishaaa
katarina....bosz...bidulka.... nie no nie wyobrazam sobie tego...niestety to tak jakbys przez cale zycie jadla tylko jeden rodzaj lodow...;) zawsze przeciez mozna wrocic do tego ktory smakowal najbardziej... uwazam ze gdybys teraz pokusila sie na inny smak to ja Ci wybaczam...i mysle ze wszyscy w tym gronie, bo seks ma za wiele pieknych smakow...zeby poprzestac tylko na jednym...

Gość mishaaa
katarina....bosz...bidulka.... nie no nie wyobrazam sobie tego...niestety to tak jakbys przez cale zycie jadla tylko jeden rodzaj lodow...;) zawsze przeciez mozna wrocic do tego ktory smakowal najbardziej... uwazam ze gdybys teraz pokusila sie na inny smak to ja Ci wybaczam...i mysle ze wszyscy w tym gronie, bo seks ma za wiele pieknych smakow...zeby poprzestac tylko na jednym...

katarina23... to nie chodzi o to że będę żałował, czy to od strony fizycznej czy psychicznej. Pakiet lojalnościowy zobowiązuje. Myślę tym co służy do myślenia a nie kutasem i właśnie przez to naprawdę dużo tracę cokolwiek miało to znaczyć. Tak na marginesie jeden partner to naprawdę za mało. Święty nie byłem, ale to miało swój czas. Ty najwyraźniej go przegapiłaś. :-)

Gość ej ej ej ejj323
a to moze sprobuj z kobieta a jak maz zechce to sie przylaczy i bedzie "inny seks" czyz nie?

Gość mishaaa

katarina23... to nie chodzi o to że będę żałował, czy to od strony fizycznej czy psychicznej. Pakiet lojalnościowy zobowiązuje. Myślę tym co służy do myślenia a nie kutasem i właśnie przez to naprawdę dużo tracę cokolwiek miało to znaczyć. Tak na marginesie jeden partner to naprawdę za mało. Święty nie byłem, ale to miało swój czas. Ty najwyraźniej go przegapiłaś. :-) Spóźniony post ale to nie z mojej winny. :-(

\"Nawet nie wiem czy jest nam dobrze \" o masakra :/ Ja też mam jednego partnera jak do tej pory i wiem że jest masakrycznie super!!!!!

Gość zdecydddowanie
katarina chcesz sprobowac jak to jest z innym facetem?? a krecilby Cie facet 175 cm, szatyn, niebieskie oczy, dosc dobrze zbudowany, troche tatuazy??;) bo jak chcesz niezobowiazujacego seksu, to prosze bardzo:)

ja mam 27 lat, męza 10 lat starszego, 2 dzieci, po ślubie jesteśmy 4 lata i 5 przed w sumie 9lat i tez mam ochotę na innego, też chcę spróbować czegoś innego, mam ochotę na młodszego od siebie, a konkretnie jest ktoś kto mnie niesamowicie kręci i podnieca czekam tylko na odpowiedni moment. Nie będę załowała ani miała wyżutów sumienia. to będzie nasza mała tajemnica.

anitamk ... oby tylko nie było to Twoją małą tajemnicą ,bo wtedy będą wyrzuty sumienia ,żal ... nie pomyślałaś ,że lojalność jest potrzebna po obu stronach ??

Gość hyyyyyyyyyyyhhjk
no ja nawet po pocałunku miałam wyrzuty sumienia :O ale jeśli seks jest do dupy a od 8 lat jest sie z jednym facetem to chyba kazda zdrowa kobieta myślałaby jakby to bylo z kims innym.... to chyba normalne...czysta fizjologia....

Jak ja sie ciesze, ze teraz jest jak jest.... Byłam z facetem, wielka miłosc, wielkie plany... mial byc jedynym w łozku... nie mialam porównania i myslalam, ze jest the best... Rozstalismy sie... teraz wiem, jaki seks moze byc namietny, czarujacy, bossssski po prostu (i nie ylko seks ale i zwiazek)... ciesze sie ze moglam porównac, teraz moge GO docenic ❤️ 🖐️

Gość katarina23
fajnie ci *22* no i o to mi wlasnie chodzi moze mam zadatki by zdradzic w przyszłości.

Katarinko szkoda ze podczas tego zwiazku nie zrobiliscie sobie przerwy np. na rok aby zobaczyc, czy na prawde jest Wam ze sobą idealnie czy moze ktos z innym charakterem/temperamentem itd. bym Wam bardziej podpasował... Ja (poniewaz jestem wierząca no i zdania ze (moralnosc) nie zdradzam, to radziłabym Ci na prawde wziąc sie za Wasz seks. Na prawde wierze to ze mozan wiele zmienic, nauczyc sie... Zycze powodzenia i 3mam kciuki!!!

Gość do katariny
Podnieca cię twój mąż? masz orgazmy? nie myślisz podczas seksu o odmalowaniu sufitu?

Gość katarina23
jest mi dobrze, mam orgazmy a ostatnio mój mąż tak mnie podnieca że kochamy sie prawie codziennie.i jaka diagnoza?

Gość do katariny
Nie narzekaj tylko ciesz się tym co masz ;)

Gość do katariny
acha, rachunek za diagnozę wyślemy pocztą :)

Gość ona2
1 niezobowiazujacy seks z kims innym niz moj chlopak,ktory calymi dniami pracuje widze go jak przychodzi do domu o 24,bylo by cudownie ale co jesli by sie wydalo.Kocham go i uwielbiam seks moze dlatego mam takie mysli bo mi go ostatnio bardzo brakuje.