Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejeny

KOGO lubicie na forum? -

Polecane posty

napisała .ze moze nie powinna tak mówić ale zyczy tej osobie chorego dziecka bo wpierano Jej ze problemy zdrowotne z Marysią są od siedzenia w ciąży na forum ..... a Jej Ci nie szkoda ? i tego jak wtedy zostałą potraktowana ? Matka miłosierdzia na potrzeby programu ....... echhh Evi😘 paranoja kochana paranoja ......

akurat pamietam to \"zdarzenie\" nie rozumiem tylko po co teraz to komu, napisala ze zaluje , miala odwage przyznac sie i napisac co ma jeszcze zrobic? krzyzem polozyc sie przed oltarzem? dla twojej satysfakcji

Gość DYSZKI
to ta pani chyba pisze co założyła topic o promieniowaniu komputerów...hehehe nawiedzona

Gość pomarancz
rudamaxi a co to za roznica czy ktos jest czarnym drukiem czy pomaranczowym??? i tak kazdy jest anonimowy nikt tu sie nie przedstawia z nazwiska.

nie chodzi o nazwisko chodzi o falszywosc dla mnie taka osoba jest falszywa i tchorzem bo nie potrafi napisac tego pod swoim stalym nickiem

a moze teraz dziecko spi a ona jest sto razy lepiej rozganizowana niz ty :-o

Gość DYSZKI
A takie fajne forum było

jasne wiesz wszystko i na kazdy temat a jestes tu przypadkiem albo sporadycznie smiechu warte i zalosne

do wiadomosci pomaranczowej popieram po pierwsze to co powiedziala inka a po drugie spedzilam pare dni jako gosc u Pauli i nie zauwazylam by komus dziecko podrzucala a Mania szaleje na widok swojej mamy

Tak podczytuje Kafeterie i zastanawiam sie skad w ludziach tyle zlosci,tyle nienawiscie?To straszne dorosle kobiety a kloca sie jak dzieci. Jestescie matkami,badz bedziecie w najblizszej przyszlosci,wiec jaki chcecie przyklad dac swoim dzieciom. Najpierw trzeba dac cos z siebie pozniej wymagac czegos od innych. Co do pomaranczowych to szkoda,ze tu mozna sie na forum tak zamaskowac. Podszywac sie i nienawisc siac a pod czarnym pewnie sobie tylki lizecie. czytajac niektore zakladane tematy,to szkoda slow normalnie.Prowokacja,zeby tylko afere jakas rozpetac. Zeby goraco na forum bylo.Szkoda,ze tak sie dzieje. A co do tematu kogo lubie to te osoby,ktore lubie doskonale to wiedza i nie musze na forum tego informowac. A lubie wszystkie jedne mniej drugie bardziej. pozdrawiam

TY nie zyjesz w internecie - buahahahha Zycie Pauliny jest Twoją obsesją - łazisz za Nią krok w krok jesteś poinformowana lepiej niz ja chociaz długo znam już Paulinę ...( chodzi mi o forum) a Ty mi móisz ,ze Ona zyje internetem ........ gdyby nie Ona nie miałabyś o czym pisać ......... ............i to jest żałosne .....

Lubie bardzo wiele osob wszystkie Kwietniowki,marcowki(zwlaszcza sulonde) i majowki tez lubie ,mamusie z Wroclawia wszystkie bez wyjatku . Natomias nie cierpie szumiacych pomaranczek

i co teraz nie wiesz co napisac, albo czym sie wytlumaczysz prawda w oczy kole pod czarnym nickiem pewnie lizesz nie jednej z nas dupe-jak sama to okreslasz a pod pomaranczowym robisz to co robisz

a co do promieniowania to tez cala ciaze siedzialam przed kompem i teraz z dziecmi na kolanach :D:P

Witajcie moje przyjaciółeczki kochane ;-) 🌼 Dawno mnie nie było na internetach, bo mam mnóstwo zajęć przy Roberciku :-) Ale widze że u was wszystko po staremu ;-) Ta sama miła atmosfera, te przyjacielskie wymiany zdań, w ogóle to cudowne forum ;-) Chciałam tylko zobaczyć co u was i widze taki miły temat ;-) Pozdrawiam was wszystkie, moje kochane, Magda 🌼

ooo nie! wara od Katynki!!! To jej historia najbardziej mnie poruszyła na forum. Współczuję jej bardzo, bo spotkała ją ogromna tragedia, a jednocześnie nie mogę zrozumieć skąd ma w sobie tyle siły i optymizmu! I jeśli ostrzega przed poronieniem, to wierzę że robi to w dobrej wierze! Mi również zdarzyło się nie u3mać ciąży dwa razy i jeśli jakaś laska na forum ma podobne objawy to też jej doradzam to czy tamto żeby ją nie spotkało to co mnie! I kolejny raz katynce życze żeby spełniło się jej największe marzenie, a tym którzy ją potępiają, żeby nie spotkało ich to co ją...

a ja lubie Pauline !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez lubie Pauline , jest duzo mlodsza ode mnie ale ma pojecie o zyciu i fajnie się ją czyta :),, za to nie lubie pomaranczowych podszywaczek :)

tak samo moze pisac ze ją lubi jak ty ze ją nie lubisz,, a znasz ją zeby pisac ze ją nie lubisz :)

ide wykąpac dziecko , chetnie bym z tobą popisala ale są sprawy wazniejsze od gorum :) , pozdrawaim :)

Gość samaczasem
as ty pomaranczko od 7 bolesci, znowu nowa twarz, juz nie wiedzials jak wytlumaczyc sie skad tyle wiesz o wszystkim skoro jestes tylko przelotem na kafe... no coz zmiana nicka, ale styl i wredne komentarze polaczone z brakiem wychowania pozostaly te same...

Gość czasem tak
as ty pomaranczko od 7 bolesci,----------napisała pomaranczowa smaczasem

Gość mamkaR
ten topic powinien nazywac sie: a teraz wszystkie zgorzkniale baby prosze o wylanie swoich zalow i kompleksow :-D stare baby a zachowuje sie gorzej niz te nastolatki :-o