Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własny cień

co robić

Polecane posty

Gość rozkoszna-grubaska
jeśli nie chcesz zabijać możesz uszkodzić chociaż... :D

Gość qazwsxedc
a tak wogole wydaje mi sie ze musisz i tak isc do psychologa bo widac przyciagasz złych mężczyzn do siebie takze trzeba by to obgadac z psychologiem i od razu podreperowac swoje zdrowko psychiczne.

Gość rozkoszna-grubaska
psycholog niepotrzebny potrzebny płatny zabójca :D

Gość kanapka z serem
grubasie - nie jestes wolnym człowiekiem, jestes popierdolonym człowiekiem, masz fajna zabawe?

Gość qazwsxedc
grubasie a co ma wolnosc do sprawy o znecanie sie psychiczne nie rozumiem :O widac jaka płytka jestes:O żenuła własny cień- no ale przeciez musisz zaczac cos dzialac moze pomoc rodzicow?

Gość własny cień
taaaa rozkoszna ja waze 42 on 100..............ciekawe......... co do tych mężczyzn- to dlaczego wszystko było tak dobrze przez 2 lata??? on ma w pracy teraz takiego fajnego kolege..........który tak wlaśnie traktuje swoją żonę a żona jest cipa i sie daje- i tak sobie żyją że on robi co chce a ona siedzi pod jego nogami..........a teraz naucza mojego męża...............tylko on zawsze miał swój rozum..........

Gość własny cień
taaaa rozkoszna ja waze 42 on 100..............ciekawe......... co do tych mężczyzn- to dlaczego wszystko było tak dobrze przez 2 lata??? on ma w pracy teraz takiego fajnego kolege..........który tak wlaśnie traktuje swoją żonę a żona jest cipa i sie daje- i tak sobie żyją że on robi co chce a ona siedzi pod jego nogami..........a teraz naucza mojego męża...............tylko on zawsze miał swój rozum..........

Gość własny cień
ja sie takimi textami nie przejmuję- wiem co to jest forum i że pewne osoby najlepiej ignorować

Gość qazwsxedc
pozatym juz to przerabialas takze musisz byc silniejsza:) i wywalic drania na zbity ryj , to po pierwsze, po drugie skladac wniosek o rozwod(koszty w zwiazku z Twoja sytuacja materialna beda umorzone)

Gość własny cień
widze nikt nie wierzy , to da sie z tym walczyc............. sama już przestaję wierzyć

Gość qazwsxedc
a jeszcze jedno wiem to z wlasnego doswiadczenia ze taki facet nigdy a nigdy w zyciu sie nie zmieni !!!!!!!!!!!!! moze chwilowo ale NIGDY nie bedzie juz normalnym dobrym czlowiekiem skoro raz podniósł ręke to drugi raz też podniesie:( i autorko moze i masz racje z tym kumplem ale nei sądze on juz taki musial byc tylko sie maskowal:O takze działaj póki masz rece i nogi zdrowe i dziecko także.

Gość rozkoszna-grubaska
heh, sam jesteś popierdolony. a ja się na nikim nie wyżywam. po prostu chciałam dziewczynę rozbawić, żeby się trochę pośmiała to zawsze pomaga

Gość własny cień
a to dziękuję ;)

Gość rozkoszna-grubaska
:)

Gość qazwsxedc
grubasie to nie ma sie z czego smiac ani rozsmieszac to jest tragedia widac nigdy nie zylas w domu gdzie przemoc jest na pozadku dziennym troszke pomysl na przyszlosc i dopiero dobijaj innych swoimi glupkowatymi tekstami ps czy autorka sie zaczela smiac? chyba nie i jeszcze jedno jestem kobieta i znam doskonale sytuacje wlasnego cienia i stad wiem ze to co mowisz jest nie na miejscu i jest płytkie:O troche wspolczucia a jak nie masz dobrych rad to sie nei udzielaj bo robisz komus przykrosc. pozdrawiam

Gość rozkoszna-grubaska
przepraszam :(....

Gość własny cień
może dziewczyna rzeczywiście chciała dobrze- fakt faktem nie jest mi do śmiechu- mój mąz teraz śpi a ja mam przed sobą wizję wieczornej awantury, i jutrzejszej awantury................itd. mogłabym sie ugiąć - udać że jest ok- ale nie chcę , nie potrafię, nie dam sobą pomiatać

Gość własny cień
ale on nie jest alkocholikiem- do tej pory zawsze wracał trzeźwy - wypił raz na jakiś czas- na pare miesięcy jak w pracy była impreza i mówil mi że będzie wracał spokojnie do domu, nie szlajał sie nie robił awantur...... teraz niby nie przychodzi pijany- tylko po jakiś 3 piwach- ale przychodzi juz nastawiony - ZE ON MA PRAWO I ON BEDZIE SOBIE PIL ILE CHCE a ja jestem już suka ściera pizda............a jeszcze tydzień temu byłam kochana żona:(

Gość qazwsxedc
rozkoszna-grubaska ok nic sie nie stalo :) pomysl moze cos madrego wymyslisz i pomozemy chociaz wirtualnie autorce topicu , wkoncu musimy sobie pomagac:) własny cien nei zastanawiaj sie on sie nei zmieni trzeba przejsc sie do sadu i zacząć działać:) czym szybciej tym lepiej.

Gość własny cień
dlatego zależy mi żeby spróbować walczyć o to małżeństwo......tylko z fajnymi kolegami sie nie wygrywa..........

Gość rozkoszna-grubaska
tak serio to może dobrze by było zmienić adres zamieszkania, na jakiś czas. i zostawić list, że dostaje określony czas, by przemyśleć swoje postępowanie

Gość kanapka z serem
a jego zachowanie zmieniło się tak nagle? z dnia na dzień? może jest jakaś przyczyna tego jego zachowania? nie domyślasz sie co sie mogło stać? (Oprócz wpływu tego "kolegi", który traktuje żone jak popychadło)

Gość własny cień
wcześniej miał duży respekt przed rodzicami- teraz juz nawet jego mamie sie oberwało

Gość qazwsxedc
zreszta dziwne ze tak szybko sie zmienil nawet bardzo.

Gość własny cień
no wlaśnie nie mam pojęcia- wiem poprostu , że nagle kolega zaczął sie bardzo z mężem kolegować- poprostu nie ma z kim wypić a do tanga trzeba dwojga

Gość własny cień
mój mąż kiedyś sam mi opowiadał o tym facecie- sam go uważał za dupka- tylko on do tej pory ciągał innego kolesia- no i dociągał tak że tamte musiał sie zaszyć

Gość qazwsxedc
a moze z tym gosciem pogadac troche go postraszyc juz sama nie wiem:/

Gość własny cień
od jakiego już czasu zauważyłam , że nagle mąż zaczął mówić jakby był tamtym - tylko że wtedy ja sie stawialam że nie chce mieć w domu klona- a mąż trzeżwy jest zupełnie inny, pokłócimy sie pomilczymy przeprosi.......teraz jak zaczął pić - nic do niego nie trafia

Gość własny cień
no gadałam.................on i mąż pracuja w firmie naszego wójka, nawet wójek straszył- i tyle z tego mam , że teraz to sie kolega odgrywa i jeszcze więcej nadaje na mnie- jaka ja cipa jestem że takie rzeczy wyprawiam jak wariatka