Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Lilianna czy Anna-jakie imie wybrac dla corci?

Polecane posty

Gość bebe_30

Ciekawa jestem Waszych opini. z mezem wciaz jestesmy na rozdrozu, i nie mozemy sie zdecydowac na imie dla naszej corci. Podoba sie nam Ania,ale wydaje sie byc bardzo popularnym imieniem. Lilianna wydaje sie byc bardzo wdziecznym imieniem, skroty:lila, lilunia, lili,lilianka. Sama juz nie wiem...

Gość z dwojga zlego lepsza Liliana

Dlaczego z dwojga złego? Pomyśl tylko przyszłościowo, czy dziecko nie będzie miało jakiś trudności przy wyrabianiu potem jakiś dokumentów (często zdarzają się błędy przy odczytywaniu) jeśli nazwiesz ją Liliana. Aczkolwiek jest to bardzo wdzięczne imię.

Gość ds
Zdecydowanie Lilianna. Piękne, wdzięczne imię.

Gość bebe_30
do Ona 500: wydaje mi sie ,ze lilianna jest rzadkim,malo popularnym, ale nie wymyslnym imieniem.nie powinno byc klopotow z pisownia tego imienia,a moze sie myle?

Hehe, wiesz, zobacz jak to imię napisała osoba nad Tobą. LiliaNa, przez jedno \"n\", a Ty napisałaś przez \"nn\". To już pierwszy problem. Ale fakt, są osoby, które mają gorzej. :)

Gość bebe_30
Do ona500- sa dwie wersje tego imienia(podobnie jak w przypadku isabeli i isabelli): albo Lilianna, albo liliana. mnie osoboscie odpowiada ta pierwsza wersja.

Gość dżesika
nicole, fabiola, nely, lea, (zach pisownia oryginalna) to kilka imion dziewczynek które mam pod swą opieką w poradni dziecięcej. O chłopcach nie wspomnę-albo wspomnę: Dżordan(brat w/w) Alan Ariel Brajan Oliwerów setki, Martin Miszel. :o

\"Liliana osobiście kojarzy mi się ze starą ciotką :O\" dokladnie o tym samym pomyslalam.

bebe_30 - no ale chodzi o to, że jeżeli Ty nazwiesz ją Lilianna to problem może być z tym, że w dokumentach mogą przez przypadek wpisywać Liliana. Tak samo jak Andżelika i Angelika.

Gość bebe_30
jak na razie wiekszosc jest za lilianna:) prosze piszcie swoje opinie, bo jestem bardzo ciekawa jaki jest odbior tych imion.

Gość Nazwij ją Liliana
znajdzie sobie jakiegoś Bożydara i beda szczesliwi ;)

Gość Elza_Marakuja
"Nazwij ją Liliana znajdzie sobie jakiegoś Bożydara i beda szczesliwi " zawsze si8ę znajdzie ktoś super "życzliwy" ... :( co jest z Wami ludzie??? kompleksy chyba wam żyć nie dają i na innych się wyżywacie!!!

Gość Elza_Marakuja
a nawet gdyby znalazła sobie Bożydara, to co???? świat się zawali??? de.bilizm się szerzy.

Gość Elza_Marakuja
imię, jak imię, może być i Bożydar. Jak ktoś jest dla kogoś darem Bożym, to może ma chęć tak Bogu podziękować??? nic nikomu do tego!!

Gość czy ktos powiedzial ze Bozydar
to brzydkie imie? po prostu wstyd dla dziecka, nic wiecej 🖐️

Gość bebe_30
Elza Marakuja, dziekuje za otuche:)ja sie takimi komentarzami, jak powyzej nie przejmuje. imie to rzecz gustu i nie kazdemu musi sie podobac.a zlosliwi zawsze sie znajda i im wspolczuje.

Gość Elza_Marakuja
a co do błędów w pisowni, to jak ma się komuś przydarzyć kiedyś, to i tak może się wkraść. Nawet przy najprostszym imieniu. Choćby przez nieuwagę, zmęczenie pracownika... różnie bywa i nie ma reguły. Lilianna - super :)

Gość anna anna anna
gdzie tam lila:O dziecko bedzie sie wsytdzilo

Mnie podoba się Anna. To piękne imię, takie miłe dla ucha. I pasuje do kazdego wieku. Mała Ania, później pani Anna, gdy coś spcoci Anka. Poza tym Anula, Anusia, Aneczka, Aniołek to sympatyczne zdrobnienia tego imienia. Lilianna w ogóle mi sie nie podoba.(bez obrazy)

na 100% Anka.. i nie to zebym ja tak miala na imie ;) Lilianna tez ladne, ale osobiscie nie chcialabym miec tak na imie. Juz wole Anka :)

Gość 11111111111111111
Róza ?