Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid_bm

Nie chcę już mieć córki

Polecane posty

Gość dawid_bm

Czesc wszystkim i pozdro all. Mam taki problem. Trzy miechy temu urodziła mi sie córka, byłem bardzo szczęsliwy jako ojciec z jej urodzin i normalnie bym jej wszystko oddał jak bym mógł. Ale tydzień temu spotkałem się z kumplem którego nie widziałem długo a on ma syna 3lentiego. I powiedział mi coś takiego, że on to ma syna a ja bedę mięso dla chłopaków chodował. Wkur..m sie na niego, ale potem tak sobie pomyślaełem że w sumie to on miał k.. racje!! Teraz jak patrze na Julke to nie moge przestać myśleć o tym mięsie cały czas, że będe ją wychowywał 18 lat po to żeby mi ją potem obamcywali jakieś gnojki -synki kolesi takich jak ten mój były kumpel!! Normalnie wczesniej nie zastanawiałem sie wszystko było mi jedno czy bede mial syna czy córke, teraz wole nie mowic kumplom o córce bo od razu mysle sobie że pomyślą "jaki frajer, wychowuje mięcho dla kolesi". Zaczynam miec obrzydzenie do tego wszystkiego, co k.. robic??? Zacząlem namawiac moją na drugie dziecko, jakby był chlopak to by bylo zajebiscie, ale ona na razie nie chce a zreszta jakby mi sie znów córka urodziła to bym se chyba normalnie strzelil w łeb wtedy :((((

Gość chlopie cofnij ...
sie lepiej do przedszkola ... moze edukacja od zera przestawi Ci ten pojebany mózg ...

Gość ty masz chyba
coś nie teges pod czachą :o

Co ty gadasz chłopie??? na tobie lezy obowiazek takiego wychowania córki by własnie nie była mięchem, ale księżniczką którą zakochany w niej facet będzie na rękach nosił!!!! to od ciebie zalezy czy wychowasz ją na miecho czy na porządną dziewczynę. do dzieła a nie sie wkurwiasz co ci jakis pojebany kolega powiedział. PS> prawidziwi męzczyźni chcą miec córki bo wiedzą ze wychowają je na prawdziwe kobiety. pozdro

Gość slusznie
dla ciebie psychiatryk

Gość no ale patrz
tak moze mysla twoi tescie? ze chowali swoja corke po to zebys ja teraz obmacywal

tak to jest jak nieodpowiedzialni faceci maja dzieci.... co ty sie przejmuejsz co ci kolega powiedział? masz cudowne dziecko, wychowaj ja na odpowiedzialna , rozsadna dziewczynke ktora nie bedzie sie dawala obmacywac byle komu. to jaka bedzie w przyszlosci zalezy po czesci od ciebie, wiec do dziela . bierz sie za wychowanie .. dbaj by stala sie madra kobieta a napewno nie bedzsiesz zly w przyszlosci gdy odda sie temu jedynemu ktory ja kocha i szanuje.

Gość no ale patrz
🖐️

Podejdź do tego z innej strony. Ona będzie to lubiła, obmacywanie i sama też nie będzie dłużna. Myslisz, że nie będzie jej to sprawiało przyjemności? Twoja żona też jest mięsem dla ciebie. I pewnie dla kilku innych facetów. Także nie łam się i głowa do góry! Pzdr600

Gość dawid_bm
Jasne, że moja żonka nie jest dla mnie żadnym mięskiem ale przeciez widzicie w jakich czasach żyjemy. Dziecka dzisiaj nie upilnujesz a nie chciałbym żeby moja córa była jakąs puszczalska a potem jakieś gnojki przy piwie obgadywali by ja jaka to z niej ostra laska. Skąd to wiem? Bo zanim poznałem żonę to tez tak robiłem i teraz rozumiem co musieli czuc ojcowie tych lasek, które przeleciałem.

stewardessa25--> myslalam , ze jestes nieco powazniejsza osoba:owidze ze jednak sie mylilam! Facet wkreca i widac to na odleglosc, a Ty sie dajesz jak \"mloda\":o

Gość pcv
to wyrzyć ją skoro nie chcesz mieć córki. Na głupi post głupia odpowiedź :/

Gość koordynator południowy
a ja bedę miał córkę, może za trzy lata, i nie będzie ona żadnym mięchem, tylko dziewczyną, która nie będzie tu musiała się dowiadywać, np. po co ma łęchtaczkę, i co to jest antykoncepcja. :o

skoczek nie wiem czy wkreca.. watpie.. znam kolesi ktorzy mieli ten problem gdy urodzial im sie corka hahaha a to czy jestem powazna czy nie wybacz ale to nie twoja sprawa

o powadze powyzszego topiku zwlaszcza ,swiadczy ostatnie zdanie:D:D no i fakt , ze koles zalozyl topik w interesujacej go sprawie po czym dalej sie nie udziela!Nie dziwie sie---teraz ma z was niezla polewke:D:D ja zreszta tez:D

Gość dawid_bm
Co to znaczy nie udzila. Napisałem wam co mysle a w drugim poście uściśliłem o co mi konkretnie chodzi co mnie boli. Widze po prostu w jakich czasach żyjemy. Przeciez te wszystkie panienki puszczalskie albo w agencjach towarzyskich albo mające sponsorów tez maja ojców prawda? A takich panienek dzisiaj jest masa. Nawet nie chcę mysleć jak czuja się ich ojcowie. Niestety dzisiaj posiadanie córki to rosyjska ruletka.

Gość zdecydddowanie
Ty wez se pie rdol nij barana!! Co ty, kur wa bredzisz??!! Mieso dla chlopakow?? a ty nie obrobiles takiego "miesa"??!! a ten twoj madrus, kolezka nie wsadzil w takie "miecho"??!! ty mnie wku rwiles dopiero!! sam mam dwie corki i nigdy nie przyszlo mi do glowy cos takiego!! i chyba lepiej by bylo gdybys se jebnal w leb juz teraz... szkoda twoich dzieci!! 😠😠😠 Ale z ciebie parowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoczek Ty jesteś wymoczek że masz teraz polewkę miast myśleć, co będzie jak będziesz miał dziewkę:p

Tylko zuchy mają dziewuchy! :D Synuś Twojego kumpla być może kiedyś będzie harował w pocie czoła, by zapewnić godziwy byt Twojej curuni. Tu nie chodzi o pilnowanie dziecka, tylko o takie wychowanie go, by nie była mięskiem, tylko CZŁOWIEKIEM. :)

Gość hehehee
Tata, bo kolega powiedział.... żałosne :) oddaj do klasztoru, dobrze ci radzę.

Gość durna baba
Nie mam w zwyczaju oceniania innych ale włos mi się zjeżył jak Cię przeczytałam! Jestem matką dziewczynki i chłopca. Każde z nich jest niesamowitym doświadczaniem świata. Mają kochanego tatusia, dla ktorego corka jest księżniczką a On dla niej bohaterem. Ciekawe kim Ty będziesz dla swojego dziecka.. aż mnie mdli

Perła jest fajna laska co jęzorkiem nie mlaksa :p pewnie ma faceta zucha a nie jakiegoś ducha :p

mlaska, też ort? :(

jak literówka to jeszcze powiadam że córki się nie obawiam :p czekam cukiereczka lecz nie mam jeszcze wózeczka :p

Ja mam syna-bedzie czekal aż Twoja dorośnie :-) A tak prawde mówiąc głupi jestes jak but!! Zamiast sie cieszyc ze zdrowego dziecka to myślisz co będzie za 18 lat (optymisto :-) )-taka kolej rzeczy-dzieci dorastają i szukają partnerów. Posłuchaj mądrych slów-ja wychowuje syna tylko po to żeby oddać go jakiejś kobiecie i wychowuje go dla kobiety-też mam się dołowac?? Pozdrawiam i pomysl ile osób dzieci mieć nie może...